- 28 Haziran 2011
- 62.813
- 157.556
- 898
- Konu Sahibi golldkahveemm
İnş düşündüğün gibi değildir canımKuaför için kuzeninin dükkana gidiyor sadece başka yere gitmez hele ki otelde güvenmez gitmez.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş düşündüğün gibi değildir canımKuaför için kuzeninin dükkana gidiyor sadece başka yere gitmez hele ki otelde güvenmez gitmez.![]()
Eşiniz abisiyle ne işi kurmuştu ? Fuar vb dönemlerinde fuara katılma vb durumları var mı ?Yani genel olarak anlatır şuraya buraya gittim diye. Böyle birşeyi aklım almıyor tek başına otele gider mi bir erkek.
İnşallah değildir çok emek verdim bu evliliğe çok bedel ödedim.. Gideceğim otele bekli birşey çıkar diyeİnş düşündüğün gibi değildir canım![]()
içinde kafe bar bir yer olan bir tık düzgün yerlerde, o kafenin kendi işletmesi olur, XXX otel değil xxx kafe/bar/restaurant vs. neyse o yazar.Kafesi filan varsa kahve içmiştir?
Bizim müşterimizin arkadaşı eşini görmüştü kadın boşanma davası açmıştı ve mahkemede, pansiyonda başka bir kadınla konakladığığını iddia ettiği için mahkeme kararıyla bizden bilgi alabildi.Bu olayin öncesinde geldiğinde herhangi bir bilgi vermedik müşteri mahremiyeti açısından. Yani eğer boşanma sürecine girecekseniz mahkemede kredi kartından otele yaptığı ödemeleri göstererek bir kadınla otelde konakladığığını iddia eder ederseniz mahkeme kağıdıyla konaklama işletmesinden bilgi alabilirsinizNasıl yapabilirim onu eşime sorduğumda mantıklı bir açıklaması yoksa bu şekilde mahkeme kararıyla nasıl bir şey için ödeme yapmış öğrenmek
Otele gitmenizin hiçbir faydası olmaz; kimse de size bilgi vermez.İnşallah değildir çok emek verdim bu evliliğe çok bedel ödedim.. Gideceğim otele bekli birşey çıkar diye![]()
Kendi evinin bulunduğu şehirde biri neden birkaç kere otele gitsin. Eşiniz otel hizmetlerini ( sauna vs) kullanan birisi mi? Bir haltlar karıştırdıysa boşanabilecek misiniz?Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..![]()
Olaya kesinlikle bu açıdan bakma . Tabiki bedel ve emeklerin önemli ama unutma ki yanlış trene bindikten ne kadar geç inersen bedeli o kadar yüksek olur. Gibi bi söz senin durumun için .çok yerindeİnşallah değildir çok emek verdim bu evliliğe çok bedel ödedim.. Gideceğim otele bekli birşey çıkar diye![]()
İşte bu yüzden buraya soruyorum. Çünkü öyle şeyler yapmaz pek iş yerine yakın cafe var oraya gider görüşmesi gereken biri olursa onu da haber verir gizli olması sinir bozucu kısmı.eşini sen tanıyorsun. spa ya da cafe için o parayı öder mi sık sık? masaj sever mi? harcama alışkanlıklarını sen biliyorsun. buna göre analiz etmen lazım.
Onu boşanma aşamasına gelirseniz mahkeme ister. Başka türlü yasal olarak öğrenmezsiniz.Nasıl yapabilirim onu eşime sorduğumda mantıklı bir açıklaması yoksa bu şekilde mahkeme kararıyla nasıl bir şey için ödeme yapmış öğrenmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim onu eşime sorduğumda mantıklı bir açıklaması yoksa bu şekilde mahkeme kararıyla nasıl bir şey için ödeme yapmış öğrenmek istiyorum.
Valla kanka tek yol var pesine takılacaksın takip edeceksin gözlerinle göreceksin.
mahkeme size neyin bilgisini verecek anlamadımNasıl yapabilirim onu eşime sorduğumda mantıklı bir açıklaması yoksa bu şekilde mahkeme kararıyla nasıl bir şey için ödeme yapmış öğrenmek istiyorum.
Soru sahibi önceki konuları pek bilmiyorum ama cinsel hayatınız nasıl acaba?Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..![]()