Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten salaklaştım gibiyim ne alaka ya diyorum ne alaka otel? Hemde haberim yok Allah kahretsin ya

Bilmiyorum ayağına yatmak arkadaşım ödeme yapmış demek en bilindik yalan zaten kuş kadar beyinleriyle. Telefonundan ulaşacağım herhangi birşey varmı takipte kalacağım. Bir kaşık suda boğasım var şu anda.

Konum bilgisi açıksa haritalarında bulunduğu yerlere göz atabilirsiniz. Operatöründen telefon dökümünü alıp otelde kaldığı günlerde yaptığı aramalar ve sık görüştüğü numaraları araştırabilirsiniz. Bu karşılaştırma ile eşinizin bir eskortla mı otelde mı kaldı, yoksa süregelen bir ilişkisi var anlayabilirsiniz.
Şu anda çok sessiz kalıp izlemekten başka çareniz yok. Şüpheli günlerde çocukları birine emanet edip peşine düşmeniz gerekiyor

Bu otel orda o islerin yapildigindan haberdar midir acaba? Yani eskort isiyse acaba kizlar normalde de hep ayn otellerde mi yapiyorlar. Yani belki sacma olacak ama direkt Otelde oyle seyler yapiliyormusta fiyat ogrenmek icin falan aradiginizi soyleseniz, bir erkege aratsaniz bu durumu paylasabileceginiz. Gerci polis diye bile bilgi vermezler ki oyle olsa bile.
otele şehir dışından gelen ya da sektöre yeni girmiş (!) bir eskort filan değilse
otel çalışanları eskortları biliyor

benim eski bir erkek arkadaşım Şile'de (o zamanlar şile çok meşhurken) çalışıyormuş yazları, kendim de şu anda bir turizm bölgesinde yaşıyorum ve oteli pansiyonu olan işleten veya bu işletmelerde çalışan olan bir dünya kişi tanıyorum. aynı bölgede 2-3 sene çalışan konaklama çalışanı piyasayı öğrenmiş oluyor yani, benim anladığım.

Yani eskort isiyse acaba kizlar normalde de hep ayn otellerde mi yapiyorlar --> civardaki her otelde yapıyor olabilir yani müşterisi nereye derse otel kötü değilse gider, mesela buralarda villa kiralatıyorlar. mümkünse :D

bunlar bildiğimiz düzgün oteller de olabilir. Çok lüks yerler de olabilir. Artık eskort ablanın klasmanına, müşterinin cüzdanına göre.

Ama bu saatlik meselesi normal oda kiralamaktan farklı, burası ortalığın karıştığı yer. Orada tam nasıl bir düzen dönüyor bilemiycem de sanmıyorum yani "siz saatlik oda veriyormuşsunuz" diye telefonda sorsan bilgi vereceklerini. Hiç mantıklı gelmedi. Sormak için erkek değil, otelle anlaşmalı olan eskortu bulmak lazım. (ya da otel çalışanı birisi olacak resmen değil de tanıdık olsa söyler tabi, buradakiler kim kiminle geliyor hep anlatıyor)

Telefonu android mi? Google haritalarda zaman çizelgesi diye bişey var. Eğer yedekleme doğru yapılıyosa taa 3 sene önceki gezdiğim yerleri bile saat saat gösteriyor. Burayı kontrol edebilirsiniz. Oteli de arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz ama şu anda fiyatlarda bi güncelleme olmuştur bayram sebebiyle. Belki işte 1 ay sonrası için falan diyerek standart ücretleri öğrenebilirsiniz. Saatlik konaklama için uygun görünüyor fiyatı. Egmnin sitesine konaklama şirketleri giriş yapan herkesi bu sisteme kaydetmek zorunda. Bi usulsüzlük yoksa boşanma davasında bu otel kayıtlarının detaylarının incelenmesini isteyebilirsiniz çıkacaktır sonuçlar.yani aslında bi şansınız olsa eşinizin telefonunu bi kaç saat mesela o uyurken falan alabilseniz telefonunda WhatsApp'ın yerel yedeklemelerini bulursunuz. Drive da da vardır. Yine operatörünün uygulamasından arama kayıtlarına bakabilirsiniz. otele gittiği gün önceki gün kayıtlarına falan. Eminim bişey varsa bunlarda çakışan olacaktır Bi de bankacılık uygulamasını daha detaylı inceleyin. Geçmiş dönemde farklı ödemeler var mı bunları da kontrol edin. Sosyal medya hesapları olabilir bilmediğiniz. Eşinizi bilirsiniz mesela benim eşim Twitter kullanmaz bilirim telefonunda görsem işkillenirim. Çok unutan bi tipse şifre falan Google hesabındaki kayıtlı şifrelere bakın belki orada kayıtlıdır. Şifreleri bilmiyorsanız ordan öğrenebilme şansınız var. Eşinize söyleyip elinizdeki kozları yok etmeyin söylerseniz bütün kanıtları yok eder siz bulana kadar. En azından bakabileceğiniz her şeye bakıp, izler ve bişey bulamazsanız o zaman konuşursunuz. He bile cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırın. Umarım korktuğunuz gibi değildir ama içimden bi ses tamda öyle diyor.

Telefonu android mi? Google haritalarda zaman çizelgesi diye bişey var. Eğer yedekleme doğru yapılıyosa taa 3 sene önceki gezdiğim yerleri bile saat saat gösteriyor. Burayı kontrol edebilirsiniz. Oteli de arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz ama şu anda fiyatlarda bi güncelleme olmuştur bayram sebebiyle. Belki işte 1 ay sonrası için falan diyerek standart ücretleri öğrenebilirsiniz. Saatlik konaklama için uygun görünüyor fiyatı. Egmnin sitesine konaklama şirketleri giriş yapan herkesi bu sisteme kaydetmek zorunda. Bi usulsüzlük yoksa boşanma davasında bu otel kayıtlarının detaylarının incelenmesini isteyebilirsiniz çıkacaktır sonuçlar.yani aslında bi şansınız olsa eşinizin telefonunu bi kaç saat mesela o uyurken falan alabilseniz telefonunda WhatsApp'ın yerel yedeklemelerini bulursunuz. Drive da da vardır. Yine operatörünün uygulamasından arama kayıtlarına bakabilirsiniz. otele gittiği gün önceki gün kayıtlarına falan. Eminim bişey varsa bunlarda çakışan olacaktır Bi de bankacılık uygulamasını daha detaylı inceleyin. Geçmiş dönemde farklı ödemeler var mı bunları da kontrol edin. Sosyal medya hesapları olabilir bilmediğiniz. Eşinizi bilirsiniz mesela benim eşim Twitter kullanmaz bilirim telefonunda görsem işkillenirim. Çok unutan bi tipse şifre falan Google hesabındaki kayıtlı şifrelere bakın belki orada kayıtlıdır. Şifreleri bilmiyorsanız ordan öğrenebilme şansınız var. Eşinize söyleyip elinizdeki kozları yok etmeyin söylerseniz bütün kanıtları yok eder siz bulana kadar. En azından bakabileceğiniz her şeye bakıp, izler ve bişey bulamazsanız o zaman konuşursunuz. He bile cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırın. Umarım korktuğunuz gibi değildir ama içimden bi ses tamda öyle diyor.
Telefondan izleme yakacağım şu anda arabaya ses kaydedici vs koymayı düşünüyorum.

Aynı şehirde yaşıyorum ama hiç görmediğim gitmediğim bir yer nasıl fikrim olsun ki tatil dışında otel araştırması yapmadım hiç. Aynı şehirde heleki. Ama artık araştırmak için sebebim var gerekirse gideceğim bile.
hani mesela X otelde şu varmış
değişik bir yemek, cumartesi canlı müzik, fasıl, ramazanda iftar davetleri için büyük salon, yok efendim başka bir etkinlik, eğitim şu bu

otel böyle bir otel olur da konusu geçer, hani küçük şehirde 100lerde otel yoktur zaten, belli şeyler hep aynı otelde olur ya konuşulur
yeni açılmıştır konusu geçer, mesela düğün salonu olan oteller bilinir

aynı şehirde konaklama için 600 lira verip kalmanın zaten -üzgünüm- ama fuhuştan başka açıklamasını bulumıyorum.

konaklama dışı bir amaç için gidilebilecek bir otel mi onu anlamak açısından soruyorum önünden geçmediğiniz, hiç konusu geçmemiş, alakasız bir yer mi bu otel?

Buna katılıyorum oteli arayıp saatlik fiyat sorabilirsiniz mesela az çok anlayabilirsiniz ne haltlar karıştırdığını

Eşinizin telefonundan otelij WhatsApp hattı varsa mesaj gönderin su tarihlerdeki konaklamalarimin faturası gelmedi mail adresime iletir misiniz diye aklıma başka bir yol gelmiyo öğrenmeniz için.
Otelin hamam sauna gibi hizmeti varsa bunları da kullanmış olabilir oteli bir araştırın
Ha birde oteli arayıp saatlik ücretlerini sorabilirsiniz hamam sauna masaj hizmetleri var mı bilgi alın fiyatlar tutuyorsa buda olabilir
Düzgün otellerin hiçbirinde saatlik konaklama hizmeti sunulmaz. Saatlik konaklama sunan bir otelin de oda ücretini kredi kartından çekeceğini sanmıyorum..

Eski konularınıza baktım 2 yıldır bu uzaklaşma geç gelme sorunu olduğu hakkında konular açmışsınız. Açıkçası ben eve yansıtmamak için olduğunu düşünmüyorum. 2 yıl uzun bir süre. Son zamanlardaki tutumu nasıldı? Eve gelme saatleri, size yakınlığı, cinsellik? Eğer tarih saat bilgisi aklınızdaysa otel yakınlardaki market vs yerlere kamera var mı diye bakıp rica edebilirsiniz. Belki otelin girişi görülüyordur.
Kamera kaydını hiçbir iş yeri öylece çıkarıp göstermez.

Ben olsaydım gece telefonu alır tuvalete girer kapıyı kitler o banka donem gecmişinden hangi saatler arası hangi tarihler arası tam olarak hangi adrese ne kadar yatirim yapildıysa not eder, daha da aşağılara iner daha detaylıca bakardım.. sonrasinda o tarihlerde o saatlerde nerede oldugunu dusunur bulurdum (arkadas, is, kahve, kafe vb nereye gittiyse) yerleri buluncada internetten arastirir fiyat bilgisi alirdim saatlik mi gunluk mu vb. Sonrasinda takipe derdim tekrarlanırsa tekrarlandigi an hem gecmisi hem o anı sorardım açık açık ne seni salak yerine koymaya hakkı var nede evliliğini bu denli sacmalikla sarsmaya..
Yani demem o ki kendi arastirmalarindan netlik kazandırmadan birsey sormaman bence, çünkü diger yorumlarda dendigi gibi inkar edecektir. Inkar etmemesi için kanit veya net bir bilgiyle karşisina çık.. baska yapacak bir sey yok. Fiyat bilgisi alamazsan buraya yaz biz arar ogreniriz yani bunlsr dert degil. Yeterki mantiklı bir durum olsun.
Ayrıca hangi saatlet araliginda oldugu cok onemli eger eve gelmeyip disarda kalma ordayim burdayim deme gibi bir durumu yoksa bu iş saatlik bir kalma soz konusudur diyebiliriz. Ayrica o saatler sabitse mesela 3ude saat aksam 8 gibiyse sende bundan sonra takip edersin. Ve ben herseyi arastirdiktan sonra eminsem son adimım kaliedi takip cihazlari var minicik arac varsa araca takabilirsin internette bir ton ornek var nasil gizli takabilirsin nerelere takabilirsin diye telefonuna kuruyosun cihaz mont dugme boyutlarinda zaten montunun astarinin icine bile takabilirsin cok basit gittiginde nereye gittigini gorursun... bu cihazlar telefoncularda satilitor turk telekomda vodofonede hatta internette bile var ama kendi elinle al ki yakalanma.. baska tavsiyem yok gecmis olsun
Öneriniz yasal açıdan suç.

Kamera kaydını hiçbir iş yeri öylece çıkarıp göstermez.
gösterir
ama teee üstünden zaman geçmiş X tarihte kocama bakacam diye göstermez tabi.

yoksa babam bir ana caddede bir ilçede araba anahtarı düşürdü geçen sene yaz günü
caddedeki işletmelerden rica etti hepsi baktı kamera kayıtlarına, ama hemen o gündü, babam da fıldır fıldır anahtar arıyordu caddede
gerçekten de pet shop muydu berber miydi neydi bir dükkanın kaydından bulduk anahtarı
polis molis hiç kimse yardımcı olmadı esnafla bulduk.

Bu küçük konaklama işletmeleri için geçerli değil yani pansiyonlarda falan evlilik cüzdanı olmadan konaklayabilirler ama otellerde yani büyük konaklama işletmelerinde cüzdanı şartı var
3 yıldız ve üstü olan oteller turistik oteldir ve yasal olarak 3 yıldız ve üstü otellerde evlilik cüzdanı sorulmaz; kimlikle kayıt oluşturulur.

Doğru yanıtı versin baksın yoluna ben ondan gizli bir otel ödemesi yapsam ne şekilde beni sorgular da o şekilde sorgulamak istiyorum ben olsaydım ne düşünürsünü ekleyerek konuşmayı düşünüyorum. Sessiz kalıp biraz daha takip etmek de istiyorum bir yandan da. Çok çok karışık düşünceler içindeyim:KK43:
Harcamada ne yazıyor ; otel ödemesi diyorsunuz da harcamada ne yazdığını görmediniz mi ?

Son düzenleme:
gösterir
ama teee üstünden zaman geçmiş X tarihte kocama bakacam diye göstermez tabi.

yoksa babam bir ana caddede bir ilçede araba anahtarı düşürdü geçen sene yaz günü
caddedeki işletmelerden rica etti hepsi baktı kamera kayıtlarına, ama hemen o gündü, babam da fıldır fıldır anahtar arıyordu caddede
gerçekten de pet shop muydu berber miydi neydi bir dükkanın kaydından bulduk anahtarı
polis molis hiç kimse yardımcı olmadı esnafla bulduk.
Göstermez. Babanız araba anahtarını arayan ve muhtemelen çevrede bilinen biri olduğu için esnaf yardımcı olmuş.

Kamera görüntüleri yüzünden işlenen adli olaylar sebebiyle kimse öylece kamera kaydını açmaz. Kvkk sonrası o görüntülerin yasal olarak paylaşılması da suç zaten. Esnaf durduk yere niye başını belaya soksun ?

Göstermez. Babanız araba anahtarını arayan ve muhtemelen çevrede bilinen biri olduğu için esnaf yardımcı olmuş.

Kamera görüntüleri yüzünden işlenen adli olaylar sebebiyle kimse öylece kamera kaydını açmaz. Kvkk sonrası o görüntülerin yasal olarak paylaşılması da suç zaten. Esnaf durduk yere niye başını belaya soksun ?
yok hiç alakamız olmayan bir yer
taziye için gittiğimiz bir evdi. babam düşürmüş, küçük kızın biri almış anahtarı evine götürmüş. esnaf kamera kaydını açmasa asla bulamayacakmışız yani. esnaf bizi değil ama neyse ki o kızın ailesini tanıyormuş aradı getirdiler.

esnafımız KVKK nedir bilmiyor çünkü, mesela ondan olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X