- Konu Sahibi istanbulaski
Bence sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes var dedi sen yok dedin cnmBence sorun yok
AynenSizinki normal sohbet etmiyor ki bildiğin yazıyor diğer kadınlara.Ne demek eski sevgili ile yazışmak.Sanirim sizin sevdiğiniz kadar o sizi sevmiyor yoksa yapamazdı bunları.
MaalesefOha rahatliga bak adamdaki.
Yazildimi bilmiyorum.eger esinize bu durumlar normal geliyorsa sizde rahat takilacaginizi eski arkadaslarinizla sohbet edebileceginizi soyleyin.Maalesef
Ne yapabilirsiniz mesela 7/24 bekcilik zor olmaz mi?serbest de birakamam
Çok takdir ettim sizi. Çevredeki akraba kılıklı KADINLARA güven duymayıp sağa Sola yazan eşinize güveniyorsunuz. Maşallah. Rabbim bana da nasip et bundan. Ayrıca sizde eski sevgilinize yA da sosyal medyada bir adama selam naber yazın bakalım aynı tepkiyi alacak mısınız? Ne ahlaksızlığınız kalır ne namussuzluğunuz. Yerden yere vurur siziMerhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Eşiniz yüz vermese,açık kapı bırakmasa inanın o akbabalar başka kapı ararlar tüneyecek.Ama eşiniz önüne gelene “selam,meraba” yazıyor ve siz bunun normal olduğunu mu düşünüyorsunuz?Bu resmen aranmak oluyor bana göre.Siz yapsanız aynısını o ne tepki verirdi?Bence karşınıza alıp ciddi şekilde konuşun kendisiyle.cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Böyle birine nasıl güveniyorsunuz, böyle birini nasıl sevmeye devam ediyorsunuz aklım almıyor. Ne diyeyim Allah her daim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ama benim için bunlar boşanma nedeni. Allah yaşatmasın.Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Onunla düşman olamam diyor. Mesaj atınca cevap veririm diyor. Eski sevgilisini çok sevmis bir zamanlar düşman olamam diyo