1 yıldır evliyiz biz merkezde oturuyoruz eşimin ailesi bulunduğumuz şehrin ilçesinde oturuyor ve 1,5 saatlik bir mesafe.Eltimin annesi umreye gidecekmiş ve babası esimi arıyor bizim ev uzak yemeğe alalim senin orda yapalim diyor kardeşinin düğününde bir kaç tatsız bişey oldu biz konuşmuyoruz normalde iyi insanlar ama tatsizliktan sonra bir daha konuşmadık esimde ben konuşmuyorum diyor oda sen değil ben cagircam sen günü öğren falan diyor esimde tamam diyor ben tabiki sinir oldum ev bizim evimiz tamam ailesi olabilir ama benim evimde agirlanacak misafire bizden başka kim karar verebilir Allah aşkına zaten kardeşi evlenirken köy uzak dediler kinadan sonra kız tarafını benim evimde ağırladık şimdide yemeğe burda alalım diyorlar bana soran yok kavga mı etseydim tamam dedim napayım diyo onunla kavga etmemek için benimle kavga ediyor resmen ve tavır yapmama sinir oluyor bu durumda olsanız siz ne yapardınız Allah aşkına ben abarti tepki mi veriyorum ya evime misafir gelicek babası karar veriyor istemiyorum dedim diye bana tavır yapıyor kaç gündür bende ona tavır yapıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten konusmaya çalışsak konuşamıyoruz bağır çağır ben Mevlana miyim her gelene gel diyecegim ev uzak diye herkesi ben mi agirlayacagim gidilmicek bı mesafede değil arabaları var 1.5 saatlik mesafe yani