Ben olsaydım gece telefonu alır tuvalete girer kapıyı kitler o banka donem gecmişinden hangi saatler arası hangi tarihler arası tam olarak hangi adrese ne kadar yatirim yapildıysa not eder, daha da aşağılara iner daha detaylıca bakardım.. sonrasinda o tarihlerde o saatlerde nerede oldugunu dusunur bulurdum (arkadas, is, kahve, kafe vb nereye gittiyse) yerleri buluncada internetten arastirir fiyat bilgisi alirdim saatlik mi gunluk mu vb. Sonrasinda takipe derdim tekrarlanırsa tekrarlandigi an hem gecmisi hem o anı sorardım açık açık ne seni salak yerine koymaya hakkı var nede evliliğini bu denli sacmalikla sarsmaya..
Yani demem o ki kendi arastirmalarindan netlik kazandırmadan birsey sormaman bence, çünkü diger yorumlarda dendigi gibi inkar edecektir. Inkar etmemesi için kanit veya net bir bilgiyle karşisina çık.. baska yapacak bir sey yok. Fiyat bilgisi alamazsan buraya yaz biz arar ogreniriz yani bunlsr dert degil. Yeterki mantiklı bir durum olsun.
Ayrıca hangi saatlet araliginda oldugu cok onemli eger eve gelmeyip disarda kalma ordayim burdayim deme gibi bir durumu yoksa bu iş saatlik bir kalma soz konusudur diyebiliriz. Ayrica o saatler sabitse mesela 3ude saat aksam 8 gibiyse sende bundan sonra takip edersin. Ve ben herseyi arastirdiktan sonra eminsem son adimım kaliedi takip cihazlari var minicik arac varsa araca takabilirsin internette bir ton ornek var nasil gizli takabilirsin nerelere takabilirsin diye telefonuna kuruyosun cihaz mont dugme boyutlarinda zaten montunun astarinin icine bile takabilirsin cok basit gittiginde nereye gittigini gorursun... bu cihazlar telefoncularda satilitor turk telekomda vodofonede hatta internette bile var ama kendi elinle al ki yakalanma.. baska tavsiyem yok gecmis olsun