artık her gece eşimin beni aldatması, kuma getirmesi, benden önce aslında evli olması, eskilerden çocuğu çıkması gibi saçma sapan rüyalar görmekten yoruldum.
eşime güveniyorum, aldatacağına ihtimal vermem. peki bu rüyaları neden görüyorum? artık bıktım. hergün acıyla uyanmaktan. aldatılma acısını yaşayanlar bilir bir de yaşamadığım halde hergün ağlayarak uyanan ben. bir de eşime tavır alıyorum bana kızıyor
dün gece eşimin 3 farklı kadından 12, 4 ve 2 yaşlarında 3 çocuğu olduğunu öğreniyorum. güya ilk ikisini kabullenmişim. 3. ise eşim yeni getirmiş iki yaşında diye yutturmaya çalışıyor halbuki çocuk yeni doğmuş. boşanma planları yaparken uyandım yine. bıktım artıkkkk.
sadece bu da değil. rüyalarım hep cins. hamileyim çocuğum doğuyor, elimden almaya çalışıyorlar, ya da ölmek üzere oluyor
bazen kadınlarla sevişiyorum, iğrenerek uyanıyorum. (1 kere rahmetli babannemle bile
) uyanınca psikolojimi tahmin edemezsiniz.
bazen erkek kardeşlerimle evlendiriliyorum
bu da çok fena etkiliyor uyandığımda.
neden böyle saçma sapan ipe sapa gelmez rüyalar görüyorum. 1 gecede 2-3 rüya artık yoruldum. bunun bir çözümü var mı arkadaşlar? psikoloğa falan gidilir mi?
yaklaşık 3 senedir böyleyim, hamilelikte aşırı arttı.