Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanızın yaptıklarını bir de siz yapsanız diyorum ne dersiniz? Bence bir yapın deneyin ne yapacak ne diyecek?
Sizi sevdiğinden neden bu kadar çok eminsiniz?
Çocuk yok değil mi? Umarım yoktur ve bu süreçler hiç düşünmeyin tehlikeli.
Adam flörtöz bir kimlik, hastalık gibi bir şey bu.
Bir evli adam asla tanımadığı kadınlara hal hatır soramaz illa ahlak dısı kötü niyet olması gerekmiyor.

Kocanıza güvenseniz akraba kılıklı hemcinslerinize güvenmeye gerek duymazdınız zaten.

Bi psikologun konuşmasını dinlemiştim eğer bir erkek başkalarına sosyal medyadan sürekli yazma gibi bir durumu varsa aslında normal yaşamında kendine güvenemeyipte ya da eş korkusu olup çapkınlık yapmak isteyip yapamıyormuş ve yazışarak tatmin ediyormuş kendisini evde ki heyecanı bitmiş olabilir heyecan aramak çapkınlık yapmak için o yüzden bu şekilde davranılıyor olabilir yanlış olduğunu belirtmişti bence psikologa gidin beraber biz ne desek boş siz ona engeller koyarsanız bu seferde iyice ters teper

Ne münasebet eski sevgilinin hala yazması?

Eşin brz gözü dışarıda olabilir heleki eski sevgilisine bakması hala konuşması vs ne münasebet anlamadım dikkat et eşine bencede hepsini kapattır

Güvenmeye devam edin.

Sizde yapın aynısını madem bu kadar normal ve masum geliyor. Rastgele erkeklere mesaj atın bakalım ne olacak. Sizin dediğiniz kadar masum değil durum aklınızı başınıza devşirin. Eşiniz baya baya gizlemeden, saklamadan ve sizi de çok sallamadan kadınlarla mesajlaşıyor. Siz hala biz birbirimizi çok seviyoruz diye sayıklıyorsunuz.
Hayır ben anlamıyorum bu durumu nasıl kanıksayıp bu kadar normal görüyorsunuz. Aldatmak illa ki biri yada birileri ile yatıp kalkmak değildir.

Sizin bir ortanız yok mu?
Hem "evli bir erkek karşı cinsle konuşmamalı" diyorsunuz hem eşiniz at koşturuyor.
Marjinal misiniz tutucu musunuz belli değil.

Sevgilimin birçok kadın arkadaşı var. Bir kısmıyla çok iyi anlaşırım. Sonradan tanışan ben değil de sevgilimmiş gibi, biz kız kıza plan yaparız, o sonradan dahil olur vs.
Bir kısmını sevmem, "beni bulaştırma git kendin görüş" derim.
Ama tanımadığı etmediği kadınlara "selam" falan yazamaz, böyle bir dünya yok.

Eşiniz sizi aldatmak üzere bilmem farkında mısınız?
Sanal olarak aldatma yoluna girmiş, fiziksele az kalmış. Hatta belki çoktan yapmıştır bile.
Sizin beyninizi de nasıl yıkadıysa "ben çok mu darlıyorum" kıvamına gelmişsiniz.
Gözünüzü açın biraz.

Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.

Eski sevgilisini tanıyor ama sıkı dostlarını tanımıyor oluşunuz da ilginç.

ya sen gerçekten bizle dalga geçmeye konu açmışsın.sana kıymetli kocişinle mutluluklar...

Aaayyy gerçekten miiii??? Bizde kocişinin burada o kadar günahını aldık görüyor musun Evet haklısın haksızlık ettin eşinee mutluluklar cnm

Siz saf mısınız şaka mısınız anlamadım..
Ama bu kafayla daha çok yazışır eşiniz milletle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…