- 1 Haziran 2022
- 4.000
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.049
- 138
- 34
- Konu Sahibi golldkahveemm
Bakış açınız güzel ama doğru yerden yakalamissiniz :)Bende karar verememişim dur jdjdj :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakış açınız güzel ama doğru yerden yakalamissiniz :)Bende karar verememişim dur jdjdj :)
Bence aslında cin gibi ama boşanmak onun için cok zor hatta imkansız geliyor, haksız da değil...Bu kadarcik idrak ve bilişsel kapasite ile kocasının hesabından çıkan otel parasını nasıl farketmiş hayret.
Doğru yakaladım da yorumu yapanınBakış açınız güzel ama doğru yerden yakalamissiniz :)
Bende detay anlatmadım zaten genel çerçeve çizdim . Bu kadarcik şey bilinir yani atla deve bir bilgi değil.Ben olayın detayında değilim. Detaylar zaten 21 sayfa boyunca konuşulmuş. Ben bir kadının,diğer bir kadının zekasını küçümseyerek yorum yapmasındayım. “Bu kapasiteyle nasıl farkettin kocanın harcamasını” yorumu bana göre konu sahibine yol gösterme,fikir verme yorumu değil. Küçümseme yorumu.
Neyse boşanmayacaksa kendi bilir.
Yani evet eğer banka hesap hareketleri açıkken aklına bunu kontrol etmek geliyorsa sen uyanık bir hatunsundur. Ama yok ben kız çocuğu babaya verilir diye biliyodum tarzı kemal Sunal gullusah filmindeki mahkeme sahnesi şeklinde savunmalar ve açıklamalar yaparsan orda alaya alinirsin . 21. Yyda yaşıyoruz bu kadar basic bilgiyi çocuklar bile bilir .Bence aslında cin gibi ama boşanmak onun için cok zor hatta imkansız geliyor, haksız da değil...
Konu sahibi için bu aldatma ilk değil, aldatmaya varana kadar 8 yılda 50 kere boşanması ve çocuklarını koruması gereken koşul oluşmuş ama yapamamış.
Bana kalırsa yine vazgeçecek, kendi kararı, biz ne dersek diyelim çocukları için doğru olanı yapmak zorunda, kararı ne olursa olsun güç ve sabır diliyorum kendisine çünkü farkında değil ama köprüden önce son çıkışta, bakalım ne yapacak?
Ben de senin evet suç ama değil yorumunu dalga geçiyon zannettimDoğru yakaladım da yorumu yapanınpiraye olduğunu dalga geçtiğini sonradan fark ettim ciddi ciddi yazılmış sandım
![]()
Yok o benim normal kafamBen de senin evet suç ama değil yorumunu dalga geçiyon zannettimlanet girsin erkek milletine
![]()
Yok o benim normal kafambazen benim türkçe yetmiyo
Dur özele geliyom banlanmayak özlüyorum siteyiKapı zili noldu kız? Bayramlaşmaya geldi mi senin iyi saatte olsunlar![]()
Otelin cafesi, yemek bölümü vs varsa o olabilir.Hanımlar çok üzgün ve kafam karışık fikir almak beklide sağlıklı düşünmeme mantıklı hareket etmeme sebep olur.
Bugün telefon faturasısını ödemem için eşim internet bankacılığına girdi zil çalınca bana bıraktı ödemeyi yaptıktan sonra dikatimi çeken 29 Ocak tarihinde bir otele 600 TL ödeme yapmış! !
Biraz aşağılara doğru indiğimde yaklaşık 15 20 gün önce, yine aynı otele 600 TL bir ödeme Aralık ayında 500 TL ödeme görünüyor sadece.
Oda desem otel fiyatlarından haberim yok ama okadar olacağını sanmıyorum başka ne için ödeme yapılabilir ki??
Otele gitsem bilgi alma şansım olur mu?
Bakıyordum daha kayınpederim aradı eşimi kliniğe gitmek için verdim telefonu çıkıp gitti götürmek için hiçbir şey soramadım.. serum takılmış kp onu bekliyorlar.
Şimdi sorsam inkar etse içim içimi yiyecek.. Neyin nesi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Otel çalışanı herhangi bilgi verirmi.?
Telefonuna bakacağım başka birşey varmı diye hiç öyle birşey beklemediğim için bakmıyordum hiç. Kendinden emin bir şekilde faturayı ödemem için bana vermesi ne anlam veremedim. Otel olayı işin içine girince içim içimi kemiriyor. Son 2 yıldır mutsuz giden bir evliliğimiz var bide bana diyor çok stresli dönem geçiriyorum seni ihmal ettim düzeltmek istiyorum kendimi iyi bir aile terapisi araştır diyor. Keşke bakmasaydım diyorum... Bakmasaydım salak yerine konacaktım diyorum kafam çok karışık yardımcı olun lütfen. Şimdi ben ne yapacağım..![]()
Niye kız? Dur bakıyorumGelemiyorum sana msj atamıyorumpiraye
Sen bana at engelledin mi naptınNiye kız? Dur bakıyorum
Ben burada zina kavramı ile kıyas yapmadım. Direkt fiziksel etki omadığı halde insan hayatı üzerinde ciddi etkileri olan iki eylemi benzettim ikisi birbirinin aynısıdır ikisi de suç olsun da demedim. Rıza kavramı var demişsiniz çünkü siz olayı ahlaki kavram olan zina üzerinden işlemişsiniz. Ama mobbing yapanla mobbinge maruz kalanla doğru kıyas aldatan iki kişi değil aldatan kişi ve aldatılan kişi arasındaki kıyas olur. Burda da zaten rıza yok. Sizin bahsettiğiniz rıza iki kişinin zina yaptığında alacağı ceza olarak değerlendiriyorsunuz. Ama ben evlilik olmasa bile aldatılan kişinin uğradığı manevi zarardan bahsediyorum. Diğer yazdıklarınıza yorumum yok çünkü ben hukukçu değilim. Olayı hukuki açıdan da değerlendirmiyorum. Ben bireyim ben normal vatandaşım ve görüyorum ki aldatmanın bu toplumda hiçbir karşılığı yok.her şeyden önce işin içinde bir tülü milletimizin öğrenemediği rıza faktörü vardır. mobbing, zaten tanımı gereği bir tarafım rızası olmadan gerçekleşen ve mağdura psikolojik zarar veren bir eylemdir. zinada ise zinaya iştirak eden taraflar arasında rıza vardır. en önemli durum ise mobbing kamusal fayda açısından zarar yol açar; bu yüzden suçtur. zina ise kamusal düzen açısından değil; bireysel ahlak düzleminde değerlendirilir. sizin talebiniz doğrultusunda suç olarak değerlendirilirse hayatın gizliliği ve kişisel özgürlük alanlarına müdahale söz konusu olur. mobbingi suç oalrak tanımlamanın amacı, bireyleri işyerindeki psikolojik şiddetten korumak ve çalışma ortamında güvenliği sağlamaktır. devletin vatandaşı koruma yükümlülüğünden ileri geliyor. zinanın suç olarak tanımlandığı durumda bireylerin kişisel hayatına müdahale ederek devletin bireyin özel yaşamını kontrol etmesine yol açar ki modern hukuk devleti prensipleriyle bağdaşmaz.
Tatlım beni seri eksiliyorsun ama şöyle yardımcı olayım, zina dini bir kavramdır, dini nikah dışı her ilişkiyi kapsar, ahlaki karşılığı sadakatsizliktir, hukuki karşılığı evlilik içi yükümlülüklerin ihlalidir....Ben burada zina kavramı ile kıyas yapmadım. Direkt fiziksel etki omadığı halde insan hayatı üzerinde ciddi etkileri olan iki eylemi benzettim ikisi birbirinin aynısıdır ikisi de suç olsun da demedim. Rıza kavramı var demişsiniz çünkü siz olayı ahlaki kavram olan zina üzerinden işlemişsiniz. Ama mobbing yapanla mobbinge maruz kalanla doğru kıyas aldatan iki kişi değil aldatan kişi ve aldatılan kişi arasındaki kıyas olur. Burda da zaten rıza yok. Sizin bahsettiğiniz rıza iki kişinin zina yaptığında alacağı ceza olarak değerlendiriyorsunuz. Ama ben evlilik olmasa bile aldatılan kişinin uğradığı manevi zarardan bahsediyorum. Diğer yazdıklarınıza yorumum yok çünkü ben hukukçu değilim. Olayı hukuki açıdan da değerlendirmiyorum. Ben bireyim ben normal vatandaşım ve görüyorum ki aldatmanın bu toplumda hiçbir karşılığı yok.
Ben burada zina kavramı ile kıyas yapmadım. Direkt fiziksel etki omadığı halde insan hayatı üzerinde ciddi etkileri olan iki eylemi benzettim ikisi birbirinin aynısıdır ikisi de suç olsun da demedim. Rıza kavramı var demişsiniz çünkü siz olayı ahlaki kavram olan zina üzerinden işlemişsiniz. Ama mobbing yapanla mobbinge maruz kalanla doğru kıyas aldatan iki kişi değil aldatan kişi ve aldatılan kişi arasındaki kıyas olur. Burda da zaten rıza yok. Sizin bahsettiğiniz rıza iki kişinin zina yaptığında alacağı ceza olarak değerlendiriyorsunuz. Ama ben evlilik olmasa bile aldatılan kişinin uğradığı manevi zarardan bahsediyorum. Diğer yazdıklarınıza yorumum yok çünkü ben hukukçu değilim. Olayı hukuki açıdan da değerlendirmiyorum. Ben bireyim ben normal vatandaşım ve görüyorum ki aldatmanın bu toplumda hiçbir karşılığı yok.
Mesela mobbing suç ama aldatma suç değil.
Affeden kadınlar olduğu sürece de karşılığı olmayacak. Çocuğum babasına çok düşkün, babam kalp hastası, annemin tansiyonu var, çocuğum daha küçük kreşe veremem, ailem arkamda değil, gelirim mesleğim yok, çalışamam... Her gün burada kaç üye okuyoruz böyle? En genci çocuksuzu da, en kariyerli meslek sahibi de, en aileden varlıklısı da kocam diye dövünüyor. Adamlar kendilerini aldatıyor dövüyor paralarını yiyor, bir canlarını almadığı kalıyor ama boşan demek kolay diye çemkiriyorlar bize burada.görüyorum ki aldatmanın bu toplumda hiçbir karşılığı yok.
Komik olan ne?? Yeterince güldün gidebilirsin çok insanları kınayan kendi hayatına bir baksın derim senin fikrine ihtiyacım yok.. Bı kadının yaşadığı şeylere bukadar gülmen normal değilsin tedavi ol. Merak edenler soranlar özelden yazanlar oldu hepsinden Allah razı olsun.Asfgdds eve geç gelmek suç mu?Nobetli çalışanlar, esnaflar, gececiler, vardiyalilar hepten idamlık o zaman...
Evet tazminatı verdin ama iban üzerinden olduğu için onu tekrar talep etme hakkım olduğunu söyledi avukatım ayrıca altınları da almam mümkün olduğu söyledi. O Audi yi satacak önce benden aldıklarını ödeyecek..golldkahveemm insallah tazminatini verip aldiginiz audi senin üstünedir ve bu paranın senden çıktığı kanitlidir, birde galiba tamirat masraflari icin altinlarinizi bozdurmustunuz, umarim bunlarida kanitlayabilirsiniz.
Bende otel harcamasıni masumane olabilir diye yorumlamistim ama basliktaki yorumlari okuyunca vazgectim.