- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
-
- Konu Sahibi istanbulaski
İçini mi aydınlattıkCok teşekkür ederim hepinize kizlar icimi aydınlattınız
Şekil A'da gördüğümüz gibi sen meselaHer şey öylesine mesaj atmaya başlıyor bi bakmışsın evlenmişsin
Neyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısıŞekil A'da gördüğümüz gibi sen mesela
Konu sahibi çok saf :/
Evet içim kapkaranlikti zihnim falan çok karışıktıİçini mi aydınlattık
Bu kirli dünya icinde saf olmak yakışmıyor da işte napacaksinNeyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısı
Bu kadar pozitiflik saflığa giriyor yahu.Neyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısı
Yazismalarinda öyle ahlak dışı bisey yok aldatmaca yok sadece konusmak icin konusmus
Eşinin seni sevdigini sanmıyorumMerhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Ya allah aşkına ay çok safim iyiyim erkekler kötü tüh kaka diyip kendinizi kandirmayin .herseyin farkindasiniz ama işinize gelmiyor bence Allah aşkına normal mi başka kadınlarla ( eski sevgili , tanımadığı kadınlar , .. vs . ) msjlasmasi slm nbr de bilmem neler ? Safım falan demeyin gayet farkindasiniz kendinizi kemalimle çok mutluyuz seviyoruz birbirimizi Akbaba kadınlar diye kandiriyorsunuzBu kirli dünya icinde saf olmak yakışmıyor da işte napacaksin
Çok haklısın canım bende gidip illa yatman mı lazım beni aldatmak için zihnine bile aldatıyorum şu an dedim bendeCanim ahlak dışı olmasimi lazım ki bence oda ahlak disida bildiğin flört ediyor işte
Arkadaşım bir de daha 1 yıllık evlilikte yaptıkları çok saygısızca ve terbiyesizce.Bu kirli dünya icinde saf olmak yakışmıyor da işte napacaksin
Severek evlendikArkadaşım bir de daha 1 yıllık evlilikte yaptıkları çok saygısızca ve terbiyesizce.
Sakın çocuk yapma. Önce ciddi bir rest çek. Efendi olsun yoksa bu evlilikte gelecek göremediğini, bu yüzden çocuk düşünmediğini söyle.
Görücü usülü tanımadan mı evlendin bu kadın düşkünüyle?
Yalnız kocan tüm kadınları seviyor. Senin farkın ne?Severek evlendik