Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz yaptığınızda normal olmayacak bir şey, kendisi yaptığında nasıl normal olabilir o zaman?
Bende hep bunu yapıyorum asla boyun eğmiyorum. Babasına anlattım babası kavga etti küfretti seni gebertirim dedi ailesi yanında değil benim yanimda ama hala yaziyo başkalarına. Ve face de bir kadını ekledi kabul etti slm nasılsın dedi kadında iyi sen nasılsın dedi allah iyilik versin dedi sonra konuşmayı sildi benim gördüğümden haberi yok messengeri benim telefonumda da açık. Ona eve geçince daha bunun hesabını soracağım.

Bende hep bunu yapıyorum asla boyun eğmiyorum. Babasına anlattım babası kavga etti küfretti seni gebertirim dedi ailesi yanında değil benim yanimda ama hala yaziyo başkalarına. Ve face de bir kadını ekledi kabul etti slm nasılsın dedi kadında iyi sen nasılsın dedi allah iyilik versin dedi sonra konuşmayı sildi benim gördüğümden haberi yok messengeri benim telefonumda da açık. Ona eve geçince daha bunun hesabını soracağım.
Hesabını sorunca ne olacak? Siz ve eşiniz kaç yaşında? Babası dayak atsa ne olacak? Dayak zoruyla başkalarına mesaj atmayan bir kocayı gerçekten istiyor musunuz? Siz nasıl bu adama güveniyorsunuz yani hangi konularda güvenilir onu da anlamadım?

Evli erkekler tabiki baska kadinlarla konusabilir ama sizin durumunuz farkli. Sosyal medyada tanimadigi kadinlara yazmasi ve eski sevgiliyle yazismasi hic masum seyler degil. Bu adamla isin zor. Cok üzgünüm ama ilk firsatta aldatir diye düsünüyorum. Üstelik o firsati da kendisi hazirliyor zaten.

Evet haklısın galiba ama gülme ya valla üzgünüm
Özür dilerim üzmek istemedim seni.
Ama sinirime dokundu, adam bu kadar şeyi yapıyor sen hala beni seviyor birbirimizi seviyoruz diyorsun kuzum ya.
Seven adam bir başkasına selam merhaba yazar mı? Sen yapsan aldatma sayıp rezil ederdi seni.

Özür dilerim üzmek istemedim seni.
Ama sinirime dokundu, adam bu kadar şeyi yapıyor sen hala beni seviyor birbirimizi seviyoruz diyorsun kuzum ya.
Seven adam bir başkasına selam merhaba yazar mı? Sen yapsan aldatma sayıp rezil ederdi seni.
Aynen canım vallahi sen bir adama yazarsan sen yapsan seni babanın evine gönderirim diyo.o zaman sende bir daha yazma kimseye dedim. Ben çok safım işte.

Aynen canım vallahi sen bir adama yazarsan sen yapsan seni babanın evine gönderirim diyo.o zaman sende bir daha yazma kimseye dedim. Ben çok safım işte.
Yavrum eski sevgilisiyle birbirlerine kur yapmış anlamadın mı? Yok atmaya kıyamadım falan. Normal mi geliyor sana bunlar? Saf olma aç gözünü, takip et delil topla totosuna tekmeyi koy. Bu adam seni sevmiyor.

Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
Çok haklısın bacım.
Masum kocişini şeytan kadınlar yoldan çıkarmasın. Oku üfle muska tak

Ay keşke kız kardeşim arkadaşım filan olsaydın da şıraaak diye bi tokat atıp seni kendine getirseydim. Gerçek dünyaya dönmeye ne dersin ? Konu şaka mı git bi soğuk suyun altına gir. Kim kime iyi niyetle sadece selam merhaba yazar sosyal medyada? Profil fotosunu filan beğenir hoşuna gider kendini tatmin için sanal seks için filan yazar . Bunun iyi niyeti mi var? Eşim bana sosyal medyadan yazdı öyle evlendik yani öylesine yazmak diye bir şey yok. Uzun yıllar orada sadece arkadaş kaldığım insanlar da oldu ama onlarla d ortak bir amaç için bulunduğumuz sayfalarda tanıştık. Birisi diğerine durduk yere niye mesaj atsın

Ay keşke kız kardeşim arkadaşım filan olsaydın da şıraaak diye bi tokat atıp seni kendine getirseydim. Gerçek dünyaya dönmeye ne dersin ? Konu şaka mı git bi soğuk suyun altına gir. Kim kime iyi niyetle sadece selam merhaba yazar sosyal medyada? Profil fotosunu filan beğenir hoşuna gider kendini tatmin için sanal seks için filan yazar . Bunun iyi niyeti mi var? Eşim bana sosyal medyadan yazdı öyle evlendik yani öylesine yazmak diye bir şey yok. Uzun yıllar orada sadece arkadaş kaldığım insanlar da oldu ama onlarla d ortak bir amaç için bulunduğumuz sayfalarda tanıştık. Birisi diğerine durduk yere niye mesaj atsın
Yazismalarinda öyle ahlak dışı bisey yok aldatmaca yok sadece konusmak icin konusmus

Yazismalarinda öyle ahlak dışı bisey yok aldatmaca yok sadece konusmak icin konusmus
Ablacım, bende eski sevgililerime onların bana masumca mesaj atmasıyla başladım. Sonra sevgili olduk işte. Sen gerçekten insanların birbirine öylesine mesaj attığını falan mı düşünüyorsun?

Birde isin komik tarafi kizlara yazarken bizim heryerde profil resimlerimiz var yanak yanaga ve beni enayi yerine koymasi baska kadinlar demeyecek mı bak karısı var ve bana yaziyo
Canım eşin seni ayakta uyutuyor.
Bildiğin flörtöz adam, kocan.
Reel sanal farketmeksizin kadınlara mavi boncuk dağıtıyor.
Namuslu değil yani aksine çok oynak bir kocan var.

Ablacım, bende eski sevgililerime onların bana masumca mesaj atmasıyla başladım. Sonra sevgili olduk işte. Sen gerçekten insanların birbirine öylesine mesaj attığını falan mı düşünüyorsun?
Her şey öylesine mesaj atmaya başlıyor bi bakmışsın evlenmişsin 😂

Ahlak dışı bir şey nasıl oluyor vallahi bak konun ve sen gerçek isen üzülmeni de istemiyorum da evli bir adamın durduk yere millete yazması zaten ahlaksızlık oluyor . Sen sanalda karısını aldatanlar nasıl aldatıyor zannediyorsun? Selam gel sevişelim demiyorlar ilk mesajlarında

Ne saçma tanımadığı insana neden merhaba diye mesaj atar ki bir insan demekki niyeti sohbet etmek o kişiyle siz de bunlara gıkınızı bile çıkarmıyorsunuz kusura bakmayın da eşiniz sizi çoktan ayakta uyutuyo siz de buraya normal mi diye soruyorsunuz hiç kimse tanımadığı bir kadına iyi niyetle mesaj yazmas yada eski sevgilisine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X