• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bana ve ailesine tepkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sgtdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
282
136
53
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır eşimin ailesi ile sorun yaşıyordum. Beni birey olarak kabul etmemeleri, hayatımızdaki her şeye dahil olmaları, saygısızlıklar hakaretler derken araya mesafe koydum aylardır gitmiyorum. Elbette eşim gidiyor gitmeli de. Dengesiz hele de anne oğul arasına girecek biri değilim inanın. Ailesi biz evlenirken çok sorun çıkardı. Hem de çok büyük hastalıklarımız dertlerimiz varken. En basiti eşim yürüyemiyordu bile onunla ilgilenmek maddi sorunlarla boğuşmak bebek tedavileri inanın çok çok zorlandım. Geldiğim noktada yoruldum ve araya mesafe koydum sizlerin de desteğiyle. Ama eşim anlamak istemiyor. Ailem sana ağır şeyler yaptı ama artık yapmazlar diyip kestirip atıyor.
Ben bu dünyaya onun eşi olarak gelmedim evet ona evime her zaman bağlı aşık oldum ama bunca sorunu yaşamayı da hak etmedim. Bir Allah’ın kulı da evet kötülük yaptın diyemez bana. Maddi sorunlarımı anlatamam bile. Eşimin ve kendimin tedavileri düğün eşya masrafları resmen boğuldum. Ailesi senelerce insanlara yalanlar söyledi.Niz her şeylerini yaptık dediler gururuma dokundu. Neyse ev almak istedim hiç bir şekilde beş TL istemeden nasip olmadı yetmedi birikimim ailesi sağda solda gezdiler beceriksiz kadın diye. Evime gelip oğlumuz senin yüzünden ev alamadı diye üstüme dahi yürüdüler. Diğer kaynıma ev aldılar iki kez düğününü yaptılar inanın umrumda değil gözümde değil. Ama şamar oğlanı oldum ben. Şimdi sırf eşime iyi görünmek için ev alırsanız size para verelim diyorlarmış. Kanıma dokundu istemiyorım dedim umrumda değil dedim. Tüm aileye farklı anlattılar tabi. Ben de yeter artık dedim. Ailen bana bunları yaparken susamazsın kavga et demiyorum ama onları da sustur kardeşin gibi yap dedim. Yapamam dedi ömrümü adadığım sevdiğim adam. Çok canım acıyor kızlar çok.

Eşiniz vicdansız ve adaletsiz ayrıca nankör bir insan.
Anne babaya elbet saygı minnet ama siz de eşisiniz, beraber bir hayatı sırtlıyorsunuz.
Sokaktaki ağaç gibi davranması çok üzücü.
Siz de ona hakettiğini verin madem...
Eskiden olsa asla öyle değil derdim. bana sen beni böyle sevdin ben saygılı biriyim diye sevdin şimdi değişemem diyor. Peki ben o halde neyim hayatına girip çıkan bir nesne mi? Bir bireyim benim de duygularım var darma duman oldum. Senelerim bu evlilik için sebepler aramakla geçti. En basiti çok sevdiğim için bağıramadım bile hala da çok seviyorum çok da seviliyorum evet ama bu sorunu aşmadan devam edemem artık evliliğe

Esiniz ayri bir aile oldugunuzu, ailesinin siz oldugunuzu henuz idrak edememis.
Edecege de benzemiyor.
Haklısınız kesinlikle haklısınız. Gözümün içine bakmaya kıyamayan adam ailesi söz konusu olunca susup kenara çekiliyor. Tamam bana da kötü bir lafı yok ama susması kafayı yiyorum

bir kadin olarak lütfen olaylara bu kadar duygusal yanasmayalim artik sinsi yilan olalim. madem böyle bi durum var al gururunu ayaklar altina... bak masum melek gibi aldir evi sefani sür. illaki bi yerden kavga cikar illaki yine uzaklastirirsin en azindan icinin yaglari erir. evi üzerine gecirdim mi mis olur en kötü ihtimal esinin üzerine olsun. is cikmaz hal aldiginda ha biz bosaniyoruz dediginde nasilsa yüzde ellisi cepte

Demeden önce bir kez daha düşün
Özünde ve her daim öyle iyi biri ki. Saçımın teline kıymaz ama ailesi olunca söz konusu susar. Ben bunun da aslında zarar vermek olduğunu yeni anladım. Hastalandım ailesi yüzünden. Neler yaşadım yılmadım durmadım hep ona inandım yanında oldum

ha biz aldik biz ettik diye laf sokarlarsa. ay cok güzel yaptiniz en azindan bi kere ise yaradiniz dersin

he dedikodu cikarsa geline bak geline evi aldirdi neler yaptirdi miy miy ederlerse, he öyle gardas cok istiosan sen gelin gel buraaa dersin olue biter...

kendi evine gelir ayaklarini tv karsisinda uzatip rahatca cayini höpürdedirsin

bir kadin olarak lütfen olaylara bu kadar duygusal yanasmayalim artik sinsi yilan olalim. madem böyle bi durum var al gururunu ayaklar altina... bak masum melek gibi aldir evi sefani sür. illaki bi yerden kavga cikar illaki yine uzaklastirirsin en azindan icinin yaglari erir. evi üzerine gecirdim mi mis olur en kötü ihtimal esinin üzerine olsun. is cikmaz hal aldiginda ha biz bosaniyoruz dediginde nasilsa yüzde ellisi cepte
Evin bir kısmını 30-40 bin vereceklermiş ben tüm birikimimi eşimin bir sorunu için tükettim. Şu an bir sürü de borcum oldu. Ev zaten alamam da yaptıklarını da kabul edemem keşke yapabilsem

ha biz aldik biz ettik diye laf sokarlarsa. ay cok güzel yaptiniz en azindan bi kere ise yaradiniz dersin

he dedikodu cikarsa geline bak geline evi aldirdi neler yaptirdi miy miy ederlerse, he öyle gardas cok istiosan sen gelin gel buraaa dersin olue biter...

kendi evine gelir ayaklarini tv karsisinda uzatip rahatca cayini höpürdedirsin
Keşle yapabilsem huzurla kafamı koyuyorum yastığa vicdanım rahat ama kalbim öyle kırık ki 🥺🥺

niye? sen naptin? niye baskasinin seni böyle dagitmasina izin veriyorsun? sen bi kerecik yasicaksin deger mi?
İnanın en ufak bir zararım lafım sözüm olmadı. Annemin deyimiyle tek suçum sevmek oldu. Çok da iyi bir adamı sevdim. Canımdan çok sevdim. Uğruna nelere katlandım hastane duvarları bilir. Bir gün de bana kötü söz etmedi ama sahip de çıkmadı. Keşke etseydi de bitirip gitseydim buralardan bu evden

Eskiden olsa asla öyle değil derdim. bana sen beni böyle sevdin ben saygılı biriyim diye sevdin şimdi değişemem diyor. Peki ben o halde neyim hayatına girip çıkan bir nesne mi? Bir bireyim benim de duygularım var darma duman oldum. Senelerim bu evlilik için sebepler aramakla geçti. En basiti çok sevdiğim için bağıramadım bile hala da çok seviyorum çok da seviliyorum evet ama bu sorunu aşmadan devam edemem artık evliliğe
Onlara saygısı var anladıkta, sana neden zerre kadar saygı duymuyor?
Bunu sordun mu hiç, o eş olamayan kocana?

Eşiniz diğer ortamlarda da duruma boyun eğen biri midir?
Örneğin sıra beklerken önüne geçen olsa ses çıkarmaz, tatsızlık olmasın adına sürekli ödün veren biri mi?

Eşiniz diğer ortamlarda da duruma boyun eğen biri midir?
Örneğin sıra beklerken önüne geçen olsa ses çıkarmaz, tatsızlık olmasın adına sürekli ödün veren biri mi?
Kesinlikle öyle biri. Hayattan beklentim yok benim der hep. Asla sorun etmez hiçbir şeyi.

Kesinlikle öyle biri. Hayattan beklentim yok benim der hep. Asla sorun etmez hiçbir şeyi.
Sorun etmemek başka ama kendini geri plana atması başka.
Ben de gamsız biriyim lakin biri hakkımı gasp etse ya da bir restoranda benden sonra gelenlerin siparişleri gelip, ben bekletiliyorsam en azından nedenini sorarım.

Anladığım kadarıyla pasif bir karakter ve sevgiyi kaybetmekten korkuyor herkese karşı.
Olumsuz bir şey demekten çekiniyor ve bu değişmez.
Huy çünkü, ne yapsanız da böyle gelmiş böyle gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back