Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu küçük konaklama işletmeleri için geçerli değil yani pansiyonlarda falan evlilik cüzdanı olmadan konaklayabilirler ama otellerde yani büyük konaklama işletmelerinde cüzdanı şartı var
Öyle bir şey yok. Biz eşimle bekarken defalarca gezmeye şehir dışına falan gittik. Otelde kaldık. Kimse bir şey sormadı.

Sunuluyor, bu işler parayla. Zengin yapınca kaçamak, fakir yapınca fuhuş oluyor. Çok parası olan pahalı otele, az parası olan mahalle arası yıldızsız otele gider. Ben İstanbul'da Taksim'in göbeğinde 5 yıldızlı otelde resepsiyonist olarak çalıştım. İsmini vermeyeyim ama tam meydanda, hani altında meşhur cafesi olan otel. Arkadaş çevrem de aynı kalibrede otellerde çalışanlardı ve benim şaşkınlığıma şaşırırlardı, ilk kez mi gördün diye. Örnek vereyim, bir müşteri 13: 00 - 17:00 arası tutuyordu odayı. Uyanık bir de şirket adına yapardı rezervasyonu, oda herkes için tutulmuş olabilir yani. Günlük kullanım deniyor ama en fazla 6 saat kalabilir mesela.

Evet resepsiyonda kimlik verirdi ama sadece kendi adına form doldurur, oda kartını alır ve otelden giderdi. Daha sonra ya tek ya da arkadaşıyla gelir otoparktan girerdi. Biz kimle geldiğini hiç görmedik mesela. Ben bir keresinde ön büro müdürüne, beraber geldiği kişinin bilgisini de yazmak zorunda değil mi diye sormuştum. Hayır değil çünkü biz otelde geceleme yapanların kaydını tutuyoruz, misafirimle sohbet ettik veya iş görüşmesi yaptık diyebilir dedi. Oda ücreti 240€ idi ve adam saatli kullanım için 140€ öderdi. Şimdi baktım 6.000 TL. En elit en saraysı oteller var ya onlarda bile var bu sistem. Yüzlerce €,$ bazında hesap ödeyen ve sessiz sedasız işini görüp gidene kimse ilişmez.

Konu sahibi otele falan gitmeyin kimse size bilgi vermez. Hatta telefon aç fatura iste vs Yani adamların ekmek teknesi, niye düzeni bozsunlar? Avukat size yasal yolu gösterir ama ben sizde boşanma enerjisi alamadım. Kavga çıkarır ortalığı ayağa kaldırır sonra da bir şey olmamış gibi davranırım enerjisi aldım.
mesela büyük otellerdeki sistem budur
ama 600 liralık otel büyük otel değildir orada sistem nedir tam bilmiyorum ama vardır orada da başka bir sistem

burada böyle yok kayıt tutulur yok saatlik veren yer POStan ödeme almaz filan gibi şeyler okuyunca
gerçekten aynı ülkede yaşamıyoruz herhalde diye düşünüyorum

Oteli ara bazı oteller evli olmayınca aynı odada kaldırmıyor kardeş vs değilsen
hangi evrende var boyle bir sey?
belki cok cok kucuk sehirlerde ya da muhafazakar otellerde boyledir. kardesinizin sevgilisi kucuk bir ic anadolu sehrinin küçük ve muhafazakar bir ilcesinde mi yasiyordu?
oyleyse oteli gunluk kiralik tayfadan kurtarmak icin - adi cikmasin diye falan yapıyorlardır ama onbin otelde birdir yani bu
Bu küçük konaklama işletmeleri için geçerli değil yani pansiyonlarda falan evlilik cüzdanı olmadan konaklayabilirler ama otellerde yani büyük konaklama işletmelerinde cüzdanı şartı var
oyle sey mi olur ya şaka misiniz?
turkiyenin yarisinda otelde kaldim hic de böyle bir seye tanik olmadim.
hele ki büyük oteller. hangi ülkede yasiyoruz? boyle bir sey olsa turist gelip kalabilir mi en basiti?

Sunuluyor, bu işler parayla. Zengin yapınca kaçamak, fakir yapınca fuhuş oluyor. Çok parası olan pahalı otele, az parası olan mahalle arası yıldızsız otele gider. Ben İstanbul'da Taksim'in göbeğinde 5 yıldızlı otelde resepsiyonist olarak çalıştım. İsmini vermeyeyim ama tam meydanda, hani altında meşhur cafesi olan otel. Arkadaş çevrem de aynı kalibrede otellerde çalışanlardı ve benim şaşkınlığıma şaşırırlardı, ilk kez mi gördün diye. Örnek vereyim, bir müşteri 13: 00 - 17:00 arası tutuyordu odayı. Uyanık bir de şirket adına yapardı rezervasyonu, oda herkes için tutulmuş olabilir yani. Günlük kullanım deniyor ama en fazla 6 saat kalabilir mesela.

Evet resepsiyonda kimlik verirdi ama sadece kendi adına form doldurur, oda kartını alır ve otelden giderdi. Daha sonra ya tek ya da arkadaşıyla gelir otoparktan girerdi. Biz kimle geldiğini hiç görmedik mesela. Ben bir keresinde ön büro müdürüne, beraber geldiği kişinin bilgisini de yazmak zorunda değil mi diye sormuştum. Hayır değil çünkü biz otelde geceleme yapanların kaydını tutuyoruz, misafirimle sohbet ettik veya iş görüşmesi yaptık diyebilir dedi. Oda ücreti 240€ idi ve adam saatli kullanım için 140€ öderdi. Şimdi baktım 6.000 TL. En elit en saraysı oteller var ya onlarda bile var bu sistem. Yüzlerce €,$ bazında hesap ödeyen ve sessiz sedasız işini görüp gidene kimse ilişmez.

Konu sahibi otele falan gitmeyin kimse size bilgi vermez. Hatta telefon aç fatura iste vs Yani adamların ekmek teknesi, niye düzeni bozsunlar? Avukat size yasal yolu gösterir ama ben sizde boşanma enerjisi alamadım. Kavga çıkarır ortalığı ayağa kaldırır sonra da bir şey olmamış gibi davranırım enerjisi aldım.
bir de cogu otel ilk kayit yaptiran kisinin yanina sonradan eklenen kişiyi sallayip da kaydini almiyor bile. benim cok defa basima geldi. sevgilim kendi kaydini yapip giris yapti gece gec saatte. ertesi gün ben gittim tatilimize beraber devam ettik ama kimse benden kimlik vs talep etmedi. gayet normal kapidan girdim ciktim, kahvaltisini falan da kullandim

Telefondan izleme yakacağım şu anda arabaya ses kaydedici vs koymayı düşünüyorum.
Hanfendi size google haritalardan bahsetmiş. Ses kaydını felan sonra dusunursunuz. Haritalardan zaman çizelgesini açın. Orda gittigi konakladıgı heryeri gösteriyor. Konaklamdımı yedi ictimi. Konakladıgınız otelden memnunmusunuz diye bildirim geliyor. Konumu kapalıysa ordan bulamadıysanız. Telefonunuzda girdiniz bütün uygulamaların şifrelerini kaydediyor. Sıfreleri ögrenebilirsiniz. Sonra whatsap konuşmaları kaydediyor. Onuda görebilirsiniz silse bile. Bunlara ulasmak çok zor değil. Yapamazsaniz bile youtubede detaylı şekilde anlatımları var onlari izleyerek yapabilirsiniz. Telefonu didik dikik edin. Google fotograflarda silinen fotolar vardır. Erkekler genelde orayı silmez oraya bakabilirsiniz. Sildigi foto falan varmı.

Ama bu saatlik meselesi normal oda kiralamaktan farklı, burası ortalığın karıştığı yer. Orada tam nasıl bir düzen dönüyor bilemiycem de sanmıyorum yani "siz saatlik oda veriyormuşsunuz" diye telefonda sorsan bilgi vereceklerini. Hiç mantıklı gelmedi. Sormak için erkek değil, otelle anlaşmalı olan eskortu bulmak lazım. (ya da otel çalışanı birisi olacak resmen değil de tanıdık olsa söyler tabi, buradakiler kim kiminle geliyor hep anlatıyor)
istanbula gelecek arkadasim icin kisa sureli ev ararken internetten - sahibindenden falan günlük evler bulmustum fiyati oldukca uygun olan. aradigimda o fiyatin iki saatlik fiyat oldugunu - normalde 3-4-5 kati fazla oldugunu soylediler :)
hem de sayıca az da degil mecidiyekoy-sisli o civarda bulunan neredeyse tüm evlerde ayni seyi soylemislerdi.
tabii onlar gunluk kiralik evdi bunlar otel. arada fark vardir ama bence zaten o isler icin kullanilan bir otelse soyleyedebilirler, bilemedim🫤
arasa bir sey kaybetmez sanki

Böyle otellerin adı çıkmıştır aslında çevrenizdekilerin ağzını mı arasanız. İşte arkadaşımın nişanlısı gelecek şöyle bir otel duymuş nasıldır filan diye
Neden böyle diyorum örnek vereyim titrek bir ünlümüz Allah rahmet eylesin vefat ettiğinde yerel halk o otelin ne olduğunu bilip hadi yaa hiç beklemezdim demiştir onun gibi.

Bende kötü kokular alıyorum. Bencede takip şart...

istanbula gelecek arkadasim icin kisa sureli ev ararken internetten - sahibindenden falan günlük evler bulmustum fiyati oldukca uygun olan. aradigimda o fiyatin iki saatlik fiyat oldugunu - normalde 3-4-5 kati fazla oldugunu soylediler :)
hem de sayıca az da degil mecidiyekoy-sisli o civarda bulunan neredeyse tüm evlerde ayni seyi soylemislerdi.
tabii onlar gunluk kiralik evdi bunlar otel. arada fark vardir ama bence zaten o isler icin kullanilan bir otelse soyleyedebilirler, bilemedim🫤
arasa bir sey kaybetmez sanki
yooo ne kaybedecek de
şey yani küçük bir yerse ve otel de malum bir otelse buna rağmen konu sahibi bilmiyorsa
o zaman muhtemelen o lafı alacak, durumu anlayacak şekilde konuşamaz da...

Insan niye kahve icmeye otele gitsin surekli? Hamam masaj cart curt hizmeti aldiysa da insan eşine de bundan bahseder illa ki ve birlikte gitmek ister. Terapist bul diyecegine otelde suanaya masaja tek gitmek yerine eşine de soyler birlkte giderler.
Bi defalik bir sey de degil duzenli 3 ödeme var. Bu kadar zorlama Pollyanna olmaya gerek yok bence. 🙄

Önceki açtığınız konularla birlikte gözümle şahitlik ettiğim bir adamı anlatmışsınız. Tıpatıp aynı şeyleri yapıyordu. Evde vakit geçirmiyor sıkılıyorum bunalıyorum diyordu. Karısı büyü yaptılar sanıp adamı hacı hocaya bile gönderdi ama yok olmadı. Sürekli telefon geliyor adam dışarı çıkıyordu özellikle gece. Misafir gelse dört gözle gitmesini bekler hemen kendini dışarı atarmış öyle derdi. Kadının ailesi dahil hiç bir yere gitmezdi. Kahvede yatıyorum tekrar kalkıyorum dermiş. Kadın da kahvede yatak mı var bu nasıl kahve derdi hep.
İki senelik ilişkisi ortaya çıktı. Bence boşlamayın kadın iki sene nasıl fark etmedim bu belirtilere rağmen nasıl araştırmadım diye yakınıyor hep…

biz okadar tatillere gidiyoruz esimle.hic evlilik vuzdani sormadilar direk kimlik aliyorlar.ogretmenevi felan cift soyadi kullandigm icin soruyor sadeve evlimiyiz diye onun disinda normal otelin hic sanmiyorum cuzdan sordugunu.dunya kadar turist geliyor hangisi evli.

Pos cizahlarında çıkan isimler farklı olabiliyor. Kafeye gidiyorum saçma sapan bir isim çıkıyor mesela. 600 tl'ye otel olmaz.
Zeki Demirkubuz filmlerindeki gibi varoş bir pansiyon değilse saatlik kiralama da olmaz. Öyle spası olan yeri saatlik kiralayamazsınız. Ben pos cihazıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Önceki açtığınız konularla birlikte gözümle şahitlik ettiğim bir adamı anlatmışsınız. Tıpatıp aynı şeyleri yapıyordu. Evde vakit geçirmiyor sıkılıyorum bunalıyorum diyordu. Karısı büyü yaptılar sanıp adamı hacı hocaya bile gönderdi ama yok olmadı. Sürekli telefon geliyor adam dışarı çıkıyordu özellikle gece. Misafir gelse dört gözle gitmesini bekler hemen kendini dışarı atarmış öyle derdi. Kadının ailesi dahil hiç bir yere gitmezdi. Kahvede yatıyorum tekrar kalkıyorum dermiş. Kadın da kahvede yatak mı var bu nasıl kahve derdi hep.
İki senelik ilişkisi ortaya çıktı. Bence boşlamayın kadın iki sene nasıl fark etmedim bu belirtilere rağmen nasıl araştırmadım diye yakınıyor hep…
Bu arada ikinci telefonu varmış. Arabanın bagajında bulmuş kadın, bunu da araştırabilirsiniz

Aldatilma sonucu bosanmaya niyetin varsa, eger esine sor. Eger bir sey yapmadiysa o kanitlasin.
Yok kanitlamaya calismiyorsa, bosanir , bunu da kanit olarak sunarim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X