• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız
Evet hayatim bizim gibi kadinlar kendilerini erkeklerin bir yamasi olarak gormedigi icin sen dayak yiosun biz yemiyoruz sen hakaret kufur isitiyosun biz isitmiyoruz

😃😃😃ıste neyı nasıl anladığın okudugun bellı oldu ya zavallı insan ben basta evlılık ıstek dısı oldu dedim ya yazma sen ya ugrasamam senınle ne basıt ucuz bı kadınmıssın ya sen
sen hakaret etmeden ıletısım kuramıyorsun sanırım...

Komiksın gercekten kendı kendine dusunup yazıyorsun gercek şu ki sızın gıbı kadınların ne mal olduğunu bılıyorum hayatın gerçeklerı elbette acı ama en buyuk acı sızın basıt yorumlarınız
basit dediğin kadınlar kendisine kalkan eli kırar, kendisine küfür eden adamı evine sokmaz. herkes sizin gibi geniş değil ki kabul etsin, sussun otursun

Etrafınızdaki insanlar çok eğleniyor olmalı.
Çok komiksiniz çünkü. Bayağı güzel güldürüyordunız bizleri, gidecek olmanız kismen üzüyor.
Sızın gıbı zavallı kadınların arasında olmak ıstemem sız bırbırınızı yıyın kusursuz insancıklar

bellıkı konu sahıbı bugunde ya hakaret ya sıddet gormus arkadaslar
yasadıgı bu sınır krızını ona baglıyorum
arkadasa yardımcı olalım alalım bu arkadası dısarı lutfen
kendı halıne bırakalım sakınlessın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X