• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Aldatilma sonucu bosanmaya niyetin varsa, eger esine sor. Eger bir sey yapmadiysa o kanitlasin.
Yok kanitlamaya calismiyorsa, bosanir , bunu da kanit olarak sunarim.
Hangi erkek bunu açıkça söylerki? Sorarsa daha kötü olur. Kendisinin araştırıp onu takip etmesi gerek.

L
Yalnız 10 sayfadır konuşuluyor ve halen konu sahibesi otel hakkında ayrıntı vermedi. Yıldızlı otel mi, yoksa pansiyon mu? Varsayımlarda bulunuyoruz sürekli. Neden konu sahibesi ısrarla bu ayrıntıyı vermiyor?
Muhtemelen karttaki harcama detayı bambaşka bir ödemeye ait çıktı; ondan sesi çıkmıyor olabilir diye düşünüyorum.

Hanfendi size google haritalardan bahsetmiş. Ses kaydını felan sonra dusunursunuz. Haritalardan zaman çizelgesini açın. Orda gittigi konakladıgı heryeri gösteriyor. Konaklamdımı yedi ictimi. Konakladıgınız otelden memnunmusunuz diye bildirim geliyor. Konumu kapalıysa ordan bulamadıysanız. Telefonunuzda girdiniz bütün uygulamaların şifrelerini kaydediyor. Sıfreleri ögrenebilirsiniz. Sonra whatsap konuşmaları kaydediyor. Onuda görebilirsiniz silse bile. Bunlara ulasmak çok zor değil. Yapamazsaniz bile youtubede detaylı şekilde anlatımları var onlari izleyerek yapabilirsiniz. Telefonu didik dikik edin. Google fotograflarda silinen fotolar vardır. Erkekler genelde orayı silmez oraya bakabilirsiniz. Sildigi foto falan varmı.
Nasıl bakılıyor onu bir araştırayım bukadar detay kaydettiğini bilmiyordum ses kaydedici benim açımdan suç olabilir. Teşekkürler fikir için

Benim sürekli benzin aldığım istasyon bir otelin arazisinde hemen yanında, işletmecileri de muhtemelen aynı. Ekstrede x otelcilik olarak geçiyor benzin harcamalarım. Öyle bir şey var mı otelin yakınında?
Yok yakınında benzin istasyonu ama oraya bağlı başka birşey varmı bilemiyorum.

Konu sahibi aldatılmışsın muhtemelen, o kocanla da cinsel hayatı tamamen bitirmen lazım.En yakın zamanda hastaneye git bir de smear, kan testi ne varsa ver.Sana hastalık geçirmişse bunu da kullanırsın boşanma sürecinde.
BU benimde aklıma geldi sadece otele ödeme yapmış olması ve bundan Benim haberim olmaması da evlilik için suç değil mi acaba. Evimizin girişinde kamera var eve geç geldiğini de öyle ispatlarım. Evli bir erkek geç saatlere kadar neden dışarıda bu mesele suç değil mi?

Konumu okuyan avukat arkadaşlar yada bilgisi olanlar otele para ödemesi Benim haberim olmadan suç sayılmaz mı? Eve geç saatlere gelmesini ispatlasam çocuklarla evle çok vakit geçirmiyor desem. Bunları yazıyorum çünkü anlaşmalı asla asla boşanmaz kendisi muhtemelen çekişmeli olur böyle bir durumda ne yapmalıyım.

hangi evrende var boyle bir sey?
belki cok cok kucuk sehirlerde ya da muhafazakar otellerde boyledir. kardesinizin sevgilisi kucuk bir ic anadolu sehrinin küçük ve muhafazakar bir ilcesinde mi yasiyordu?
oyleyse oteli gunluk kiralik tayfadan kurtarmak icin - adi cikmasin diye falan yapıyorlardır ama onbin otelde birdir yani bu

oyle sey mi olur ya şaka misiniz?
turkiyenin yarisinda otelde kaldim hic de böyle bir seye tanik olmadim.
hele ki büyük oteller. hangi ülkede yasiyoruz? boyle bir sey olsa turist gelip kalabilir mi en basiti?
Acaaaaaaaba hangi evrende var böyle bir şey bir sürü rezervasyon sitesi var açıp bakarsan bazı otellerde direkt bu şartın olduğunu görürsün ben hem sevgiliyken hem de evliyken sadece 2 kere denk geldim birinde gayet turistik bir yerde puanları en yüksek olan konaklamalardan biriydi kocamla bana sorun çıkarmadılar soyadımız aynı ama beraber gittiğimiz çifte sorun çıkardılar uğraşmak istemedik odaları kız erkek olarak tuttuk ama herkes çift kaldı. Orduevi öğretmen evi de böyle. Ayrı oda tutarsın aynı odaya izin vermezler ama sen onun odasına gidip kalırsan da bir şey demezler. Yine iş için gittiğimiz otelde başka bir arkadaşımın sevgilisi sorun oldu 2 otelde muhafazakar değildi en basiti içki vardı. Sonuç olarak eski nüfus cüzdanımı 2 gün boyunca tüm evde aramama sebep oldu ve abimi boğmama az kalmıştı. Savunma buydu işte başka iyi otel yok o da evli olunmasını istiyor.

Bir çok sektör vergi levhasına turizm kodunu da ekliyor artık.
Galericisi de, servisçisi de, tekstilcisi de, benzincisi de... Bunlar benim bildiklerim.
Sebebini bilmiyorum muhtemelen bir teşvik/vergi indirimi vs vardır.
Pos cihazında da isim o yüzden öyle çıkmış olabilir.
600 tl çok benzin benzin duruyor mesela.

Ocak sonu demişsin üstünden nerdeyse 2 ay geçmiş. Mobil bankacılıktan gördüğün tam ödeme tarihlerini ve saatlerini hatırlıyorsan eşinle olan wp mesajlaşmalarından o tarihlere bi bak bakalım önce; şuradayım şunu yaptım geç geleceğim işim var vs bir şeyler demiş mi? Yani ayrı ayrı o 3 günü bi hatırlaman lazım bence önce. Aklıma mesajlaşmalarınız geldi o yüzden öncelikle. Sana bi ipucu verebilir.

Oteli de önce internetten araştırıp gecelik ücretini bilgiler tatmin etmezse arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin saatlik tutabiliyor muyum vs gibi…

Konumu okuyan avukat arkadaşlar yada bilgisi olanlar otele para ödemesi Benim haberim olmadan suç sayılmaz mı? Eve geç saatlere gelmesini ispatlasam çocuklarla evle çok vakit geçirmiyor desem. Bunları yazıyorum çünkü anlaşmalı asla asla boşanmaz kendisi muhtemelen çekişmeli olur böyle bir durumda ne yapmalıyım.
Konu sahibi konudan o kadar uzak o kadar uzak ki o kadar olur

BU benimde aklıma geldi sadece otele ödeme yapmış olması ve bundan Benim haberim olmaması da evlilik için suç değil mi acaba. Evimizin girişinde kamera var eve geç geldiğini de öyle ispatlarım. Evli bir erkek geç saatlere kadar neden dışarıda bu mesele suç değil mi?
Bunları bir avukata danışmanız daha doğru olacaktır ben hukukçu değilim.Umarım bir an önce açıklığa kavuşur bu olay.

Siz şaka mı yapıyorsunuz? Otele ödeme yapmak kanunen niye suç olsun?

Otele para ödemesi suç değil. İlgisizlik, çocuk bakımını ihmal etmek, kocalık ve babalık yapmamak, eve geç saatlerde gelmek, cinselliğin az olması ya da hiç olmaması bunların hepsi boşanma sebepleri zaten. Aldattığına dair emin olacağınız kanıtlar gerekli.

Son düzenleme:
Otele para ödemesi suç değil. İlgisizlik, çocuk bakımını ihmal etmek, kocalık ve babalık yapmamak, eve geç saatlerde gelmek, cinselliğin az olması ya da hiç olmaması bunların hepsi boşanma sebepleri zaten. Aldattığına dair emin olacağınız kanıtlar gerekli. M Mutlak Butlan da avukat diye biliyorum konu sahibine bu sorusu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba

durum zor fakat avukat hanımların üstünde de yardım için bu şekilde baskı oluşturmamak lazım. bu insanlar da senelerce dirsek çürüterek okuyup alanlarında uzmanlaşıyorlar. amme hizmeti olsun diye bunu yapmıyorlar. ücreti mukabilinde verilecek bu desteği burada küçümsemeyelim.

Back
X