Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oteli ara bazı oteller evli olmayınca aynı odada kaldırmıyor kardeş vs değilsen bu yüzden abim kimliğimi çalıp sevgilisiyle otele girmişti çok rahat kontrol dahi etmemişler. Benim eşim ve ben düzenli olarak bi otele gidiyoruz ayrı ayrı bazen beraber otelde masaj hamam var spa var bazı oteller havuzunu müşteriye açıyor. Bazılarında kahvaltı var. Google haritalar kaydediyor gittiği yeri. Yine telefon uygulamasına girip konuştuğu kişileri görebilirsin. Otel yazıyorsa sosyal medya hesabına bak. Ama daha önce de aldatmadan şüphe etmişsiniz çok ilgisiz diye. Bırakma araştır

aynı odada kaldırmıyor kardeş vs değilsen bu yüzden abim kimliğimi çalıp sevgilisiyle otele girmişti
Nasıl yani?

O şekilde çalışan işletme var mı bilmiyorum ama mesela biz kayıt yaparak çalışıyoruz eskort geldiği takdirde polis bile söylüyor müşteri parasını veriyorsa kayıt yaparak alabilirsiniz diyor sadece odayı kapatma gibi bir durum söz konusu olmuyor bir defa aldığımız müşteriyi aynı gün içerisinde ikinci defa asla almıyoruz başka bir kişiyle gelse bile
ha tamam
ama sizinki normal işletme
siz günlük kiralıyorsunuz saatlik ayrı ücret almıyorsunuz ki

kişi odaya isterse öğlen 2de girsin isterse gece 2 de aynı ücreti almıyor musunuz?

siz eskortla anlaşmalı değilsiniz yani. sizinki normal otel.

Bu dediğiniz işte otel aslında o kadını çalıştırıyor oluyor odayı o kadına kapatması demek o kadının bir günde bir çok farklı adamla girmesini sağlaması demek bu da işte kadını çalıştırdigi anlamina geliyor bunun yasal olduğunu sanmıyorum
Aman Allah'ım öyle birşey yoktur inşallah ya hastalık kapma olasılığı gelince aklıma ateş basıyor beni. Çözmem lazım bu işi direk sormak geliyor aklıma cevabı ne olabilir ki. Nasıl bir yalan mantıklı açıklama olur diye de düşünüyorum.

Akşam saat 19:30 da baktım saatine ki öğle yemeği için iş yerinde yer genelde internette fiyat yazmıyor numarası var yarın arayıp bilgi alacağım telefonla fiyat bilgisi verilir mi bilmiyorum ama.
İş çıkış saati kaç ? Ödemeler peşin alınır otelde. Eğer oda ise yani.
Yemekse çıkışta öder. Oda tuttıysa girerken öder.
Mesela o güne ait bi konulmanız mesajınız var mı telefonda. Sizi aramış mı mesaj atmış mı
İşten çıkış ile 19:30 tutuyor mu

O yüzden hemen sinir anında konuşup kapatmak istemedim konuyu. Araştırmayı ne şekilde yapabilirim otele gidip eşim cüzdan telefon kaybetti gibi birşey desem oda yada cafe mi öğrenme şansım olur mu?
kac ay olmus kalali cüzdanını orada unuttugi bugün mu aklina gelecek?
şöyle yapabilirsin ara oteli, merhaba bilgi almak istiyorum bayramin son gunu gelecegim ama odaniz var mi? ne kadar? falan de. fazla bir rakam soylerlerse "aslinda saatlik kalmak istiyorum. böyle bir seceneginiz var mi?" de. belki böyle ogrenirsin.
otelin spasi havuzu vs var mi zaten internet sitesinde belli olur. ayni konusmada eger otele yuksek fiyat soyleyip saatlik odamiz yok derlerse o zaman uzat mesela spa ucretini falan sor. boyle boyle belki bir sey olur.
ama sanmıyorum spa falan olacahini. senin kocan kiraathanede pişpirik oynayan adam. spada falan ne isi olur onun?

ha tamam
ama sizinki normal işletme
siz günlük kiralıyorsunuz saatlik ayrı ücret almıyorsunuz ki

kişi odaya isterse öğlen 2de girsin isterse gece 2 de aynı ücreti almıyor musunuz?

siz eskortla anlaşmalı değilsiniz yani. sizinki normal otel.
Hayır tabii ki değiliz biz sadece temizlik görevlisinin olduğu saatlerde giriş çıkış olursa belli bir indirim uyguluyoruz onun dışında ekstra saatlik bir fiyat vermiyoruz yani diyelim ki sabah 11'de geldi öğleden sonra dörtte çıkacak temizlik saatleri içerisinde olduğu için belli bir miktar indirim sağlıyoruz

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Otel değil ama yeme içmeyle ilgili bir masraf olabilir

Bu dediğiniz işte otel aslında o kadını çalıştırıyor oluyor odayı o kadına kapatması demek o kadının bir günde bir çok farklı adamla girmesini sağlaması demek bu da işte kadını çalıştırdigi anlamina geliyor bunun yasal olduğunu sanmıyorum
e değil zaten.

zaten onu diyorum işte
yasal olmayınca neyin kaydı diyorum. aslında sizinle aynı şeyi diyoruz.

ha ama otelde başka herhangi bir şey yapmış olabilir ne biliyim spor salonunda bir hizmet almıştır, belki. şimdi erkekler çok düşkün spor işlerine.

Abiye bak sen. Sonra nasıl öğrendiniz peki bunu? Kendisi mi itiraf etti?
Ben kimliğimi bulamadım oradan anladım ama kız küçük bir şehirde ilçede okul okuyordu kalacakları düzgün yer yokmuş bizimki de her haftasonu onu görmeye gidiyordu. Sonra bir daha yapamadı çünkü abimle farklı şehirdeydik. Gelince de kimliğimi saklıyordum

Aman Allah'ım öyle birşey yoktur inşallah ya hastalık kapma olasılığı gelince aklıma ateş basıyor beni. Çözmem lazım bu işi direk sormak geliyor aklıma cevabı ne olabilir ki. Nasıl bir yalan mantıklı açıklama olur diye de düşünüyorum.
Yani direk soracaksanız bile esinize kendinizden çok emin bir şekilde sormanız gerekiyor bence yalan söyleme payı bırakmamanız gerekiyor ama bazı erkekler var her türlü ölümüne külliyen inkar ediyorlar, gerçekten çok zor ve üzücü bir durum Allah'ım yardımcınız olsun sabır versin size başka diyecek çok da bir şey bulamıyorum maalesef

Akşam saat 19:30 da baktım saatine ki öğle yemeği için iş yerinde yer genelde internette fiyat yazmıyor numarası var yarın arayıp bilgi alacağım telefonla fiyat bilgisi verilir mi bilmiyorum ama.
Şimdi bile arasanız fiyat bilgisi verilir. Bayramın ikinci günü boş odanız var mı fiyat bilgisi nedir falan diye sorabilirsiniz. Nasıl bir şey yapmadan duruyorsunuz benim bile içim içime sığmadı

Şimdi bile arasanız fiyat bilgisi verilir. Bayramın ikinci günü boş odanız var mı fiyat bilgisi nedir falan diye sorabilirsiniz. Nasıl bir şey yapmadan duruyorsunuz benim bile içim içime sığmadı
Bayramda fiyatlarda mutlaka fark olur normal zamana göre bayram için sormamalı bence

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Kesin birşey diyemem ama şu geldi aklıma yıllardır çalışan biri olarak, bazı mülk veya işletme sahibi olan iş adamları açtıkları yerlere kendi firma ismini koyar, fatura veya sliplerde o isimle çıkar.
örneğin iş adamı bir rezidans sahibidir ama o bölgeye yakın çok iyi bir cafe restorantı vardır orayı da satın almış veya kiralamıstır kendi işletme ismiyle devam ettirmiş olabilir. 🤷‍♀️
Konularınıza bakmadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla evle de çok ilgilenen biri değil, takip edip delil toplayın şuan bu konuyu açmanız sizi daha da çıkmaza sokabilir.

siz o şehirde yaşamıyor musunuz?
otel nasıl bir yer hiç mi bir fikriniz yok anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X