Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Evet tazminatı verdin ama iban üzerinden olduğu için onu tekrar talep etme hakkım olduğunu söyledi avukatım ayrıca altınları da almam mümkün olduğu söyledi. O Audi yi satacak önce benden aldıklarını ödeyecek..🙏🤲
Audi'nin yarisi + odeme yaptiginiz miktar olarak anlasin, cunku zaten yarisi her halukarda sizin bosanma durumunda.

buradakilerin çoğu çevrenin ve kendilerinin hatalarını görüp bu kafalara erişmiştir emin olun. bundan sonra tahammül etmeyin ayıplara. ekonomik gücünüzü elinize alırsınız umarım da bitirirsiniz.
değiştim, tekrar deneyelim laflarına asla güvenmeyin ve acımasız olun, hakkınız olan malı ve maddiyatı sonuna kadar isteyin size tavsiyem. özellikle de çocuklar için nafakayı. kim ne düşünürse düşünsün, siz çektiniz hepsini. kimseyi ilgilendirmez.
Çok teşekkür ederim çocuklarımın hakkını otel köşelerinde yedirmem artık..

Audi'nin yarisi + odeme yaptiginiz miktar olarak anlasin, cunku zaten yarisi her halukarda sizin bosanma durumunda.
Evet avukat o şekilde söyledi boşanmayla hiçbir alakam olmadığı için araştırma hiç yapmadım gerçekten bilmiyorum diye alay edenler oldu ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herşey çok farklı ilerliyor maalesef ki. Bu ülkede başkan da olsan anında suçlu olabiliyorsunuz o yüzden ne yapacağımı bilemeden her gerekçeyi buraya sordum. Daha bilgili kadınlar var burada alay eden birkaç kendini bilmez dışında.. onları da şikayet edeceğim.

İyi o zaman hepiniz anladiysaniz boşanmada esas olanın kusur kanıt biriktirmek değil taraflardan birinin kararlı başvurusu olduğunu da anlatın konu sahibine...

Çünkü bu kadın aile apartmanında oturuyor, bosanirken kusur kanıt sunup tazminat alicam diye ugrasirsa avucunu yalayacak , zaten ne öyle yıllarca uğraşmaya değecek bir tazminat kaynağı ne de bu tazminata esas gerekçeleri davaya hazır hale getirecek hukuki dayanağı ödeyecek gücü yok...

Dayanamiyorsa verecek dilekçesini şiddetli geçimsizlikten boşanacak, yapacağı tek şey bu. Biz bunu burda sayfalarca yazıp yıllardır kendisine anlatamamisiz, hala "kız çocukları babaya verilir mi?" diyor, hadi siz anlatın şimdi gerekçeleri "suçları" nasıl kanitlayacagini , nasıl kullanacağını, nasıl davaya hazır hale getireceğini, velayeti, mal paylaşımını, nafaka, tazminat koşullarını... Buyrun, kolay gelsin 😂
Nereden biliyorsun hayatımı bukadar evet tazminat verdim banka üzerinden olduğu için hepsini geri alacağım Audi araç alındığı için yarısı yasal olarak benim zaten siz kadınları eziklemek için buradasınız resmen ben kimden neyi öğreneceğimi biliyorum.. bir sürü yardımcı olanlar oldu sağolsun... Sen yolma o kirli beynini benim konuya faydan Yok zararın olmasın.. bugün avukatla görüşmemiz var özellikle seni haberdar ederim..
Herhangi bir tazminat alıp boşanınca üzüleceksin ama senin gibi düşünen kadınlar var hayatımda zaten sen üzmezsin beni..

Tatlım beni seri eksiliyorsun ama şöyle yardımcı olayım, zina dini bir kavramdır, dini nikah dışı her ilişkiyi kapsar, ahlaki karşılığı sadakatsizliktir, hukuki karşılığı evlilik içi yükümlülüklerin ihlalidir....

Bu üç kavramı aynı zannettiginizde kafalar karışır elbette ama konumuz evlilikte aldatma olduğu için hukukî karşılığı hali hazırda yükümlülüklerin ihlali kapsamında ağır kusur olarak mevcuttur, zannettiğiniz gibi yok sayılmıyor yani, sadece yasal zeminde kanıtlaması zor ve gereksiz çünkü şüphe üzerine bile çat diye boşanma hakkınız varken sabancilardan tazminat beklemiyorsaniz yıllarca bir sürü pis ayrintiyla ugrastiginiza ve çekişmeli davaya 200k doktugunuze değmiyor.

Bu arada evet toplumsal ikiyüzlülüğümuz ve dini değerlerimiz sayesinde aldatma erkek için ayıp olmaktan muaf, bu konuda size katılıyorum
Çünkü yazdıklarınızı alay edici olduğu için muhteşem mi deseydim??

kendi hayatına bir baksın derim senin fikrine ihtiyacım yok.. Bı kadının yaşadığı şeylere bukadar gülmen normal değilsin tedavi ol.
Ama sen alay etmek için gelmişsin konuya Bukadar anlama sonunlusu komik olan sensin asıl. Lütfen sen hiçbir yorum yapma git başka konularda eğlen....
Eski konularında da elimi yormusum, yorum yapmisım, burada da seni ciddiye alıp elimi yordum, zamanımı ayırdım, insan yerine koydum, empati kurdum, yol gösterdim, karşılığında hakaret ve şikayet ediyorsun...

Peki...

Elbet vardır bunun da bir karşılığı, çünkü burada ve önceki konularda yazdıklarım içinde senin ve çocuklarının kurtuluşuna zerre kadar yarayan bir bilgi , bir yorum varsa ben sana hakkımı asla helal etmiyorum .....

Yolun açık olsun

Son düzenleme:
golldkahveemm golldkahveemm gold ne yaptın aklımız sende kaldı.
Bugün avukatla görüşmemiz var boşanmaya net olarak kararlıyım inşallah görüşme güzel geçer. Öyle çok delil yok elimde ama tek derdim boşanmak. Tazminatımı ona banka üzerinden yollamıştım onları vs geri alabilirim muhtemelen. Kendisi inkar ediyor kartı amcasında olduğunu söylüyor amcası da doğruluyor kart bendeydi ben gittim diyor yersen..!! ama inancım güvenim sevgim yok.. Nolacaksa olacak artık.. yıllardır nelere sustum otel odasına kadar basitleştirilmiş artık sözde evliliğim. Bitti.
Çok canım yanıyor çok üzüldüm sesim okadar kısılmış ki zor konuşuyorum 55 kg düştüm 59 dum.
Çocuklarımla mutlu olacağım günlerin verdiği cesaretle ayakta duruyorum bir yandan da iş arıyorum. Allah'ım yardımcı olacaktır inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun yazdığınız destek oldunuz yine yazacağım buraya..🌺

Eski konularında da elimi yormusum, yorum yapmisım, burada da seni ciddiye alıp elimi yordum, karşılığında hakaret ve şikayet ediyorsun...

Peki...

Elbet vardır bunun da bir karşılığı, çünkü burada ve önceki konularda yazdıklarım içinde kurtuluşuna zerre kadar yarayan bir bilgi , bir yorum varsa ben sana hakkımı asla helal etmiyorum .....

Yolun açık olsun
Hakaret edercesine gülen siz değil misiniz? ? Salak saf diyorsunuz ima ettiklerinizle çevremde okadar boşanan yok boşanmayla ilgili hiçbir fikrim yok.. Sormak suç mu alay ediyorsunuz. Yine de Eyvallah..

Kaç kez bosandiniz ya da hukukcu musunuz bilmiyorum ama bir kez boşanmış ve hukuk ile ilgili yan dal okumuş biri olarak söyleyebilirim ki anlaşmalı boşanma hemen sonuçlanır, çekişmeli boşanma yıllarca sürer, derdi tazminat almak olmayan hiçkimse de aldatma kanıtı , kusur kanıtı aramakla uğraşmaz, verir dilekçesini boşanır. Belli ki konu hakkında sizin de konu sahibi kadar (yani hiç ) bilginiz var ve asıl burda konu sahibini yazdığınız bu yanlış bilgilerle yanıltan, ona zarar veren siz ve sizin gibi sadece duyar kasarak ve diğer üyelerin yorumlarını yorumlayarak duyarlı görünmek amacıyla yorum yaptığını zannedenler....
Hiç boşanmadim, hukukçuda değilim ama ben konu sahibine hukuki bir bilgi vermedim zaten. Kadın aldatıldığına dair kanıt toplamaya çalışıyor, siz bunla ugrasmaya ne gerek var direkt anlaşmalı boşan diyorsunuz. Ya koca boşanmak istemezse? Kaldıki istemez yani neden istesin? Üstelik kadın neden tazminat almasın, aldatılmış, adamada bir sürü para vermiş, neden hakkını almadan boşansın? Bu adam anlaşmalı boşanmada al hayatım bunlar senin hakkın dermi sizce?
Benim duyar kasmak yada duyarlı görünmek gibi bir derdim yok. Kimse madalya takmıyor burda duyarlı üyelere. Ama aldatılmış ve zor durumdaki bir kadına hakaret etmek ve küçümsemekte ona çok fayda sağlamaz sanki.

Bugün avukatla görüşmemiz var boşanmaya net olarak kararlıyım inşallah görüşme güzel geçer. Öyle çok delil yok elimde ama tek derdim boşanmak. Tazminatımı ona banka üzerinden yollamıştım onları vs geri alabilirim muhtemelen. Kendisi inkar ediyor kartı amcasında olduğunu söylüyor amcası da doğruluyor kart bendeydi ben gittim diyor yersen..!! ama inancım güvenim sevgim yok.. Nolacaksa olacak artık.. yıllardır nelere sustum otel odasına kadar basitleştirilmiş artık sözde evliliğim. Bitti.
Çok canım yanıyor çok üzüldüm sesim okadar kısılmış ki zor konuşuyorum 55 kg düştüm 59 dum.
Çocuklarımla mutlu olacağım günlerin verdiği cesaretle ayakta duruyorum bir yandan da iş arıyorum. Allah'ım yardımcı olacaktır inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun yazdığınız destek oldunuz yine yazacağım buraya..🌺
Allah yar ve yardımcın olsun. Süreç kolay olmasa bile sonunda ve devamında daha mutlu olacaksın eminim ben. Sonuçlarını bekliyor olacağınız.💝 Bu süreçte sende kendine dikkat et tamam mı?

Hiç boşanmadim, hukukçuda değilim ama ben konu sahibine hukuki bir bilgi vermedim zaten. Kadın aldatıldığına dair kanıt toplamaya çalışıyor, siz bunla ugrasmaya ne gerek var direkt anlaşmalı boşan diyorsunuz. Ya koca boşanmak istemezse? Kaldıki istemez yani neden istesin? Üstelik kadın neden tazminat almasın, aldatılmış, adamada bir sürü para vermiş, neden hakkını almadan boşansın? Bu adam anlaşmalı boşanmada al hayatım bunlar senin hakkın dermi sizce?
Benim duyar kasmak yada duyarlı görünmek gibi bir derdim yok. Kimse madalya takmıyor burda duyarlı üyelere. Ama aldatılmış ve zor durumdaki bir kadına hakaret etmek ve küçümsemekte ona çok fayda sağlamaz sanki.
Benim konu sahibine ettiğim tek bir hakaret goster...

Konu sahibi arada bir konunuza bakıyorum sizi merak ediyorum umarım bu boşanma sürecini en hasarsız şekilde atlatır ve kendinize yeni,mutlu, huzurlu bir hayat kurarsınız. O heriften de istediğiniz hakkınızı söke söke alırsınız inşallah 🤲🏻❤️
Teşekkürler merak edenler için yazacağım tekrardan. Burası gerçekten kadınlara destek oluyor. Çok amin 🤲

Allah yar ve yardımcın olsun. Süreç kolay olmasa bile sonunda ve devamında daha mutlu olacaksın eminim ben. Sonuçlarını bekliyor olacağınız.💝 Bu süreçte sende kendine dikkat et tamam mı?
Amin çok teşekkür ederim. Zor olacak evet boşanmak istemiyorum seviyorum diyor zor geçecek bir süreç beni bekliyor.. Allah'ım yardım etsin 🤲

Amin çok teşekkür ederim. Zor olacak evet boşanmak istemiyorum seviyorum diyor zor geçecek bir süreç beni bekliyor.. Allah'ım yardım etsin 🤲
Daha önce de ailemizi seviyorum falan demişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Seven böyle mi davranır? Bekar gibi kahvelerde okey derdinde. Çoğu bekar yaşıtı bile gerçi kahvelerde takılmaz özür dileyerek söylüyorum bunu. Evle alakası yok. Sorumluluk alası yok. Sizin iş tazminatınızı bütçenizin yetmeyeceği bir arabaya harcayıp borç çıkarması vs. Daha belli bize anlatmadığınız ne dertler vardır. Sevdiğinden değil konforundan ve düzeninden vazgeçmek istemez.

Hakaret edercesine gülen siz değil misiniz? ?

Asıl ben nasıl Bukadar kör Bukadar salak olabildim.. Burada hakaret etse herkes haklı resmen.
Bunları yazan sensin ve bu konu başlığında sana, kendin dışında hakaret eden hiçkimse olmadı, asıl sen bize hakaret ettin, çünkü körün gözü açılınca ilk iş değneğini kırar, hiç değişmez...

Bir fayda görmediğin ve sinirini bozan kişiler olursa konundan engelleyebilirsin gold. İnsanın hayatında çok sık yaşamadığı büyük bir yol ayrımında kimsenin gönlünü eglemek zorunda değilsin. Yine de çok fazla bilgi eksiğin var ve avukatını hem çok iyi seç hem de her şeyi mutlaka sor. Yanlış kararlar vermen çok olası çünkü.

Back
X