• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

mahkeme size neyin bilgisini verecek anlamadım
siz aldatılmışsanız sizin ispatlamanız lazım
kredi kartı ektresini siz mahkemeye vereceksiniz benim bildiğim

mahkemeye başvurup "eşim şu şu şu günlerde otel ödemesi yapmış, o tarihlerde otelde ne yapmış bana bunun bilgisinin verilmesini talep ediyorrum" diye bir hizmet türü var mı ki, bilemedim...

hani o saatte cinayet işlenir eşiniz o saatte x oteldeydim diye kanıt sunmak ister, otele sorulur, bu tamam da değilse mahkeme size neden kanıt bulmak için uğraşsın ben anlamadım.

var mı böyle bir hizmet hanımlar?
Var tabii ki hangi gün hangi saatte kiminle hangi odada konaklamış mahkeme bunu öğreniyor ondan sonra dava zaten çok başka yerlere gidiyor

mahkemeye başvurup "eşim şu şu şu günlerde otel ödemesi yapmış, o tarihlerde otelde ne yapmış bana bunun bilgisinin verilmesini talep ediyorrum" diye bir hizmet türü var mı ki, bilemedim...

hani o saatte cinayet işlenir eşiniz o saatte x oteldeydim diye kanıt sunmak ister, otele sorulur, bu tamam da değilse mahkeme size neden kanıt bulmak için uğraşsın ben anlamadım.

Neticede kredi kartı ekstresi yeterince somut bir veri değil dava açısından ama otel kayıtları ya da telefon dökümleri gibi daha elle tutulur veriler de kişisel veri olmasından ötürü korunuyor. Ancak uygun görülürse mahkemece talep ediliyor incelenmesi için

hukukçu değilim.
benim bildiğim böyle şeyleri özel dedektifler filan yapıyor mahkemeler değil :D
Ne yapmış bilgisini verin değil aldatılmayı kanıtlamak için yapılan bir işlem işletmelerin bilgi vermesi yasak olduğu için bu şekilde mahkeme kararıyla bilgi alınabiliyor sadece

Kendi evinin bulunduğu şehirde biri neden birkaç kere otele gitsin. Eşiniz otel hizmetlerini ( sauna vs) kullanan birisi mi? Bir haltlar karıştırdıysa boşanabilecek misiniz?
Hayır kulanmaz sauna vs. Daha önce eve geç geliyor diye karşılıklı konuştuk borç iş stresi olduğu için biraz da eve yansıtmamak için geç geliyorum demişti. O otele bir kadınla vs gitmişse ve bunu öğrenmek için her yolu deniycem. Öyle birşey varsa ben çok fedakarlık yaptım böyle birşey için yapacağım birşey olmaz. Çalışırım bir şekilde bakarım yoluma. Bana stresliyim diyip otel odasında ihanet ediyorsa kendi yoluma bakarım. Ama şu anda çok canım acıyor öyle birşeyi hak etmediğimi düşünmüştür inşallah 🥹😔

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
600 tl gözüme çok az geldi bizim burada bazı otellerin restoranı cafe gibi alanları var mesela ön sahile dönük cafe gibi arka taraf otel en üst restorantı falan oturup dümdüz kahve bile içsen pos otelin adıyla geçiyor ya da kahvaltıya falan gitseniz yine otel adı oluyor bulunduğunuz yerde var mı böyle bir şey

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
İyice emin olmadan hareket etmeyin. Sakin olmaya çalışın. Otelde kalanların bilgisi bir başkasına verilmez. Eşinizi iyice takip edin. Otel ismini , günlük fiyatları vs araştırabilirsiniz. Kaç yıllık evlisiniz? Cinsel hayatınız nasıl?

Hayır kulanmaz sauna vs. Daha önce eve geç geliyor diye karşılıklı konuştuk borç iş stresi olduğu için biraz da eve yansıtmamak için geç geliyorum demişti. O otele bir kadınla vs gitmişse ve bunu öğrenmek için her yolu deniycem. Öyle birşey varsa ben çok fedakarlık yaptım böyle birşey için yapacağım birşey olmaz. Çalışırım bir şekilde bakarım yoluma. Bana stresliyim diyip otel odasında ihanet ediyorsa kendi yoluma bakarım. Ama şu anda çok canım acıyor öyle birşeyi hak etmediğimi düşünmüştür inşallah 🥹😔
Oteli arattınız mi internette ? Kahvaltı vb fırsatı bulunan bir otel mi ? Kartta gördüğünüz harcamada ne yazıyor ?

Otel bilgi vermez. Ancak boşanma sürecinde olursunuz, aldattığını ispat etmek için mahkeme emri ile bilgileri alınır otelden. 600 tl ye otel falan yok yani ama çok küçük bir ilçe falan mı? Hangi otel bu, internetten baktın mı oda fiyatlarına? Belki restorant tarzı bir yeri varsa yemek falan yemiştir ama insan tek başına neden otele gitsin? Bir iş var gibi. Aklıma sadece şu taktik geldi. O oteli arayın, sanki eşinizin yanında çalışan biri gibi davranarak “falanca bey’in konaklama faturası bize ulaşmadı, mail adresine iletmenizi rica ediyoruz” diyin. Eşinizin adı soyadına bir mail adresi açıp o adresi verin. Eğer saf biri denk gelirse telefondaki gönderirler faturayı. Faturada yazar konaklama mı yapmış, bir şey mi yiyip içmiş.
Tatlım istersen nickleri değiştirebiliriz 😈

İyice emin olmadan hareket etmeyin. Sakin olmaya çalışın. Otelde kalanların bilgisi bir başkasına verilmez. Eşinizi iyice takip edin. Otel ismini , günlük fiyatları vs araştırabilirsiniz. Kaç yıllık evlisiniz? Cinsel hayatınız nasıl?
Buna katılıyorum oteli arayıp saatlik fiyat sorabilirsiniz mesela az çok anlayabilirsiniz ne haltlar karıştırdığını

Eşinizin telefonundan otelij WhatsApp hattı varsa mesaj gönderin su tarihlerdeki konaklamalarimin faturası gelmedi mail adresime iletir misiniz diye aklıma başka bir yol gelmiyo öğrenmeniz için.
Otelin hamam sauna gibi hizmeti varsa bunları da kullanmış olabilir oteli bir araştırın
Ha birde oteli arayıp saatlik ücretlerini sorabilirsiniz hamam sauna masaj hizmetleri var mı bilgi alın fiyatlar tutuyorsa buda olabilir

Eski konularınıza baktım 2 yıldır bu uzaklaşma geç gelme sorunu olduğu hakkında konular açmışsınız. Açıkçası ben eve yansıtmamak için olduğunu düşünmüyorum. 2 yıl uzun bir süre. Son zamanlardaki tutumu nasıldı? Eve gelme saatleri, size yakınlığı, cinsellik? Eğer tarih saat bilgisi aklınızdaysa otel yakınlardaki market vs yerlere kamera var mı diye bakıp rica edebilirsiniz. Belki otelin girişi görülüyordur.

Ben bir hatırlatma yazayım. Otelde kaldığının bilgisini bir şekilde ele geçirseniz de bilgiyi edinme yönteminiz açısından bunun hukuka uygunluğu yok. Dolayısıyla bunu dava açarken kanıt olarak kullanamazsınız.
Herhangi bir delil bulursanız bu süreci avukatla sürdürmeniz daha doğru olur boşanmak isterseniz.

Eşinize sorarak doğrusunu öğrenemezsiniz. Şayet aldatıllıyorsanız ve bunu boşanmaya götürebilecekseniz çok sessiz şekilde iz sürmeniz lazım.
Aldatıldığınızı bize itiraf etmenize gerek yok ama bir an önce jinekoloğunuzdan randevu alarak bazı tetkikler yaptırmanız gerekiyor gibi gözüküyor.
Biraz daha iz surnem gerektiğini düşünüyorum bende.

Var tabii ki hangi gün hangi saatte kiminle hangi odada konaklamış mahkeme bunu öğreniyor ondan sonra dava zaten çok başka yerlere gidiyor
mahkemeye otel ekstresini sen veriyorsun ama
diyorsun beni aldattığına dair kanıtım otel ödemesi -herhalde?

işte somut bir şey değil bu yani otelin kayıtlarını mahkemenin istemesi lazım

Ne yapmış bilgisini verin değil aldatılmayı kanıtlamak için yapılan bir işlem işletmelerin bilgi vermesi yasak olduğu için bu şekilde mahkeme kararıyla bilgi alınabiliyor sadece
ha işte onu diyorum otel müşterisinin bilgisini mahkeme emri olmadan zaten paylaşmaz, niye paylaşsın deli mi?
da 600 TL lik oda kaydı, isim kaydı mı olur Allah aşkına? böyle düzgün işletme olan bir yer olsa odası 600 TL olmaz, saatlik seks dönen yerler isim kaydı tutmaz tutsa da resmi tutmaz, onu diyorum. çünkü yasak, uyuşturucu satıp fatura kesmek gibi olur, onu demeye çalışıyorum. otel aaa evet 2 saatlik eskort Okşan ile kiralamış mi diyecek...

umarım anlatabildim.

Back
X