Eşimin beni aşırı bunaltması

Bence de boşanın. Aileniz de madem değer vermesinden rahatsız arkanızda duracaktır. İlerde hayatınızı size hiç değer vermeyen biriyle birleştirebilirsiniz bence ki onlardan her tarafta bolca mevcut
Şaka bir tarafa bu bence eşinizin sizi yanlış yere konumlandırmasından kaynaklanıyor. Bazı travmalardan ya da ilişkinizin dinamiğinden olabilr. Siz konuşsanız bile değişmiyorsa profesyonel destek alablirsiniz. Sonuçta çok fazla ilgilenmek de hiç ilgilenmemek kadar bir sorunun göstergesi.
Haklısınız.Teşekkür ederim yorumunuz için.Eşim şuan terapiye gidiyor zaten umarım etkili olur

Ben seni anlıyorum, esim esin kadar olmasa da bazen fazlasiyla üzerime düşüyor gibi. Mesela yüzmesini seven biriyim, iyi de yüzerim, eşimde hakeza. Ama her defasında cok acilma der ayagin yere degsin 😂 bana komik gelir de işte adamlar mi fazla abartıyor bilemedim. Aslinda eşe düşkünlük güzel birsey hele hele erkegin esine düşkünlüğü ama sizinkisi kesinlikle hastalikli bir hal almis gibi duruyor. Terapi falan, bunlari hic konustunuz mu? Belki geçmişte, çocukluğunda birtakim seyler yaşanmıştir da bu hale gelmis olabilir.
Eşim terapiye gidiyor zaten.Etkili olur inşallah.Değişik ve zor bir durum gerçekten beni yaşayan anlar

Gerçekten çok bunaltıcı biri . Eğer ekonomik özgürlüğünüz varsa yada aileniz arkanızda duruyorsa boşayın böyle ömür geçmez
Hayırdır boşatıpta kendinmi alacaksın 🤣 nasıl akıl veriyosun yahu millete boşanmakta nedir yaa nasıl bi ruh halin var senin aklım almıyor .

Hayırdır boşatıpta kendinmi alacaksın 🤣 nasıl akıl veriyosun yahu millete boşanmakta nedir yaa nasıl bi ruh halin var senin aklım almıyor .
Konu sahibinin diğer cevaplara yazdıklarını okuyun bakalım ne kadar mutsuz. Böyle bir hayatı yaşamak zorunda mı

Merhaba kızlar.Çok uzun tutmadan konuya girmek istiyorum.Eski konularımdada bahsettiğim gibi eşim aşırı korumacı bir insandır bana karşı.Daha önce kendisi ile defalarca konuşmama rağmen düzelmedi ben buyum elimde değil diyerek kendini sıyırdı hep.Örneklendirmeler ile anlatmak gerekirse dışarı çıkarken on defa söyler hırka alalım üzerine üşüteceksin hasta olacaksın diye hava sıcak hırka almaya ihtiyaç olmadığı halde yinede alır yanına benim için.Bu tarz haraketleri çok bunaltıyor beni.Asıl konuya gelelim kurban bayramı için 3,4 günlüğüne ailemin yanına geldik başka bir şehirde oturuyor ailem.Pikniğe gittik hep beraber.Hem suya girebileceğimiz hemde mangal yapabileceğimiz dağların dibinde Çay’a geldik.İlk etapta biraz suya girelim sonra mangal faslına gireriz dediler.Herkes suya girdi ama Çay’ın suyu buz gibiydi eşim girmeyi tercih etmedi bu sebeple bende ailem ile beraber girdim biraz.Toplasan 5 dakika olmamıştı eşim uzaktan bana seslendi “Hayatım çık sudan hasta olacaksın”dedi.Bende “Çıkacağım zaten 5 dakikaya hayatım”dedim.Ama susmadı eşim paçalarını sıyırdı suyun ortasına kadar geldi “Olmaz öyle buz gibi su hastalanacaksın sonra yazık sana hastalık çekip canın acıyacak”dedi.Ailemden herkes şok oldu eşimin bu hareketine.Tek havlu getirmiştik sudan çıkanlar sıra ile kurulandı havlu ile eşimde havluyu herkesten almaya çalışıyordu benim üzerine atacaktı en son annemler verdi havluyu baktılar olmuyor.Mangal yakılacak zaman geldi aralarında birtek eşim mangal yapmayı biliyordu merdivenlerden yukarıda mangal alanı vardı.Eşim tutturdu bana sende benimle gel mangalın başındaki ateşte ısınırsın hasta olacaksın bu şekilde diye zorla götürdü beni mangalın başına oturttu ateşi çevirdi üstümü kurutmaya çalışıyor.Ben artık sinirden ağlamaklı oldum eşimin bu hareketlerinden dolayı.Kendimi onun çocuğu gibi hissediyorum her seferinde.Abimde ablama “Ne bu böyle bizim yanımızda peşinde koşuyor kızın çocuk gibi hiç hoş değil”demiş.Ailem bile nasıl rahatsız olduysa beni düşünün birde bu durumu yaşarken.Aileme karşıda mahçup oluyorum her seferinde.Lütfen “Ne güzel işte ilgi gösteriyor değer veriyor”demeyin.İlgiyi her kadın sever ama bu farklı bir boyut aşırı rahatsız ediyor insanı.Daha önce defalarca konuştum kendisiyle ama vazgeçmiyor devam ediyor hareketlerine.Bana farklı bir çözüm yolunuz var mı sunabileceğiniz bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Aşırı ilgi sizi bunaltmış olmalı ama emin olun ki şu yazdıklarınızı okuyan ne kadar şanslı olduğunuzu düşünüyordur 🥰 Eşinizin elinde olan bişey değildir ,terapi alması en güzeli .

Konu sahibinin diğer cevaplara yazdıklarını okuyun bakalım ne kadar mutsuz. Böyle bir hayatı yaşamak zorunda mı
Yazdıklarımdan ötürü kusura bakmayın tepki verdim ama boşanmak çözüm değil inanın yuva çok zor kuruluyor . Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama çözümü terapistle halledebilirler inşallah

Yaş farkından bunu yapıyor olabilir. Umarım düzelir ama yaş farkı olunca genelde böyle oluyor. Hasta olmanıza niye bu kadar endişe ediyor sorsanız.yani grip olsaniz en fazla ne olabilir?

Yazdıklarımdan ötürü kusura bakmayın tepki verdim ama boşanmak çözüm değil inanın yuva çok zor kuruluyor . Konu sahibinin eski konularını bilmiyorum ama çözümü terapistle halledebilirler inşallah
Bunda kusura bakılacak bir durum yok üstelik eşinin terapi görmüş hali bu

Yaş farkından bunu yapıyor olabilir. Umarım düzelir ama yaş farkı olunca genelde böyle oluyor. Hasta olmanıza niye bu kadar endişe ediyor sorsanız.yani grip olsaniz en fazla ne olabilir?
Hastalıkla uğraşıyormuşum canım acıyormuş üzülüyormuş beni hastayken görmeye canım acısın ağrı sızı çekeyim istemiyormuş söylediği bunlar bana

Merhaba kızlar.Çok uzun tutmadan konuya girmek istiyorum.Eski konularımdada bahsettiğim gibi eşim aşırı korumacı bir insandır bana karşı.Daha önce kendisi ile defalarca konuşmama rağmen düzelmedi ben buyum elimde değil diyerek kendini sıyırdı hep.Örneklendirmeler ile anlatmak gerekirse dışarı çıkarken on defa söyler hırka alalım üzerine üşüteceksin hasta olacaksın diye hava sıcak hırka almaya ihtiyaç olmadığı halde yinede alır yanına benim için.Bu tarz haraketleri çok bunaltıyor beni.Asıl konuya gelelim kurban bayramı için 3,4 günlüğüne ailemin yanına geldik başka bir şehirde oturuyor ailem.Pikniğe gittik hep beraber.Hem suya girebileceğimiz hemde mangal yapabileceğimiz dağların dibinde Çay’a geldik.İlk etapta biraz suya girelim sonra mangal faslına gireriz dediler.Herkes suya girdi ama Çay’ın suyu buz gibiydi eşim girmeyi tercih etmedi bu sebeple bende ailem ile beraber girdim biraz.Toplasan 5 dakika olmamıştı eşim uzaktan bana seslendi “Hayatım çık sudan hasta olacaksın”dedi.Bende “Çıkacağım zaten 5 dakikaya hayatım”dedim.Ama susmadı eşim paçalarını sıyırdı suyun ortasına kadar geldi “Olmaz öyle buz gibi su hastalanacaksın sonra yazık sana hastalık çekip canın acıyacak”dedi.Ailemden herkes şok oldu eşimin bu hareketine.Tek havlu getirmiştik sudan çıkanlar sıra ile kurulandı havlu ile eşimde havluyu herkesten almaya çalışıyordu benim üzerine atacaktı en son annemler verdi havluyu baktılar olmuyor.Mangal yakılacak zaman geldi aralarında birtek eşim mangal yapmayı biliyordu merdivenlerden yukarıda mangal alanı vardı.Eşim tutturdu bana sende benimle gel mangalın başındaki ateşte ısınırsın hasta olacaksın bu şekilde diye zorla götürdü beni mangalın başına oturttu ateşi çevirdi üstümü kurutmaya çalışıyor.Ben artık sinirden ağlamaklı oldum eşimin bu hareketlerinden dolayı.Kendimi onun çocuğu gibi hissediyorum her seferinde.Abimde ablama “Ne bu böyle bizim yanımızda peşinde koşuyor kızın çocuk gibi hiç hoş değil”demiş.Ailem bile nasıl rahatsız olduysa beni düşünün birde bu durumu yaşarken.Aileme karşıda mahçup oluyorum her seferinde.Lütfen “Ne güzel işte ilgi gösteriyor değer veriyor”demeyin.İlgiyi her kadın sever ama bu farklı bir boyut aşırı rahatsız ediyor insanı.Daha önce defalarca konuştum kendisiyle ama vazgeçmiyor devam ediyor hareketlerine.Bana farklı bir çözüm yolunuz var mı sunabileceğiniz bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
Bu tavirlarla sakin cocuk yapmayin. Hayatiniz kabusa doner. Esinizin cok sacma hareketleri var. Tedavi olsun.

Bu kocayi sempatik bulanlara da sasirdim. Bu kadar mi ilgisiz kaldiniz gercekten. Insani delirtir bu tavirlar. Anneniz yapsa bidi bidi edersiniz. Normal yetiskin bir birey rahatsiz olur bu tavirlardan.
Ne alakası var yahu konuşmak için yorum yapıyosun 😡 konunun detayını tam bilmiyenler öyle ilgili bir eş sanmıştır ben gibi , konu sahibinin önceki konularını bilmiyenler var .

Ben çocuk yapmamanizi önermeye geldim. Kazık kadar kadına bunu yapan çocuğa hayatı zindan eder

Ne güzel eşiniz düzelmiş en azından eskisi gibi değil artık.Gece uyurken sürekli üzerimi örtüyordu bir ara bende onun inadına aldım yastığımı yerde uyuyacağım dedim geldi yanıma o da yastığını alıp uzandı gelmezsen bende burda uyurum dedi.Bazen öyle bir oluyorum ki gidecek kaçacak hiçbir yerim kalmıyor.Nefes alamıyorum bu tarz hareketlerinden dolayı diye evin içinde çok kez ağladığımı biliyorum.İnşallah benim eşimde düzelir umudum o yönde.Beni anlayan insanların olması sevindirdi bu arada 🙏🏼
Ya okurken bana daral geldi
Tamam ilgi güzelde bunun ki hastalık gibi birşey
Sakın eşiniz düzelmeden çocuk yapmayın
Rabbim yardımcınız olsun

Çok sinir bozucu gerçekten, koskoca kadınsınız; ne yapacağınıza ne giyineceğinize neden o karar veriyor? Üşüseniz zaten siz hırka alırsınız, suda ne kadar zaman geçireceğinize bile o karar veriyor. Çocuğu değilsiniz karısısınız ve bu kadarı çok itici. Düşünceli olmak bu şekilde olmaz.

Back
X