eşimin başka kadından çocuğu varmış !? bıktım artık bu rüyalardan

Ben de hayatımda 1 kez eşimin beni aldattığına dair bir rüya gördüm ve o gün eşime çok kızdım ve rüyayı anlattım yalnız; rüyada ilginç olan aldattığı kişi yine bendim:))

Bütün gün eşime trip atıp duruyordum... O da "Beni kıskanıyorsun çok hoşuma gidiyor." filan diyip duruyordu...

Aradan 3 gün geçmedi bu kez de eşim benim onu aldattığımı görmüş rüyasında... Sen misin gören bununla bir dalga geçmeye başladım:)))

O gün yalvarıyor bana asla böyle birşey yapma filan diye:))

Etme bulma dünyası işte:)))

Son düzenleme:
Eşim de beni sık sık kendisine başkasını tercih ederken, başkasıyla kaçarken, başkasıyla evlenirken vs. rüyasında sık sık görür. Genelde hoşuma gitmeyen birşey yaptığının hemen akabinde görür bu rüyaları ve çokpişman olup özür diler Sanırım kaybetme korkusunun da etkisi var. Yoksa ben bırakırmıyım kocuşumu bitanem o benim

Hormonlarla ilgilidir belki. Kaybetme korkusu ile ilgili olabilir. Bende hamileyken eşim ölecekmiş gibi korkardım geceleri kaç kere nefes alıyor mu diye yoklardım...

dün fazla kkya girmedim, dizi-film vs izlemedim, haber okumadım.

elektrik süpürgesi adım yeni, arkadaşlara oturmaya gittim. uyumadan önce sureler dualar okudum.

bütün gece rüyamda elektrik süpürgesi kullandım anneme anlatıyorum fln. sonra eşimin arkadaşlarını gördüm. saçmalıklar da gördüm, zenginmişim güya artistlerle birlikte galaya gidiyorum makyaj yapıyorum.

nitekiiiiiiiiiim

rüyalarım gündüz yaşadıklarım ve okuyup gördüklerimin harmanlanması oluyor genelde de, ben hiç rüya görmek istemiyorum. uyandım baktım etrafımda ne artistler ne yakutlar. bari uykum huzurlu olsun yahuuuu

sabaha kadar rüyadan rüyaya dolaştım yine. hormonu bilinç altını falan ben de biliyorum ama sorunumun uyku olduğunu düşünüyorum ben herkesin bilinç altı var ama herkes gece boyu rüya görmüyor, görse de hatırlamıyor.

Ben de zaman zaman bu tarz rüyalar görüyorum
'Eve düşen yıldırım' diye bir dizi varya onun ilk bölümünü izlemiştim geçenlerde de oradaki kızla eşimin beni aldattığını gördüm
rüyamda diyorum ki yıldırım asıl bizim eve düştü
bir keresinde de bir kadın eşime tuzak kurup zorla birlikte olmuştu
Bence de uyku problemin için bir doktora gitmelisin
çünkü doğumdan sonra daha sık uyanacağın için rüyalarını daha çok hatırlıyacaksın
rüyalar çoğalacak yani belki bir çözümü vardır

eşimin sürekli beni aldattıgını başka kadınlar oldugunu hamileyken bende bu tarz rüyaları hergün görürdüm ama dogum sonra geçti inş.seninkide geçer

canım rüyalar bilinçaltıdır biliyosundur sen nekadar öyle değil desende bilinçaltında bunlar yatıyo demekkki ya korkuların var ya güvensizliğin psikolojik bi yardım alabilirsin

bilinçaltı diyen arkadaşlar, dün akşam rüyamda uzay mekiğine binip uzaya gittim(hissi çok gerçekçiydi) ve orada vampirler envai çeşit hayvan, kurtadam ve değişik cins yaratıklarla karşılaştım. (son 1 yıldır hiç boyle bi film izlemedim)
uzaya gitmek de mi var bilinç altımda?
sonra kıyafetlerimen dışkı temizlediğimi gördüm.
kısacası yine saçma sapan 3-4 rüya gördüm.
uyku bozukluğu için hangi doktora gitmek gerekiyor?

Son düzenleme:
bir terapiste görünmeniz kesinlikle yararlı olacaktır, ama farklı uzmanlık alanları var mıdır yok mudur bilemiyorum. yurt dışındasınız çevreyi ve işleyişi iyi bilen arkadaşlarınız varsa bir sorun soruşturun ve ihmal etmeyin durumunuzu,tabi gebelik rüyalarınızın yoğunluğunu etkilemiştir.Ama en azından uyku kaliteniz düzelmeli. Beyin ve beden uykudan verim alamıyorsa bebeğinize de zararı dokunabilir.Rüya deyip geçmemek lazım sağlığımızı çok etkileyebiliyor bunlar:)

Londra'da ki sağlık işleyişi ile ilgili hiç bilgim yok.

Uyku bozukluğu bölümü varsa o bölüme başvurmalısın. Yoksa daha geneli psikiyatriye başvur, yönlendirir zaten seni.

Geçmiş olsun.

burada psikiyatr vs gidilmiyor. pratisyen hekime gidiyorsun gerekli görürse uzmana yönlendiriyor.
randevu aldım perşembe gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…