• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
Ben olsaydım gece telefonu alır tuvalete girer kapıyı kitler o banka donem gecmişinden hangi saatler arası hangi tarihler arası tam olarak hangi adrese ne kadar yatirim yapildıysa not eder, daha da aşağılara iner daha detaylıca bakardım.. sonrasinda o tarihlerde o saatlerde nerede oldugunu dusunur bulurdum (arkadas, is, kahve, kafe vb nereye gittiyse) yerleri buluncada internetten arastirir fiyat bilgisi alirdim saatlik mi gunluk mu vb. Sonrasinda takipe derdim tekrarlanırsa tekrarlandigi an hem gecmisi hem o anı sorardım açık açık ne seni salak yerine koymaya hakkı var nede evliliğini bu denli sacmalikla sarsmaya..
Yani demem o ki kendi arastirmalarindan netlik kazandırmadan birsey sormaman bence, çünkü diger yorumlarda dendigi gibi inkar edecektir. Inkar etmemesi için kanit veya net bir bilgiyle karşisina çık.. baska yapacak bir sey yok. Fiyat bilgisi alamazsan buraya yaz biz arar ogreniriz yani bunlsr dert degil. Yeterki mantiklı bir durum olsun.
Ayrıca hangi saatlet araliginda oldugu cok onemli eger eve gelmeyip disarda kalma ordayim burdayim deme gibi bir durumu yoksa bu iş saatlik bir kalma soz konusudur diyebiliriz. Ayrica o saatler sabitse mesela 3ude saat aksam 8 gibiyse sende bundan sonra takip edersin. Ve ben herseyi arastirdiktan sonra eminsem son adimım kaliedi takip cihazlari var minicik arac varsa araca takabilirsin internette bir ton ornek var nasil gizli takabilirsin nerelere takabilirsin diye telefonuna kuruyosun cihaz mont dugme boyutlarinda zaten montunun astarinin icine bile takabilirsin cok basit gittiginde nereye gittigini gorursun... bu cihazlar telefoncularda satilitor turk telekomda vodofonede hatta internette bile var ama kendi elinle al ki yakalanma.. baska tavsiyem yok gecmis olsun

Valla konu sahibi şüphelenmekte haklı ve suphelenmeli. Eski konularini hatırlıyorum eve gelen ilgilenmeyen sonra çıkıp giden gec saatlere kadar gelmeyen ve size bosanmayi bile düşündürten bir adam var karşınızda . Sakin kalın ve telefonunu bir şekilde ele geçirip herseyi kurcalayin önce. Otel Hakkında da fiyat bilgisi alin önce eşinizi karıştırmayın. Ha bisey cikmaz farkli biseydir yine de bir ihtimal ama bence kesinlikle peşine düşülmeli

mahkemeye otel ekstresini sen veriyorsun ama
diyorsun beni aldattığına dair kanıtım otel ödemesi -herhalde?

işte somut bir şey değil bu yani otelin kayıtlarını mahkemenin istemesi lazım

ha işte onu diyorum otel müşterisinin bilgisini mahkeme emri olmadan zaten paylaşmaz, niye paylaşsın deli mi?
da 600 TL lik oda kaydı, isim kaydı mı olur Allah aşkına? böyle düzgün işletme olan bir yer olsa odası 600 TL olmaz, saatlik seks dönen yerler isim kaydı tutmaz tutsa da resmi tutmaz, onu diyorum. çünkü yasak, uyuşturucu satıp fatura kesmek gibi olur, onu demeye çalışıyorum. otel aaa evet 2 saatlik eskort Okşan ile kiralamış mi diyecek...

umarım anlatabildim.
Okşan 🤣 🤣🤣

İyice emin olmadan hareket etmeyin. Sakin olmaya çalışın. Otelde kalanların bilgisi bir başkasına verilmez. Eşinizi iyice takip edin. Otel ismini , günlük fiyatları vs araştırabilirsiniz. Kaç yıllık evlisiniz? Cinsel hayatınız nasıl?
9 yıllık evliyim doğum sonrası cinsellik biraz daha aksadı şimdi 2 yaşında bebeğim henüz normale dönmedi canım acıyacak tavrı var eşimde yeni doğum yapmışım gibi buda bana stres olarak dönüyor.

Bazı işletmelerde pos ismi farklı olabiliyor. Ya da otelin restoranında yemek yemişse o nedenle otel diye gözüküyor olabilir. Kesin böyledir diyemem ama böyle bir ihtimal de aklınızda bulunsun.
Ay evet ya bugün alışveriş yaptim. Adıyaman'da yapmışım gibi gecmis. Benzin aldığım yer hep aynıdır kuyumculuk bilmem ne diye geçiyordu.

mahkemeye otel ekstresini sen veriyorsun ama
diyorsun beni aldattığına dair kanıtım otel ödemesi -herhalde?

işte somut bir şey değil bu yani otelin kayıtlarını mahkemenin istemesi lazım

ha işte onu diyorum otel müşterisinin bilgisini mahkeme emri olmadan zaten paylaşmaz, niye paylaşsın deli mi?
da 600 TL lik oda kaydı, isim kaydı mı olur Allah aşkına? böyle düzgün işletme olan bir yer olsa odası 600 TL olmaz, saatlik seks dönen yerler isim kaydı tutmaz tutsa da resmi tutmaz, onu diyorum. çünkü yasak, uyuşturucu satıp fatura kesmek gibi olur, onu demeye çalışıyorum. otel aaa evet 2 saatlik eskort Okşan ile kiralamış mi diyecek...

umarım anlatabildim.
Malesef oyle degil işletme kendisi kadın çalıştırmadığı sürece müşteri saatlik de gelse kayıt yaptığı takdirde yasal olmayan hiçbir şey yok. Yani otel eskort da alsa eğer kayıt yapıyorsa ve kendisi çalıştırmıyorsa en ufak bir sorun yaşamaz, düzenli aralıklarla oteller kontrol edilir kayıt yapılmıyorsa otelin kapanmasına kadar gider ama kayıt yaptığı taktirde herhangi bir sorun teşkil etmiyor maalesef

O yüzden hemen sinir anında konuşup kapatmak istemedim konuyu. Araştırmayı ne şekilde yapabilirim otele gidip eşim cüzdan telefon kaybetti gibi birşey desem oda yada cafe mi öğrenme şansım olur mu?
Bence bilgi vermezler. Peki otelde kaldığı tarihlerde dışarda kaldımı eşin? Yada eve kaçta geldi? O güne ait watsap mesajlarınıza baksan mesela birşey bulabilirmisin? Oteli internetten araştırdın mı hiç?

Şu yaşımda saatlik otel kiralama olduğunu öğrendim şoklanmış gibiyim
Ay nasıl bilmezsin. Meryem can varya youtuber en kötü puanlı otel odalarını denedim gibi bir videosu var. Onu bulup bir izlesene odalari görünce neler döndüğünü anlayacaksin🤣🤣 ama tabi bunlara kurumsal otel demek yanlış olur.😁 Konu sahibinin durumuyla alakası yoktur. Buralar daha farkli

Oda o kadar ucuz olmaz sanmıyorum da dekont açıp saatine baktınız mı
Öğlen yemeği yiyebilecek bir işte mi çalışıyor belki yemek yemiştir
Bu yorumu yazdım ama sanırım görmediniz. İlave yapmak istiyorum.

Otelin saatlik kiralama yapacağını sanmıyorum. Bu bildiğiniz fuhuşa davetiye olur eğer ciddi bir otelse. Ayrıca odaya adım attığınızda,yatağı çarşafı kullanmanız yeterli maliyet çıkarmak için. Saatlik kiralama olacağını sanmıyorum.

Google’dan otel ismi aratıp ets tur dan ya da başka bir siteden fiyatına bakabilirsiniz.

Malesef oyle degil işletme kendisi kadın çalıştırmadığı sürece müşteri saatlik de gelse kayıt yaptığı takdirde yasal olmayan hiçbir şey yok. Yani otel eskort da alsa eğer kayıt yapıyorsa ve kendisi çalıştırmıyorsa en ufak bir sorun yaşamaz, düzenli aralıklarla oteller kontrol edilir kayıt yapılmıyorsa otelin kapanmasına kadar gider ama kayıt yaptığı taktirde herhangi bir sorun teşkil etmiyor maalesef
valla otellerde eskortlar nasıl anlaşıyor tabi net %100 bir bilgim yok
eskortluğun yasadışı olmadığını da biliyorum
ancak
eskortlar benim bildiğim genelde aynı otellerde iş tutar. bu işlerin yapıldığı oteller de bellidir, şehirlerin yerlileri bilir bunları.
polisler, kuru temizlemeciler, taksiciler filan da bilir.

şimdi Okşan bacımız günde 5 müşteri alıyorsa 5 kere farklı farklı admalarla oda kaydı mı tutuyor Otel Magistik bu ablaya yani? ben hiç odaya kimlik vererek çıkan eskort görmedim.

benim bildiğim o odayı direkt kapatıyorlar X alakasız kişi için (mesela Okşan'ın p.ze gi olabilir o kişi o kadarını bilemem, kayıt o oluyor) ama o oda hep Okşana rezerve oluyor aslında. yanlış biliyor da olabilirim.

Kendi ayaklarınızın üzerinde duramayacaksanız, geliriniz yoksa kurcalamayın. Yüz göz olur ve boşanmazsanız iyice gemi azıya alır.
Ben bu açıdan bakmak istemiyorum açıkçası böyle bir halt yediyse o düşünsün geçim derdini gitsin nerede oturuyorsa otursun öyle birşey yaptıysa.. şu anda çalışmıyorum iki yaşında bebeğim var diye ama öyle bir durumda çalışırım 200 250 bine yakın altınım var bir süre idare eder se çalışsam olmaz mı sizce.? Çalışan herkesin geliri olur diye düşünüyorum. İki kızım var sizce bu imkanlarla daha mı kötüye gider hayatım. İhanetin olduğu bir evlilik onlar için sağlıklı olmaz ki İnşallah ihanet değildir 😔

ancak
eskortlar benim bildiğim genelde aynı otellerde iş tutar. bu işlerin yapıldığı oteller de bellidir, şehirlerin yerlileri bilir bunları.

şimdi Okşan bacımız günde 5 müşteri alıyorsa 5 kere farklı farklı admalarla oda kaydı mı tutuyor Otel Magistik bu ablaya yani? ben hiç odaya kimlik vererek çıkan eskort görmedim.

benim bildiğim o odayı direkt kapatıyorlar X alakasız kişi için (mesela Okşan'ın p.ze gi olabilir o kişi o kadarını bilemem, kayıt o oluyor) ama o oda hep Okşana rezerve oluyor aslında. yanlış biliyor da olabilirim.
O şekilde çalışan işletme var mı bilmiyorum ama mesela biz kayıt yaparak çalışıyoruz eskort geldiği takdirde polis bile söylüyor müşteri parasını veriyorsa kayıt yaparak alabilirsiniz diyor sadece odayı kapatma gibi bir durum söz konusu olmuyor bir defa aldığımız müşteriyi aynı gün içerisinde ikinci defa asla almıyoruz başka bir kişiyle gelse bile

Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..😔
O paraya normal bir otel yoktur sanmıyorum. İş vs diye evde gekmediği gece yoksa zaten kesin aldatmış.

ancak

Bu dediğiniz işte otel aslında o kadını çalıştırıyor oluyor odayı o kadına kapatması demek o kadının bir günde bir çok farklı adamla girmesini sağlaması demek bu da işte kadını çalıştırdigi anlamina geliyor bunun yasal olduğunu sanmıyorum

Bu yorumu yazdım ama sanırım görmediniz. İlave yapmak istiyorum.

Otelin saatlik kiralama yapacağını sanmıyorum. Bu bildiğiniz fuhuşa davetiye olur eğer ciddi bir otelse. Ayrıca odaya adım attığınızda,yatağı çarşafı kullanmanız yeterli maliyet çıkarmak için. Saatlik kiralama olacağını sanmıyorum.

Google’dan otel ismi aratıp ets tur dan ya da başka bir siteden fiyatına bakabilirsiniz.
Akşam saat 19:30 da baktım saatine ki öğle yemeği için iş yerinde yer genelde internette fiyat yazmıyor numarası var yarın arayıp bilgi alacağım telefonla fiyat bilgisi verilir mi bilmiyorum ama.

Back
X