Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine bir kıymetli kocis meselesi...

Tatlım kadınlar yanlış hissetmez yerinde olsam o adama fazla güvenmezdim zira benim kocam iş dışında kimseye senin dediğin gibi davranmıyor eski sevgiliyle temenni konusuna hiçccc girmiyorum bile :) gözlerini dört aç adamın gözü dışarda.

Aaayyy gerçekten miiii??? 🙈 Bizde kocişinin burada o kadar günahını aldık görüyor musun 🙈 Evet haklısın haksızlık ettin eşinee 🙈 mutluluklar cnm 💞

Siz saf mısınız şaka mısınız anlamadım..
Ama bu kafayla daha çok yazışır eşiniz milletle.
Evet canım vicdan azabı çekiyorum şu an:KK43:((

Ya sen dalga mı geçiyorsun bizimle?
Adam seni aldatmış, aranıyor hala vicdan azabı çekiyorum diyorsun.
Yatakta bassan aaa kocam yorulmuş da dinlenmek için yanına uzanmış diyeceksin.

Mune Mune dalga geçmek için açılmış bir konu, bi bakar mısın?

Ben asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?

Ben asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?
Hanımefendi dalge geçtiğiniz bariz belli.
Adam her önüne gelen kişiye - tanıdık veya tanımadık- selam merhaba yazıyor
Eski sevgilisiyle kur yapar gibi konuşuyor
Kocanızın yürümediği bi dağ taş kalmış
Siz hala kocama haksızlık ettim ühü ühü diyorsunuz.
Allah aşkına yazdıklarınız normal mi?
Bizimle dalga mı geçiyorsunuz siz?
Valla kusura bakmayın bu kadar saf bir insan olmaz, madem konunun sonunda kocişinizi övecektiniz emin olup öyle açsaydınız konunuzu
Nacizane tavsiyem bu adamdan bir süre çocuk falan yapmayın
Zira adamda aldatma potansiyeli var
Gerçi siz o zaman bile "kociştom yapmaz" modunda olacağınız için bir sıkıntı olmaz, sizde haklısınız.
Daha da alıntılamayın beni iyi günler.

Ne demek internette ona buna merhaba naber yazmak.
Kocaniz 'araniyor'. Herkes karsi cins arkadasiyla muhabbet edebilir ok, ama internette flortlesemez. Anasinin babasinin hatrini sormaktan aciz herifler internette ona buna yaziyor bi de eslerini de bunun normal olduguna ikna ediyor. Acin gozunuzu.

Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.🙈
Babasına şikayet ettiğinde, azar işitirken demek aklına gelmemiş ispatlamak. Şu işe bak sen.

Sen kendini kandırmakta özgürsün ama ben sana inanmadım. Ayrılmak değil çocuk istediğin için imaj çalışması bu yazdığın.

Ben yemedim.

Akşam güzel bir özür yemeği hazırla o zaman, şöyle şık birşeyler de giyin, yazık adama üzüldüm, nasıl hakkında olumsuz düşünceler beslemissin böyle! inşallah affeder sizi. :KK43:

Neyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısı
Saf değil kendine itiraf edemiyo ya da boşanma niyeti yok ee adamı da duzeltemiyo.. o yüzden normal diye kendini kandiriyo

Hanımefendi dalge geçtiğiniz bariz belli.
Adam her önüne gelen kişiye - tanıdık veya tanımadık- selam merhaba yazıyor
Eski sevgilisiyle kur yapar gibi konuşuyor
Kocanızın yürümediği bi dağ taş kalmış
Siz hala kocama haksızlık ettim ühü ühü diyorsunuz.
Allah aşkına yazdıklarınız normal mi?
Bizimle dalga mı geçiyorsunuz siz?
Valla kusura bakmayın bu kadar saf bir insan olmaz, madem konunun sonunda kocişinizi övecektiniz emin olup öyle açsaydınız konunuzu
Nacizane tavsiyem bu adamdan bir süre çocuk falan yapmayın
Zira adamda aldatma potansiyeli var
Gerçi siz o zaman bile "kociştom yapmaz" modunda olacağınız için bir sıkıntı olmaz, sizde haklısınız.
Daha da alıntılamayın beni iyi günler.
Öyle deme Kemalim yapmaz

Yok ben yazışmak asla. Onu kıskandırmak için kendini yerime koysun diye okul arkadaşlarını buldum yazıştık.ona tahammül edemedi
ne dedi
deseydiniz ya işte aynı bende böyle oluyorum birde sen hiç tanımadıklarına bile yazıyorsun

bu arada dışardaki kadınları yaftalamayın hemen yok akbaba bilmemne diye
herkes sizin kocanıza çullanmak için beklemiyor
eşinizde aramalısınız önce

çünkü deliller kocanızın sizi kandırdığını gösteriyor
gerçekten ya safsınız ya da bilerek yediniz
ya da adamla barıştınız buraya bu şekilde kıvırarak yazıyorsunuz

aman sıkı tutun kocayı

Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin

ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye.

Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo

sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum.

cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.🙈

Kendi yazdıkların seni ele veriyor canım.
İnşallah gebeyken aldatılmazsın

Özür dilediniz mi eşinizden. Bence dilemeniz lazım hatta helallik isteyin. Öte tarafa bu hakla gitmeyin.
Ya adam alt tarafı bir kaç kadınla konuşmuş nedir yani bu kadar olay çıkartacak bişey mi yapmış. Burda açılan çoğu aldatma konusunda kadınlar haksızlık ediyor zaten koçişine!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X