- Konu Sahibi istanbulaski
bayıldım ya mevzuya. baştan sona safça aldatılma hikayesi. etrafındaki kadınlar değil de kocanız akbaba bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evli bir erkek başka kadınlarla normal sohbet edemez düşüncesi yanlış bence de, serbest bırakmak bırakmamak kısmına da katılmıyorum ne yapacaksınız kafese mi sokacaksınız adamı? Ellerini mi bağlayacaksınız? Aldatma bir erkeğin kendi ahlakının ölçüsüdür ancak. Serbest bırakmasanız da bir şey yapacağı varsa yapar siz engel olamazsınız. Eğer yapmayacaksa da akbaba kılıklılar toplanıp, soyunup önüne dizilseler yapmaz. Bu onun ahlakına kalmış bir şey. Eski sevgilisinde künye kalmış göndermek istemişse bu normaldir diye düşünüyorum. Bunun için konuştularsa ve aralarında kötü niyetli bir sohbet geçmemişse sorun etmezdim. Eski sevgili ile sohbet etmek gereksiz bir şeydir gerçi çünkü ne de olsa hiçbir şey olmamış normal bir arkadaş gibi de olmuyor tamamen ama aralarında bir duygu kalmış olduğunu varsayalım o sizi seçmiş bu yüzden kavga boyutuna getirmezdim ama gereksiz olduğunu "ben eski sevgilimle yazışsam sen de rahatsız olurdun, ben de gereksiz görürdüm zaten" gibi bir örnekle belirtebilirdim düşüncemi. İşyerinde olsun vs başka kadınlarla sohbet etmesi başka erkeklerle sohbet etmesi gibi doğaldır eğer konuşmaların içeriği de doğalsa tabi ama tanımadığı bir insana da kişi merhaba diye mesaj da atmaz o çok saçma.Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
eşime çok güveniyorum
birbirimizi çok seviyoruz
eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor.
sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine
evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba
heh hep böyle olur zaten.suçlu biz olduk şimdi bazı türler böyle kocasından şikayet eder kaçar saklanır, sonra kuzu kuzu kocişine geri dönüp "zaten siz benim yuvamı yıkmak istiyosunuz" diye ona yardım edenlere saydıranlarır.Valla ne diyim ayıp laf ama bazı kadınlara başlarına ne gelirse müstehak yani.Ben asla dalga geçmek için konu açmadım bu zamana kadar actigim konulara bak hep hamilelik var mıdır cocuk isteği için acilmis... Kocamı yanlış anlayıp suçladım bu sizi neden bu kadar rahatsız etti kocamın baska tanımadığı kızlara yazmadığını anladım diye?