Eşimin beni aşırı bunaltması

Sırf bu sebepten çocuk istemiyorum bende zaten.O çocuğa neler yapar Allah bilir.Paçaları kıvırıp suyun içine gelme aşamasını görünce sudan çıktım bende zaten ailemin yanında iyice mahçup duruma düşmek istemedim

Burcu akrep.Bende balık burcuyum.Sürekli ağlamaklıyım zaten beni bunalttığı çok üzerime geldiği zamanlarda ağlıyorum hep

Unutmuşuz o 1 adet havluyuda annem son anda koymuş normalde herkes kendi havlusunu getirir.Ormanın içinde bir yerde olmasaydık gidip yeni havlu satın alırdı zaten havlu alacak yer bulamamıştır kesin

Bu aslında korumak da değil hayatı yasamasina izin vermemek . Benim babamın yaptığı buydu . Aman sole olur aman böyle olur şeklinde . Dışardan hoş görunur mu bilmem ama babama karşı mesafeli bir duruş sergilememe sebep oldu . Bir de bu şekilde yetiştirilince herhangi bir konu ile risk almak isteseniz bile ihtiyatlı ilerliyorsunuz . Mesela ben buz gibi suya girmezdim bile kendi tercihim olarak . Bir süre sonra bilincaltiniza yukleniyor bazı şeyler . Çok olmasa da birbirinize benzeme ihtimaliniz de var .

Ben seni anlıyorum, esim esin kadar olmasa da bazen fazlasiyla üzerime düşüyor gibi. Mesela yüzmesini seven biriyim, iyi de yüzerim, eşimde hakeza. Ama her defasında cok acilma der ayagin yere degsin bana komik gelir de işte adamlar mi fazla abartıyor bilemedim. Aslinda eşe düşkünlük güzel birsey hele hele erkegin esine düşkünlüğü ama sizinkisi kesinlikle hastalikli bir hal almis gibi duruyor. Terapi falan, bunlari hic konustunuz mu? Belki geçmişte, çocukluğunda birtakim seyler yaşanmıştir da bu hale gelmis olabilir.

Bence de boşanın. Aileniz de madem değer vermesinden rahatsız arkanızda duracaktır. İlerde hayatınızı size hiç değer vermeyen biriyle birleştirebilirsiniz bence ki onlardan her tarafta bolca mevcut
Şaka bir tarafa bu bence eşinizin sizi yanlış yere konumlandırmasından kaynaklanıyor. Bazı travmalardan ya da ilişkinizin dinamiğinden olabilr. Siz konuşsanız bile değişmiyorsa profesyonel destek alablirsiniz. Sonuçta çok fazla ilgilenmek de hiç ilgilenmemek kadar bir sorunun göstergesi.

O an hiç bir koşulda sudan çıkmam mesela tam tersi saatlerce kalirim, bu iş terapi vs değil sizin engel olacaksınız asıl iş sizde bitiyor yapacağınızı bildiği için söylüyor

O zaman ne olacak şimdi çözümü ne olacak bu işin

Eşiniz size çok kıymet veriyor zarar görmenizi istemiyor, bu nedenle de ebeveyn davranışı sergiliyor. Bunun için boşanılmaz bu 1, 2.'si bu davranış biçimi sürekli devam ediyorsa, ciddi ciddi konuşun kendisiyle. Daraldığınızı, bu huylarını sevmediğinizi açıkça belirtin. Ama büyütülecek birşey yok, yeni evlisiniz sanırım. Çocuk filan olunca bu ilgisi azalacaktır. Mutluluğunuz daimi olsun.

Annesine de böyleyse, (klişe olacak ama) travması mı var acaba? Babasıyla ayrı veya erken mi kaybetti de yakındaki kadınları full kontrol rolüne girdi? Ama bu ilgi değil işte, rahatsız edici şahsen
Bence babadan gördüğü birşey bu.Babası eşimin 2 katı resmen kendi eşine karşı

Sağolun evet 1 buçuk yıllık evliyiz

Kesinlikle öyle.Ben kendime önem veriyorum zaten yıllarca yanlız yaşadım ailemden çalıştım kendi ayaklarımın üzerinde evimi geçindirdim kimseye bir ihtiyacım olmadı aileme bile destek oldum maddi açıdan.Şu gün bana bu tarz hareketler yapması beni çok bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…