Eşimin babası kendi ağırlamak istediği misafiri bizim evde ağırlamaya karar veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen başka plan yapmalısın bende katılıyorum.Yemekti işti ikramdı herşeyi sana kitlicekler... İlk kez duyuyorum yahu. Size ne onlara gelen misafirden ya. Evi aynı şekilde temiz verme koşulu ile bırakırdım belki de valla ağırlasınlar toplasınlar.
Bence sen haklısın usulen o evin hanımı sensin sana sormaları gerekiyor eşinle konuşsalar bile sor eşine demeleri lazım. Kimse karar veremez kafasına göre eşin tavır alıyorsa bu bir manipüle etmektir.

Yüzde yüz haklısınız. Bunun önünü kesin, en kötü eşinize bu sefer alırım bir daha ne olursa kim geliyorsa gelsin ben bu evde olmam onu bilesin diye rest çekin.
Kuserse kussun siz daha çok kusun. Madem eşiniz bu şekilde huzurunuzu kaçırıyor onunda huzuru kaçsın

Arkadaşlar evden çıkın gidin demiş ama bence gitmeyin. Siz neden kendi evinizden çıkıp gideceksiniz ki onlar misafir ağırlayabilsin diye. Ayrıca siz gitseniz bile onlar bir bahane bulacaklar diğer tarafa siz kendi kendinizi yediğiniz ile kalacaksınız. Ben olsam kayınpederi arar, bir daha benim evim ile ilgili bu şekilde plan yapmaması gerektiğini, ağırlayamayacağımı açık açık söylerdim. Eşiniz de istediği kadar tavır yapıp, kendini duvardan duvara vurabilir. Yetişkin olup, eşimle konuşmam gerekiyor ya da böyle bir şey için müsait değiliz demeyi öğrenecek. Bu ne saygısızlık ya ben sinir oldum buradan.

Tam anlamıyla bu şehirde de bı evleri var görüyorlar oğullarının evi şehirde diye herkesin evi ayrı kapısı ayri
işte bunu çözmeniz gerek ufak yollu bi ev alsanız kayınpederine 1+1 bile olur burda da kurulu düzeniniz olsun diye lafa başlayın bence hem ağırlamak istemediğinizi anlarlar hemde gerçekten beşki alırlar ve kurtulursunuz

Ne tuhaf kafalar yasa,demek ki yüz verdikçe astarini istemek böyle oluyor Size ne umreye giden Eltinin ana , babasından.Agirlamak isteyen kendi evinde ağırlar.Hadi sizi arasalar tatlı dille durumu izah etseler, hazırlığı herşeyi yapsalar bir kere idare edin derim ama bunu daha öncede yapmişlar yani artık alışmışlar.Gidin evden derim ama sonuçlarına katlanma gücü ve dirayeti varsa yapın.Ama ben olayları baştan çok büyümeden ,bitirme taraftarıyım .Arayın kv ,durumu izah edin,kabul etmiyeceginizi söyleyin.......

Bunu benim kv yaptı aynısını bidee en olmayacak zamanda bana sormadan kendi misafirlerini evime dvaet etti. Tabi görümceelrim de biliyor. Neyse o zaman ses çıkarmadım en iyi şekilde ağırladım aradan zaman geçti duydum ki yine misafir çağırcakmış bide yani herkese haber veriyor bi bana sormuyor haber vermiyor. Eşim, eltim, görümceelrim hepsi haberdar. Tabi ki de kabul etmedim eşime gelirse kabul etmem annen tenezzül edip sormuyor bile dedim oda ne yaptıysa ne dediyse bilmiyorm artk o misafir evime gelmedi. Kv bir daha kimseyi çağırmadi, gelemezde bir daha hiç bir misafirii

1 yıldır evliyiz biz merkezde oturuyoruz eşimin ailesi bulunduğumuz şehrin ilçesinde oturuyor ve 1,5 saatlik bir mesafe.Eltimin annesi umreye gidecekmiş ve babası esimi arıyor bizim ev uzak yemeğe alalim senin orda yapalim diyor kardeşinin düğününde bir kaç tatsız bişey oldu biz konuşmuyoruz normalde iyi insanlar ama tatsizliktan sonra bir daha konuşmadık esimde ben konuşmuyorum diyor oda sen değil ben cagircam sen günü öğren falan diyor esimde tamam diyor ben tabiki sinir oldum ev bizim evimiz tamam ailesi olabilir ama benim evimde agirlanacak misafire bizden başka kim karar verebilir Allah aşkına zaten kardeşi evlenirken köy uzak dediler kinadan sonra kız tarafını benim evimde ağırladık şimdide yemeğe burda alalım diyorlar bana soran yok kavga mı etseydim tamam dedim napayım diyo onunla kavga etmemek için benimle kavga ediyor resmen ve tavır yapmama sinir oluyor bu durumda olsanız siz ne yapardınız Allah aşkına ben abarti tepki mi veriyorum ya evime misafir gelicek babası karar veriyor istemiyorum dedim diye bana tavır yapıyor kaç gündür bende ona tavır yapıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten konusmaya çalışsak konuşamıyoruz bağır çağır ben Mevlana miyim her gelene gel diyecegim ev uzak diye herkesi ben mi agirlayacagim gidilmicek bı mesafede değil arabaları var 1.5 saatlik mesafe yani
Herkes ağırlamayin yazmış ama agirlamazsaniz suç eşiniz ve kp de olmaz.Eltisini kıskandı sevmiyor derler.Birkere ağırlayin sonra tekrar uyarın kabul etmiyorum diye eltinize dolaylı yoldan söyleyebilirsiniz.

1 yıldır evliyiz biz merkezde oturuyoruz eşimin ailesi bulunduğumuz şehrin ilçesinde oturuyor ve 1,5 saatlik bir mesafe.Eltimin annesi umreye gidecekmiş ve babası esimi arıyor bizim ev uzak yemeğe alalim senin orda yapalim diyor kardeşinin düğününde bir kaç tatsız bişey oldu biz konuşmuyoruz normalde iyi insanlar ama tatsizliktan sonra bir daha konuşmadık esimde ben konuşmuyorum diyor oda sen değil ben cagircam sen günü öğren falan diyor esimde tamam diyor ben tabiki sinir oldum ev bizim evimiz tamam ailesi olabilir ama benim evimde agirlanacak misafire bizden başka kim karar verebilir Allah aşkına zaten kardeşi evlenirken köy uzak dediler kinadan sonra kız tarafını benim evimde ağırladık şimdide yemeğe burda alalım diyorlar bana soran yok kavga mı etseydim tamam dedim napayım diyo onunla kavga etmemek için benimle kavga ediyor resmen ve tavır yapmama sinir oluyor bu durumda olsanız siz ne yapardınız Allah aşkına ben abarti tepki mi veriyorum ya evime misafir gelicek babası karar veriyor istemiyorum dedim diye bana tavır yapıyor kaç gündür bende ona tavır yapıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten konusmaya çalışsak konuşamıyoruz bağır çağır ben Mevlana miyim her gelene gel diyecegim ev uzak diye herkesi ben mi agirlayacagim gidilmicek bı mesafede değil arabaları var 1.5 saatlik mesafe yani
Eşine uyuz oldum “baba kız hafta içi işe gidiyor yoruluyor” diyememiş, arayın kayınvalidenizi eltim ağırlasın anne babasını ben müsait değilim diyin en kolay kurtuluş yolu bu. Evden gitmeyin sakın hastaydı bilmem neydi diye bahane bulur oturur o yemeği yerler sizde sinir olursunuz durduğunuz yerde. Ayy ben hırslandım şu an…

Toplumumuzun saçmalıklarından biri daha… kendi dayatmalarını çok normalmiş gibi görmeleri, ele güne karşı yaşamaktan, egolarını tatmin etmekten başka bişey değil yani gelinlerine hizmet ettircekler bunu özel hayatın ihlali değilde gururla yapıcaklar gerçekten
Eşinde bu saçmalığın bi parçası olmuş ne oluyosa oğlanlar evlendikten sonra aileci oluyolar otomatik skill geliyor
Ben kayınpederi arar baba ben ne alaka? Diyebilirdim varsa o samimiyet diyin bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X