eşimin başka kadından çocuğu varmış !? bıktım artık bu rüyalardan

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
artık her gece eşimin beni aldatması, kuma getirmesi, benden önce aslında evli olması, eskilerden çocuğu çıkması gibi saçma sapan rüyalar görmekten yoruldum.
eşime güveniyorum, aldatacağına ihtimal vermem. peki bu rüyaları neden görüyorum? artık bıktım. hergün acıyla uyanmaktan. aldatılma acısını yaşayanlar bilir bir de yaşamadığım halde hergün ağlayarak uyanan ben. bir de eşime tavır alıyorum bana kızıyor

dün gece eşimin 3 farklı kadından 12, 4 ve 2 yaşlarında 3 çocuğu olduğunu öğreniyorum. güya ilk ikisini kabullenmişim. 3. ise eşim yeni getirmiş iki yaşında diye yutturmaya çalışıyor halbuki çocuk yeni doğmuş. boşanma planları yaparken uyandım yine. bıktım artıkkkk.

sadece bu da değil. rüyalarım hep cins. hamileyim çocuğum doğuyor, elimden almaya çalışıyorlar, ya da ölmek üzere oluyor

bazen kadınlarla sevişiyorum, iğrenerek uyanıyorum. (1 kere rahmetli babannemle bile ) uyanınca psikolojimi tahmin edemezsiniz.

bazen erkek kardeşlerimle evlendiriliyorum bu da çok fena etkiliyor uyandığımda.

neden böyle saçma sapan ipe sapa gelmez rüyalar görüyorum. 1 gecede 2-3 rüya artık yoruldum. bunun bir çözümü var mı arkadaşlar? psikoloğa falan gidilir mi?

yaklaşık 3 senedir böyleyim, hamilelikte aşırı arttı.

Diğerleri için bir şey diyemeyecegim ama,
ben de senede en az 1 defa eşimin beni aldattıgını,
hatta kendimin de eşimi aldattıgımı görüyorum rüyalarımda.
Özellkile de eşimle ilgili bir şey canımı sıktıysa...

Bilinçaltında hep bir aldatılma mevuzusu var.
Buna çevre, arkadaşlar,
ve özellikle kk etkili :)

Siz hamilesiniz sanırım ondan bu kadar fazla

Son düzenleme:

sadece eşimin aldatma olsa bilinç altı diyebilirim. babanemi nasıl bilinç altıma sokabilirim. bunun düşüncesi bile iğrenç

bir de buraya yazdıklarım gördüklerimin %5 i, bilim kurgu rüyaları, polisiye rüyalar. hatta bazı rüyalarımı yazsam 5 yıldızlı film senaryosu olurdu

ama artık hayatımda bir kez rüya görmeden uyanmak istiyorum. en güzel rüya dahi olsa istemiyorum

Bende çok uyudugumda bazen saçma sapan seyler goruyorum.Cogukez hepimizde farkli sekilde olur.RUyalarin etkisinde kalma bence yatarken dua edip yatmayı dene geceleri yatmadan dua edip yat.Ruyalarimizda gördüğümüz seylerin cogu bilinç altında yatan seyler olabiliyor mesela gün iceresinde okudugun bir haberin yada seyrettiğin bir seyin etkisi altında kalabiliyorsun.Beyin onu farkli birsekilde yansitiyor.EGer seni gercekten çok rahatsiz ediyorsa bu durum bir piskologa danisa bilirsin.

bilinçaltınız beni korkuttu
aldatma senaryolar, ensest ilişkiler, lezbiyenlik, ne ararsan var
acil uzman desteği lazım

Görmemeye fazla endeksleniyorsan ters etki yapıyor da olabilir.

Elbette bir hekim görüşüne başvur.

hamilelik+ kk olayları = garip rüyalar..

hamileyken gördüğüm rüyaları anlatsam dudağınız uçuklardı vallahi,ben bile kendime inanamıyordum ..

bilinc alti belki bir doktora gitmelisiniz

benim enistemi kücükken hep kazanda kaynatip pisirirlermis her gece ayni ruya aglarmis geceleri sonra annesi bunu bir hocaya götürmüs adam ne yaptiysa o gun bu gündür normal ruya bile görmüyormus

bu tür rüyalar genelde birilerine yardım edeceğiniz yada yardımınız dokunacak anlamına gelir.

bi ara benimde rüyalarım sapıtmıştı.etkisinden kurtulamıyordum.
annem bana hz.haticenin rüyasını anlattı.rüyasının manası da su getirtmiş insanlığa yardımı dokunmuş.özetle anlattım bilenler vardır.

hakikaten de benim de o dönemde birine yardımım dokunmuştu.

o yüzden her rüyayı kötüye yormamak gerek.

Bir de bu kadar üzülmene gerek yok.

İnsanlar gözleri kapalıyken neler neler görüyorlar rüyalarında:)

Sesli söylenince garipseniyor sadece. Esnek düşük biraz.

ya bu nasıl bir kendine, eşine ,evliliğine güvensizliktir.
kendinize güvenin biraz. rüyalar bilinç altının resimleşmiş halidir. gün boyu böyle şeylerle mi yatıp kalkıyorsunuz. boşverin allasen. şöyle düşünün aldatırssa kendi kaybeder. vur bir tekme çık git.
bu kadar düşünmeyin. kimse bulunmaz hint kumaşı değil ya...

öteki türler de bence acil psikiyatristlik vaka.....

Son düzenleme:

Arkadaşlarda söylemiş bir doktora görünün,rüyalar yüzünden çıldıran insanlar var.Psikoloğa gidin ve mutlaka tedavisi vardır,hamileymişsiniz birde bu sıkıntıdan bebekte etkilenir bence.

Bir de bu kadar üzülmene gerek yok.

İnsanlar gözleri kapalıyken neler neler görüyorlar rüyalarında:)

Sesli söylenince garipseniyor sadece. Esnek düşük biraz.

Gerçekten öyle :)

Ben çok nadir rüya görürüm.
Gördüğüm rüyaları anlatsam var yaaaaaa :)

Hiç de klinik bir vaka degilim ayrıca

bunlar seytani rüyalardir, yani sahih degildir, sadece aklini bulandirir, aklina kötü seyler sokar, tüm gün düsünmeni saglar, yorar...
sakin bilincaltim kötü, ben kötü ve suclu bir insanmiyim düsüncesine girmeyin...
gün boyu fazla etkenlere magruz kaliyorsunuz da olabilir ve hamilelik hormonlariniz da bunu daha da tetikliyor olabilir...
mesela internet, televizyon, kitap, konusmalar vs vs.

bence bu aralar internet, televizyon vs. fazla girmeyin, izlemeyin, bol bol disari, temiz havaya cikin, aklinizi baska islerle mesgul edin,
sizi desarj eden bir ugras, yani bir hobi edinin kendinize...
ve gördügünüz rüyalari anlatabileceginiz insanlara anlatin ve kurtulun yoksa akan suya anlatin, icinizdeki yük su gibi aksin gitsin (öyle duymustum)...
ben esimin aldattigini görünce veya amerikan tarzi aksiyon filmleri görünce (genelde aranirim, kovalanirim rüyalarimda) ertesi sabah hemen esime anlatirim, sonra beraber güleriz ve bu iyi gelir...
ve derki "hayatim sen de bir kere olsun normal insanlar gibi rüya görsen? ya da rüyalarini hatirlamasan?" cünkü kendisi nerdeyse hic gördügü bir rüyayi hatirlamaz, ama o da rüyasinda konusur
uyumadan önce dua okuyun üzerinize...

benim bi arkadaşım da her aksam bu sekilde ruyalar goruyodu. cıplak erkekler ensest ilişkiler falan kız nerdeyse aklını oynatacaktı. kötu ruya görücem diye uyuyamıyordu sonra malesef bu işin arkasında büyü olduğunu öğrendi.hocaya gitti ve sonra herşey yoluna gitti. belki bu tur seylere ınanmıyosunuzdur ama yine de yazmak istedim.(bu tür konularda yazmak yasak biliyorum sadece yardımcı olabilmek adına yazdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…