- Konu Sahibi zeynepdamlacan
igrenc insanlar ya. Sakin ama sakin bi daha suratlarina bakmayin esiniz adam olsa o da gorusmez asla ailesiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesi ilgilendiriyor, geniş bir sistemden bakmak lazım. Çocuk her zaman aile içinde 3-5 kişi ile muhatap olmuyor. Büyüyor ve okula geliyor. Sonra o dayakçı babasından ne gördüyse aynısını işliyor. Senin üstüne titreyerek yetiştirdiğin evladını sıkıştırıp beş dakikada dövüyor. Sonra büyüyor, ergenliğe giriyor, önce sevgilisini dövüyor, ardından evlenirse karısını, çocuğunu. Buyrun size kısır döngü.Beni şu sıralar öyyyle bi ilgilendiriyor ki valla. En çok beni ilgilendiriyor.
Yanlış okumuşsunuz. Ücretsiz şekilde alıyordum 2 ay önceye kadar.Saglik ocaklarindan ucretsiz alabilen var mi merak ediyorum. Bir videoda izlemistim. Devletin nüfusu arttirma politikasi olarak artik haplarin verilmedigi, spiral takilmadigi anlatiliyordu. 2012 den beri eczanelerde de pasif ilaç kategorisindeymiş ve karşılanmıyormuş. Kendi paramizla aliyormuşuz. Herkesin bildigi dogum kontrol hapi yazz 62 tl imiş şu an.
Valla kız kardeşim, isterse doğru olsun 62 tl. O parayı vermemek için çocuk mu yapılır ya hu?Yanlış okumuşsunuz. Ücretsiz şekilde alıyordum 2 ay önceye kadar.
Devlet hastaneleri de spiral takıyor ama adet gününü denk getirmek zor malum randevu bulunmuyor. Özel de taktırdım. Bakır spirale 400 TL gibi fiyat ödedim. İlk baş pahalı gelsede bir çocuk masrafı kadar değil dedim.
Yazz hapını mi ücretsiz aliyorsunuz?Yanlış okumuşsunuz. Ücretsiz şekilde alıyordum 2 ay önceye kadar.
Devlet hastaneleri de spiral takıyor ama adet gününü denk getirmek zor malum randevu bulunmuyor. Özel de taktırdım. Bakır spirale 400 TL gibi fiyat ödedim. İlk baş pahalı gelsede bir çocuk masrafı kadar değil dedim.
Spirali adet gününde taktırmak şart değil.Yanlış okumuşsunuz. Ücretsiz şekilde alıyordum 2 ay önceye kadar.
Evet şu anda nüfus artırma politikası uygulanıyor ve doğum kontrol haplarını sigortalar karşılamıyor.Saglik ocaklarindan ucretsiz alabilen var mi merak ediyorum. Bir videoda izlemistim. Devletin nüfusu arttirma politikasi olarak artik haplarin verilmedigi, spiral takilmadigi anlatiliyordu. 2012 den beri eczanelerde de pasif ilaç kategorisindeymiş ve karşılanmıyormuş. Kendi paramizla aliyormuşuz. Herkesin bildigi dogum kontrol hapi yazz 62 tl imiş şu an.
Ikinciyi istemiş planli olmuş. Eşim düzelmişti o zaman diyor.Sen suçlusun her şey yolunda gibi bı senede iki çocuk yapmışsın. Kusura bakma. Akıl var mantık var. Seni döven saymayan değer vermeyen bı adama bı senede iki çocuk vermişsin. Sonra ağlıyorsun. Kesin kazayla olmuştur
Suradan sonrasini okumadim. 2 sene evlilik de nasil 2cocul verme hevesi oluyo. Siddet uyguladi yazmisiniz ama 4aylik hamilesiniz. Ya once 1 yasindaki cocugu bi buyut2 senelık evlıyım 1 yasında kızım var ve 4 aylık hamıleyım evlendıgım gunden berı huzurum yok başlarda esım cok üstüme gelır şiddet uygulardı yavas yavas o düzeldi derken
Bir uye alintilamis beni, 2 aya kadar sigorta ile alıyormuş. Ben yanlis okumuşum.Evet şu anda nüfus artırma politikası uygulanıyor ve doğum kontrol haplarını sigortalar karşılamıyor.
Rahim adetin 3. Günü daha açık olmuyor mu? O sebeple adetken takiliyor diye biliyorum ben de.Spirali adet gününde taktırmak şart değil.
Bir dönem sürekli doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım ve sigorta karşılamıyordu. Bana karşılamıyormuş o zaman.Bir uye alintilamis beni, 2 aya kadar sigorta ile alıyormuş. Ben yanlis okumuşum.![]()
Evet şu anda nüfus artırma politikası uygulanıyor ve doğum kontrol haplarını sigortalar karşılamıyor.
Hangisini kullanmıştın? Doktor bana yazz hapini onerdi. En az yan etkisi olan bu dedi.Bir dönem sürekli doğum kontrol hapı kullanmak zorundaydım ve sigorta karşılamıyordu. Bana karşılamıyormuş o zaman.
Genç nüfus ihtiyacı var. Ben de coğrafya dersinin yalancısıyım. Mesela her sene milyon milyon artan nüfus 2020-2021 arası sadece 400bin artmış. Biyolojik afet sebepli deniliyor. Ama nüfus artırma politikası uzun süredir uygulanıyor tabi.gerçek mi bu ya..
olanı doyurdular eğittiler maşallah.
Daha rahat oluyor tabii. Ama mecbur değil.Rahim adetin 3. Günü daha açık olmuyor mu? O sebeple adetken takiliyor diye biliyorum ben de.
Rahim adetin 3. Günü daha açık olmuyor mu? O sebeple adetken takiliyor diye biliyorum ben de.
Ya ben hastalığım için uzunca bir süre sürekli kullandığım için çok çeşitli haplar kullandım ama en iyisi yazzdi evet. Bir de onun +4 boş hapının olması çok hoşuma gidiyordu.Hangisini kullanmıştın? Doktor bana yazz hapini onerdi. En az yan etkisi olan bu dedi.