- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
-
- Konu Sahibi istanbulaski
Evet canım vicdan azabı çekiyorum şu anAaayyy gerçekten miiii???Bizde kocişinin burada o kadar günahını aldık görüyor musun Evet haklısın haksızlık ettin eşinee mutluluklar cnm
Siz saf mısınız şaka mısınız anlamadım..
Ama bu kafayla daha çok yazışır eşiniz milletle.
Ya sen dalga mı geçiyorsun bizimle?Evet canım vicdan azabı çekiyorum şu an((
Hanımefendi dalge geçtiğiniz bariz belli.Ben asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?
Babasına şikayet ettiğinde, azar işitirken demek aklına gelmemiş ispatlamak. Şu işe bak sen.Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.
Akşam güzel bir özür yemeği hazırla o zaman, şöyle şık birşeyler de giyin, yazık adama üzüldüm, nasıl hakkında olumsuz düşünceler beslemissin böyle! inşallah affeder sizi.Ben asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?
Şu yazdıklarınızı okuyup özellikle şu cümleyi gördükten sonra eşimle birbirimizi 'ÇOK SEVMEDİĞİMİZİ' anladım.Biz birbirimizi çok seviyoruz.
Öyle demeyecek çekincesi yok diyecek.. ne yapsa karisi susuyor demek ki diyecek..Birde isin komik tarafi kizlara yazarken bizim heryerde profil resimlerimiz var yanak yanaga ve beni enayi yerine koymasi baska kadinlar demeyecek mı bak karısı var ve bana yaziyo
Saf değil kendine itiraf edemiyo ya da boşanma niyeti yok ee adamı da duzeltemiyo.. o yüzden normal diye kendini kandiriyoNeyse benim dünyaya dair umutlarım yeşerdi bir yerlerde hala saf insanlar varmış diyerek konunun iyi tarafından bakacağım. İyilik bulaşıcı bana da konuya girer girmez bulaştı bu pozitif bakış açısı
Öyle deme Kemalim yapmazHanımefendi dalge geçtiğiniz bariz belli.
Adam her önüne gelen kişiye - tanıdık veya tanımadık- selam merhaba yazıyor
Eski sevgilisiyle kur yapar gibi konuşuyor
Kocanızın yürümediği bi dağ taş kalmış
Siz hala kocama haksızlık ettim ühü ühü diyorsunuz.
Allah aşkına yazdıklarınız normal mi?
Bizimle dalga mı geçiyorsunuz siz?
Valla kusura bakmayın bu kadar saf bir insan olmaz, madem konunun sonunda kocişinizi övecektiniz emin olup öyle açsaydınız konunuzu
Nacizane tavsiyem bu adamdan bir süre çocuk falan yapmayın
Zira adamda aldatma potansiyeli var
Gerçi siz o zaman bile "kociştom yapmaz" modunda olacağınız için bir sıkıntı olmaz, sizde haklısınız.
Daha da alıntılamayın beni iyi günler.
ne dediYok ben yazışmak asla. Onu kıskandırmak için kendini yerime koysun diye okul arkadaşlarını buldum yazıştık.ona tahammül edemedi
Böyle bir mesaj olay çıkartır kızmak neMesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım
çünkü deliller kocanızın sizi kandırdığını gösteriyorBen asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?
Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin
ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye.
Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo
sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum.
cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Kızlar eşimin tek hatası eski sevgilisine cevap vermek konuşmak. Diğer yarıştığı kızlar işyerindeki tanıdığı abla ve birkaç şıkı dostuymuş galiba günahını aldım her önüne gelen kıza yazıyor diye iftira atmış oldum. Sizi de öfkelenirdim. Tek hatası eski sevgilisinin yazdıklarına cevap vermesiydi o da eski sevgilisini 2 gün önce engellemiş zaten. Bunu da ispatlamış oldu. Çok üzgünüm eşime haksızlık etti.
Özür dilediniz mi eşinizden. Bence dilemeniz lazım hatta helallik isteyin. Öte tarafa bu hakla gitmeyin.Evet canım vicdan azabı çekiyorum şu an((