• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin benden önce çocuğu var

Karistirdiniz başka biriyle galiba çünkü ben daha yeni öğrendim bunu yemin ederim ama ispatlayamam size işte bilsem niye evleneyim böyle iğrenç birşeyi kabul eder miyim sizce
alla ala dünde aynı konu açılmıştı noktası virgülüne aynı işin tuhaf yanı sadece önceen haberı vardı

Sizin onunla gelecek planlarınızı değiştirecek nitelikte olan bir bilgiyi sizden saklamış. İçine siniyorsa yalanı kabul et etmiyorsa da boşan
İçime hiç bir şekilde sinmiyor ama bana diyor ki senden önce oldu sen daha hayatımda yoktun ve nisanliyken soyleseydin beni birakirdin kaybetmekten korktum diyor senden sonra olan birşey değil falan diyerek aklımı çok karistiriyor

alla ala dünde aynı konu açılmıştı noktası virgülüne aynı işin tuhaf yanı sadece önceen haberı vardı
Yok gerçekten haberim yoktu yani haberim olsa ve devam etsem bu benim karakterime yaptığım saygısızlık olurdu böyle birşey kabul edilirmi ama bana işte senden önce olan birşey sen daha hayatımda yoktun falan diyor ben düşünüyorum ben yokken olmuş bunun için evlilik bitermi sonra diyorum senden saklamış daha ne olsun kimseyede anlatamıyorum

Yok gerçekten haberim yoktu yani haberim olsa ve devam etsem bu benim karakterime yaptığım saygısızlık olurdu böyle birşey kabul edilirmi ama bana işte senden önce olan birşey sen daha hayatımda yoktun falan diyor ben düşünüyorum ben yokken olmuş bunun için evlilik bitermi sonra diyorum senden saklamış daha ne olsun kimseyede anlatamıyorum

Bİr şeyi merak ettim neden ayrılmışlar, kadınla çocuk Rusya'da mı?

Sen olduğun için değil canı istemediği için görüşmüyor. Sen bahanesisin.
Hayatınız için önemli olan bir kararı değiştirecek bir bilgiyi senden saklamış, kocaman bir yalan yani. Bence çocuğuyla görüşüp görüşmemesinden ziyade evliliğinizi ve ilişkinizi gözden geçir derim.
Bende öyle düşünüyorum ama işte etraftaki insanların konuşmasından çok korkuyorum dediğim gibi bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyor eşime hep derdim ben muayene oldum sende git bı görün dediğimde yok bende bir sknti yok falan derdi bende anlamazdim meğer beni salak yerine koyuyormustu

Bende öyle düşünüyorum ama işte etraftaki insanların konuşmasından çok korkuyorum dediğim gibi bizim 4 yıldır çocuğumuz olmuyor eşime hep derdim ben muayene oldum sende git bı görün dediğimde yok bende bir sknti yok falan derdi bende anlamazdim meğer beni salak yerine koyuyormustu
belki olmaması senin için daha iyidir kendi öz evladına sahip bile çıkmayan adam resmi nikahlı eşinin çoçuguna da aynı şekilde kötü ve uzak davranabilir

Diğerini iptal edip yeni üyelik mi aldınız?
Çözüm çok basit, yalan söyleyen gizleyen insandan boşanmak dışında nasıl yorum bekliyorsunuz? Çocuğuna babalık yapmayan sahip çıkmayan erkekten size fayda gelir mi?
Hayır çoktan açmışım bu hesabı ama daha ilk konu actim

Bİr şeyi merak ettim neden ayrılmışlar, kadınla çocuk Rusya'da mı?
Evet kadın tatile Antalyaya geliyor eşimde Antalya'da çalışıyor orda tanışıyorlar falan hamile kalıyor 8 aylıkken kadın Rusya'ya gitmek istiyorum eşim diyor ben gidemem falan öyle geri ayrılıyorlar yani anlatılan bu bana

o ne demek yavv
hiç bir evlenip boşanan bi daha evlenemesin o zaman

herkes ömründe tek 1 tane bedene dokunma hakkına mı sahip?

ortada bir çocuk var adam görüntülü bile konuşmuyor o kadar gamsız, o kadar sorumsuz

+ çevrenizde çoğu insan biliyor siz 4 senelik evlisiniz herhalde 1 günde de de evlenmediğinize göre bi' 5 senedir gözünüzün içine baka baka herkes bunu sizden saklıyor

vay anasını be.

nasıl bir cehenneme düştüm derim ben olsam...
Aynen çok kötü bir bosluktayim hiç istemiyorum evliliği yürütmek ama etraftaki insanların konuşmasından korkuyorum

Hayır işte paylasamiycam ama etraftaki insanların konuşmasından korkuyorum

Neyinden korkuyorsunuz? Yalan sizin yalaniniz degil, cocuk sizin degil,cocugu ile ilgilenmeyen yine siz degilsiniz. Siz bence bunu sindirmissiniz ki ben varim diye cocugu ile ilgilenmiyor diye kendinizi avutma kismina gecmissiniz. Hayat sizin, es sizin hakkinizda hayirlisi.

Ben nedense haberiniz olmadigina inanmadim.
Diger konuda tepki fazla gelince bu sefer kendinizi daha masum gösterip yeniden konu actinizi düsünüyorum.

Böyle bi insanla hala nasil ayni yastaga bas koyuyorsunuz anlamis degilim. Yarin birgün cocugunuz oldugunda aynisini size yapmayacagi ne malum? Hic mi korkmuyorsun?
Ya Allah için şu diğer konuyu gosterirmisinz bana ya ben bu konuyu ilk defa açtım ve vallahi haberim yoktu ya niye bile bile kendimi ateşe atayım lütfen bilmeden bu kadar yadirgamayin

Evet kadın tatile Antalyaya geliyor eşimde Antalya'da çalışıyor orda tanışıyorlar falan hamile kalıyor 8 aylıkken kadın Rusya'ya gitmek istiyorum eşim diyor ben gidemem falan öyle geri ayrılıyorlar yani anlatılan bu bana
Bu tarz olaylar tatil bölgelerinde çok sık yaşanıyor hatta birkaç dizi filme bile konu olmuşluğu var. Yabancı kadınlar için baba önemli değil tek başına çocuk büyütebiliyorlar. Türkiyedeki gibi zor değil. Size bunu en başından söylemeliydi. Ben olsam boşanır mıydım bilmiyorum ama benden sakladığı için burnundan getirirdim ve içimde hep bu olurdu. Eskisi gibi yakın olabileceğimi zannetmiyorum. O yüzden sanırım sonu boşanmaya giderdi.

Ya Allah için şu diğer konuyu gosterirmisinz bana ya ben bu konuyu ilk defa açtım ve vallahi haberim yoktu ya niye bile bile kendimi ateşe atayım lütfen bilmeden bu kadar yadirgamayin

isimsizbayan nickli üyeyle tanışın iyi anlaşırsınız diyecektim ama üyeliği iptal etmiş tüh. Hikayeniz bire bir aynı. Sadece o biliyormuş kocasına kıyamamış, siz bilmiyormuşsunuz. Onun eşi esrar da kullanıyordu sizinki ne kullanıyor? İnkarın gizlemenin yalanın size zararı var bize değil. Okur geçeriz. Yurt dışında yaşayan birinin elalem ne der korkusunu anlamıyorum. Çoluk çocuk ziyan eden adamlara aşık olup evlenmenin altında nasıl bir psikoloji yatıyor merak ediyorum.

Cocuklar benim hassas noktam. Yalani aldatmayi gectim, kendi cocugunu arayip sormayan, merak etmeyen, ilgilenmeyen, bile isteye hayatinda olmayan adamin ne merhametine ne insanligina guvenirim. Kesinlikle bosanirim.

Eşin neden hala bu kadar tepkili acaba kadına karşı içinde bir şeyler mi var diye düşündüm açıkçası. Sonuçta ayrılmışlar eşin kadına kızsın da çocuğuyla görüşmeyecek kadar kızması bunu düşündürtüyor. Sizden saklaması falan hala aklı o kadında mı diye düşündürttü bana. Yoksa herkesin daha önce evliliği çocuğu olabilir.

Kocan cevap vermiyor ama kadının ısrarla arıyor kısmı normal gelmedi acaba sen yanında yokken gayet iyi konuşuyorlar görüşüyorlar senin yanında mı istemiyorum diyor. 4 sene kimse bu kadar ısrarcı olmaz bence hem de kadın alıp çocuğu Türkiye'ye getirebilir bu kadar çok ısrarcı rahatsız edici şekilde görüştürmek istese. Tam tersi kocan kadına lütfen gel diyor kadın gelmiyor olabilir mi?

Benim hoşuma gitmez bu kadar karışık aile ilişkileri, çünkü sonunda işler hep kötüye gider. Mesela kadın Türkiye'ye yerleşeceğim dese ne olur. Devamlı görüşmek zorunda kalsalar. Nedense eşiniz kadını unutamamış gibi geliyor kadına kızıp kendi çocuğunu cezalandırıyor gibi.

Öncelikle merhaba hanımlar lütfen bana yardım edin işin içinden çıkamıyorum çünkü ben 4 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı geçen yıl yani evliliğimizin 3 . yılında eşim bana bir kız çocuğunun olduğunu söyledi Rus sevgilisinden olmuş ve benden önce daha ben hayatına girmemisken 8 aylık hamileyken geri ayrılmışlar nikah falan olmamış yani tabi bunu ben yeni öğreniyorum çevremdeki çoğu insanda biliyormuş kızıyla görüşmüyor ama kadın sürekli görüntülü arıyor kızının fotoğrafını atıyor sürekli rahatsız ediyor ve bende diyorum ki git kızına sahip çık babalık yap ama kendisi bunu reddediyor ve ben vicdan yapıyorum ben olduğum için konuşmuyor işte ben hayatına girdiğim için aramıyor falan düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin nolur beynim allak bullak böyle birşey olduğunu bilseydim zaten evlenmedim bile ama şu an gerçekten akıla ihtiyacım var
Eşiniz sizden önce de şeref yoksunuymuş şimdi de. Çocuğa yazık.

Back