Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Audi'nin yarisi + odeme yaptiginiz miktar olarak anlasin, cunku zaten yarisi her halukarda sizin bosanma durumunda.

Çok teşekkür ederim çocuklarımın hakkını otel köşelerinde yedirmem artık..

Audi'nin yarisi + odeme yaptiginiz miktar olarak anlasin, cunku zaten yarisi her halukarda sizin bosanma durumunda.
Evet avukat o şekilde söyledi boşanmayla hiçbir alakam olmadığı için araştırma hiç yapmadım gerçekten bilmiyorum diye alay edenler oldu ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki herşey çok farklı ilerliyor maalesef ki. Bu ülkede başkan da olsan anında suçlu olabiliyorsunuz o yüzden ne yapacağımı bilemeden her gerekçeyi buraya sordum. Daha bilgili kadınlar var burada alay eden birkaç kendini bilmez dışında.. onları da şikayet edeceğim.

Nereden biliyorsun hayatımı bukadar evet tazminat verdim banka üzerinden olduğu için hepsini geri alacağım Audi araç alındığı için yarısı yasal olarak benim zaten siz kadınları eziklemek için buradasınız resmen ben kimden neyi öğreneceğimi biliyorum.. bir sürü yardımcı olanlar oldu sağolsun... Sen yolma o kirli beynini benim konuya faydan Yok zararın olmasın.. bugün avukatla görüşmemiz var özellikle seni haberdar ederim..
Herhangi bir tazminat alıp boşanınca üzüleceksin ama senin gibi düşünen kadınlar var hayatımda zaten sen üzmezsin beni..

Çünkü yazdıklarınızı alay edici olduğu için muhteşem mi deseydim??

Nereden biliyorsun hayatımı bukadar evet tazminat verdim banka üzerinden olduğu için hepsini geri alacağım
Senin kocana verdiğin işten çıkış tazminatından bahseden yok, boşanma tazminatını diyoruz allahım sabır ver

Eski konularında da elimi yormusum, yorum yapmisım, burada da seni ciddiye alıp elimi yordum, zamanımı ayırdım, insan yerine koydum, empati kurdum, yol gösterdim, karşılığında hakaret ve şikayet ediyorsun...

Peki...

Elbet vardır bunun da bir karşılığı, çünkü burada ve önceki konularda yazdıklarım içinde senin ve çocuklarının kurtuluşuna zerre kadar yarayan bir bilgi , bir yorum varsa ben sana hakkımı asla helal etmiyorum .....

Yolun açık olsun

Son düzenleme:
golldkahveemm gold ne yaptın aklımız sende kaldı.
Bugün avukatla görüşmemiz var boşanmaya net olarak kararlıyım inşallah görüşme güzel geçer. Öyle çok delil yok elimde ama tek derdim boşanmak. Tazminatımı ona banka üzerinden yollamıştım onları vs geri alabilirim muhtemelen. Kendisi inkar ediyor kartı amcasında olduğunu söylüyor amcası da doğruluyor kart bendeydi ben gittim diyor yersen..!! ama inancım güvenim sevgim yok.. Nolacaksa olacak artık.. yıllardır nelere sustum otel odasına kadar basitleştirilmiş artık sözde evliliğim. Bitti.
Çok canım yanıyor çok üzüldüm sesim okadar kısılmış ki zor konuşuyorum 55 kg düştüm 59 dum.
Çocuklarımla mutlu olacağım günlerin verdiği cesaretle ayakta duruyorum bir yandan da iş arıyorum. Allah'ım yardımcı olacaktır inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun yazdığınız destek oldunuz yine yazacağım buraya..

Hakaret edercesine gülen siz değil misiniz? ? Salak saf diyorsunuz ima ettiklerinizle çevremde okadar boşanan yok boşanmayla ilgili hiçbir fikrim yok.. Sormak suç mu alay ediyorsunuz. Yine de Eyvallah..

Hiç boşanmadim, hukukçuda değilim ama ben konu sahibine hukuki bir bilgi vermedim zaten. Kadın aldatıldığına dair kanıt toplamaya çalışıyor, siz bunla ugrasmaya ne gerek var direkt anlaşmalı boşan diyorsunuz. Ya koca boşanmak istemezse? Kaldıki istemez yani neden istesin? Üstelik kadın neden tazminat almasın, aldatılmış, adamada bir sürü para vermiş, neden hakkını almadan boşansın? Bu adam anlaşmalı boşanmada al hayatım bunlar senin hakkın dermi sizce?
Benim duyar kasmak yada duyarlı görünmek gibi bir derdim yok. Kimse madalya takmıyor burda duyarlı üyelere. Ama aldatılmış ve zor durumdaki bir kadına hakaret etmek ve küçümsemekte ona çok fayda sağlamaz sanki.

Allah yar ve yardımcın olsun. Süreç kolay olmasa bile sonunda ve devamında daha mutlu olacaksın eminim ben. Sonuçlarını bekliyor olacağınız. Bu süreçte sende kendine dikkat et tamam mı?

Benim konu sahibine ettiğim tek bir hakaret goster...

Teşekkürler merak edenler için yazacağım tekrardan. Burası gerçekten kadınlara destek oluyor. Çok amin

Allah yar ve yardımcın olsun. Süreç kolay olmasa bile sonunda ve devamında daha mutlu olacaksın eminim ben. Sonuçlarını bekliyor olacağınız. Bu süreçte sende kendine dikkat et tamam mı?
Amin çok teşekkür ederim. Zor olacak evet boşanmak istemiyorum seviyorum diyor zor geçecek bir süreç beni bekliyor.. Allah'ım yardım etsin

Amin çok teşekkür ederim. Zor olacak evet boşanmak istemiyorum seviyorum diyor zor geçecek bir süreç beni bekliyor.. Allah'ım yardım etsin
Daha önce de ailemizi seviyorum falan demişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. Seven böyle mi davranır? Bekar gibi kahvelerde okey derdinde. Çoğu bekar yaşıtı bile gerçi kahvelerde takılmaz özür dileyerek söylüyorum bunu. Evle alakası yok. Sorumluluk alası yok. Sizin iş tazminatınızı bütçenizin yetmeyeceği bir arabaya harcayıp borç çıkarması vs. Daha belli bize anlatmadığınız ne dertler vardır. Sevdiğinden değil konforundan ve düzeninden vazgeçmek istemez.

Hakaret edercesine gülen siz değil misiniz? ?

Asıl ben nasıl Bukadar kör Bukadar salak olabildim.. Burada hakaret etse herkes haklı resmen.
Bunları yazan sensin ve bu konu başlığında sana, kendin dışında hakaret eden hiçkimse olmadı, asıl sen bize hakaret ettin, çünkü körün gözü açılınca ilk iş değneğini kırar, hiç değişmez...

Bir fayda görmediğin ve sinirini bozan kişiler olursa konundan engelleyebilirsin gold. İnsanın hayatında çok sık yaşamadığı büyük bir yol ayrımında kimsenin gönlünü eglemek zorunda değilsin. Yine de çok fazla bilgi eksiğin var ve avukatını hem çok iyi seç hem de her şeyi mutlaka sor. Yanlış kararlar vermen çok olası çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…