Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şekil A'da gördüğümüz gibi sen mesela
Konu sahibi çok saf :/
Neyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısı

Bu kadar pozitiflik saflığa giriyor yahu.
Neyse ben aynısını kadının yapmasını ve başkalarıyla masumca mesajlaşmasını istiyorum... Ama kan çıkar kan.

Eşinize çok güveniyorsunuz, birbiriniz çok seviyorsunuz ama sosyal medyada önüne gelene mesaj atıyor, eski sevgilisiyle yazışıyor çünkü kendisi arayışta.

Bunun normal arkadaşlıkla alakası yok, eşiniz abazan gibi av peşinde ve bunu rahat rahat yapıyor olması da size olan aşkından değil herhalde. Sizi bir miktar mantığa davet ediyorum.

Hanimefendi bence eşinize çok güvenmeyin çünkü hiç güven verici davranışları yok . Kusura bakmayın ama sizin hikayede Akbaba kılıkli olan kocanız gibi duruyor . Bence siz ahh ben kemalimi kisitliyorum ah ben kızmıyım diye mesajları siliyor diyerek kendinizi kandiriyorsunuz

Eşinin seni sevdigini sanmıyorum

Bu kirli dünya icinde saf olmak yakışmıyor da işte napacaksin
Ya allah aşkına ay çok safim iyiyim erkekler kötü tüh kaka diyip kendinizi kandirmayin .herseyin farkindasiniz ama işinize gelmiyor bence Allah aşkına normal mi başka kadınlarla ( eski sevgili , tanımadığı kadınlar , .. vs . ) msjlasmasi slm nbr de bilmem neler ? Safım falan demeyin gayet farkindasiniz kendinizi kemalimle çok mutluyuz seviyoruz birbirimizi Akbaba kadınlar diye kandiriyorsunuz

Hala eski sevgilisi ile iletişim kurması büyük hata.En basiti size haksızlık. Yapacağı şey çok basit yeni telefon numarası edinmek ve sosyal medya hesaplarını kapatmak. Aynı şeyi siz yapsanız ister mi eşiniz bir sorun.

Böyle konuları okuyunca kalbime birşey oluyor sıkışıyorum böyle .. Eski sevgili ile yazışmak profile bakmak nedir bejim eşim yapamaz aynı şekilde bende benim için bu ihanet kadar önemli büyük kavga yapardım herhalde evlilik zor zanaat gercekten ..herkes kaldıramıyor
eşinize bunun yanlış olduğunu söyleyin neden yapıyor bunu kadın olarak lütfen degersizlesmeyelim böyle konular normalmiş gibi davranmayalım ciddi anlamda normal değil

Bu kirli dünya icinde saf olmak yakışmıyor da işte napacaksin
Arkadaşım bir de daha 1 yıllık evlilikte yaptıkları çok saygısızca ve terbiyesizce.
Sakın çocuk yapma. Önce ciddi bir rest çek. Efendi olsun yoksa bu evlilikte gelecek göremediğini, bu yüzden çocuk düşünmediğini söyle.

Görücü usülü tanımadan mı evlendin bu kadın düşkünüyle?

Severek evlendik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…