Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok takdir ettim sizi. Çevredeki akraba kılıklı KADINLARA güven duymayıp sağa Sola yazan eşinize güveniyorsunuz. Maşallah. Rabbim bana da nasip et bundan. Ayrıca sizde eski sevgilinize yA da sosyal medyada bir adama selam naber yazın bakalım aynı tepkiyi alacak mısınız? Ne ahlaksızlığınız kalır ne namussuzluğunuz. Yerden yere vurur sizi

eski sevgilinin mesaj atmasını takmazdım ama eşimin cevap vermesini takardım. ne münasebet yani adı üstünde "geçmiş" konuşmak, güzel temennilerde bulunmak ne mânâ?
ağzını yırtarım valla

cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Eşiniz yüz vermese,açık kapı bırakmasa inanın o akbabalar başka kapı ararlar tüneyecek.Ama eşiniz önüne gelene “selam,meraba” yazıyor ve siz bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz?Bu resmen aranmak oluyor bana göre.Siz yapsanız aynısını o ne tepki verirdi?Bence karşınıza alıp ciddi şekilde konuşun kendisiyle.

Böyle birine nasıl güveniyorsunuz, böyle birini nasıl sevmeye devam ediyorsunuz aklım almıyor. Ne diyeyim Allah her daim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ama benim için bunlar boşanma nedeni. Allah yaşatmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…