eşimin babasının eşime sürekli kredi çektirmesi ilişkimizi yıpratıyor

İnsanı yeşil yaprak eden de eşidir, kara toprak eden de. daha ne diyim?

b durumda ya maaşını vermeyeceksin ya da işi bırakacaksın bence yoksa seni enayi yerine koymaya devam eder bunlar

bendede var aynı sorun bize kredi çektiren bekar kaynım kayınpederim ölmüş. kayınvalıdemde abisin yap mantığında eşimde bende öğretmeiniz.önce 5 sonra7 sonra 15 çekti faizleride var ödedik çok yıprandık . BU HİÇ DEĞİSMEYECEK BUNU BİL VE ÖLE DEVAM ET İLİŞKİNE. sıfır beklenti. benim bir çocuğum var ve kadrolu çalısıyorum yani bırakıp gitmem çok zor en azından simdilik. rapor alsam en az 1 hafta alırım sonra yine dönüp gelcem mecbur . kelin ilacı olsa başına sürer ama sana tavsiyem eşinle yemeğe çık evde konusma yemekte bak bu böle olmuyacak bir ilerleme yok sen ailene hayır diyemiyorsun- aile mantığın olusmadı bizde bir aile olduk- ben ayrılığa razıyım yetti canıma çocukta yok de kararlı ol ama bırak gti zaten evde sorun yoksa düsünür tasınır gelir amam vazgecermi bilmem annenin evine git. benim çocuğumu olmas abelki ayrılırdım bile.
şunu aklından çıkarma VEREN KİSİ HEP VERİYOR KAYIN PEDERİN ÖLSE KAYNINA YAPCAK . BEN BUNU BİLİRİM. bizde diğer kaynmım ev aydı yatırım yapan kardesine hiç vermez banane der amam benimki ne var ne yok verir düsün geçen sene çektiği krediye tüm maasını veriyordu benim maasla geçiniyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…