Eşimin beni aşırı bunaltması

Insanlar ilgi görmekle alakalı sorun yaşayınca bu kadar fazla ilgi onlara çok güzel bi şey gibi görünebiliyor, herkes yaşadığını biliyor çünkü ne yazık ki ama konu sahibine "şanslısın, kıymetini bil" falan demek manasız, yani bu normal tatlı bi ilgi değil çünkü; sınır ihlali, ısrar, dayatma sözkonusu.

İnanamıyorum, size havlu almamış mı?
Tek celsede boşanın.

Benim eşimde evliyim ilk başında böyle değilde hic birşeyi başaramam diye peşimdeydi tek olalım ve toplumda olalım bişey yapmaya kalkışsam sen yapamazsın der beni rencide ederdi toplumda

Ben mangalı cevırmesıne daha cok takldımBurnıma is kokusu geldi
Biz böyle seyler görmediğimiz icin ben de yorum yapamayacagım
Benım evdekı 38 yasındakı birey,hırka almayınca onun ıcın trıpleniyor.Kocanız kocamın tam hayalındeki kadın dkfkkfdk

Sevgisel şiddet Çok kötü birşey değil ama biraz kendisini kontrol etse iyi olur fazla daraltmış seni .

İlgiyle darlamayı karıştırmayalım.
Bu keçileri kaçıracak cinsten darlama.
Hastadır bi tas çorbasını yaparsın
Yada yorgunsa dinlen sen hayatım dersin. Bunlar hoş şeyler
Adam okb li olabilir

Bence şükret ben o suda 2 gün dursam ve soğuktan buz tutsam bile eşim gel üşürsun demez iyi keyifler der gider ne güzel ailenin yanında bile sevdiğini saydığını belli ediyor
Yani azıcık ilgi herkesi mutlu eder ama sağlıklı olanı bencede dememeli. Siz zaten o yaşta soğuğu sıcağı iyiyi kötüyü ayırt edecek durumdasınız. Ne gereği var. Biri bana sürekli uyarılarda bulunsa bende bogulurdum.

Annem de bize karşı böyleydi ve çok bunaltırdı bizi ama ben de eşime karşı biraz böyle oldum. Şu anda onun çok hoşuna gidiyor ama burada yazılanlar biraz kendime getirdi Sevgi dili bu olabilir gerçekten. Ben insanlara onları sevdiğimi pek söyleyemem ama hep ilgili ve şefkatliyimdir. Anaç olmamla bilinirim. Eşinize karı koca ilişkinize zarar verdiğinizi , ona arzu duymakta zorlanacağınızı söyleyin belki daha ciddiye alır , kendini tutmaya başlar.

ra
E tabi fazlasi zarar ama kendine hakim olamıyor belli ki mesela bizde geçen suya girdk daha doğrusu tek ben girdim eşim çocuğa baktı kaç saat suda kaldım bilmiyorum kimse gel üşürsn yorulursun demedi

şimdi eşinden hiç ilgi görmeyene çok tatlı geliyor bu yaşadığınız. Ama gerçekten bu davranışı ilgiyi baya abartmış, bunaltmış sizi.

İlgili, alakalı, beni el üstünde tutacak, koruyup kollayacak, üzerime titreyecek bir koca da yaradanım bana da verdi. 777

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…