- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
- Konu Sahibi missbonnus1
-
Birazdan birileri Ebubekir sıddık ismiyle neden dalga geçiyorsunuz duyarı kasmaya gelecek, hissediyorum yoldalarO isimleri vericegime ömür boyunca dogurmam daha iyi, Ebubekir Sıddık ne be, Arabistan çöllerinde deve timarcisi gibi hdhdgdg
Oğuzhan Hamza?İki isim birden seçmiş ismi de duymayın yani ebubekir sıddık gibi gerçekten
Aldım zaten kırmızıyı hemen dvvdgdgBirazdan birileri Ebubekir sıddık ismiyle neden dalga geçiyorsunuz duyarı kasmaya gelecek, hissediyorum yoldalar
Ya konuşulmuyor ki işte ortalık karışır öyle de valla küser konuşmaz siler heralde beni eşim arada kalırKp ne munasebetle yatak odaniza karışıyor?
Cocugu ne zaman yapacaginizi ona mi soracakmissiniz?
Bana göre terbiyesizlik bu. Isme gelene kadar bu konuda cok ağır konusur haddini bildirirdim.
İnşallah… zaten hastalanıp duruyor bu durumu da kullanıyor işteİnşallah siz doğurana kadar kayınpeder ölmez. Sonra vicdan yapılıyor, onun istediği isim seçiliyor.
Söyledim aslında kendisine de sinirlerim bozuldu ağladım hatta karşısında baba neden bana bunu dayatıyosun istemediğim bir ismi koymam istemem çocuğuma dedim hemende ağlıyosun falan dedi sonra çay koymaya kalktım ona koydurtmadı ben alırım dedi bende sen bilirsin dedim kenara geçtimYani tatlı bir dille böyle bir şeyi kesinkes istemediğinizi belirtin bence. Bir isim yüzünden düşman kesilmeyin. Kesin ve tatlı diliniz, bundan sonra çekirdek ailenizdeki meselelere müdahil olmalarını da engelleyebilir.
Küssün küsmesi daha hayirli belli ki.Ya konuşulmuyor ki işte ortalık karışır öyle de valla küser konuşmaz siler heralde beni eşim arada kalır
Eşiniz sizin tarafınızda mi isim konusundaYa konuşulmuyor ki işte ortalık karışır öyle de valla küser konuşmaz siler heralde beni eşim arada kalır
IzabelyaaaaaaAy ben mi çok rahatım bilmiyorum da koyarım cocuga istedıgı ismi ne olucak yani.iki isim koyarım bir tanesi de kendi istedıgım olur.
Ne kadar hayatı zorlaştırıyorsunıx .
Zaten çocuk da yokmus ortada oda ayrı
He der gecerım ne bilim ya .Izabelyaaaaaa
Hayati zorlastirmamak için herkesin önerdiği ismi cocugumuza koyalım. Bir kvden bir kpden , 1 görümceden, 1 tane de kendi anne babasindan
Ama bu hayatı zorlastirmamak değil ki. Takmayin sinir olmayın istediğinizi koyarsınız deseniz anlayacağım. Neden istediğini koyalım ki istemediğimiz haldeHe der gecerım ne bilim ya .
Zaten yeteri kadar stres var şu hayatta
Artık boyle bir sistem geliştirdim kendi hayatımda .
He desin geçsin koymasın.Ama bu hayatı zorlastirmamak değil ki. Takmayin sinir olmayın istediğinizi koyarsınız deseniz anlayacağım. Neden istediğini koyalım ki istemediğimiz haldekabul ettikçe devamı da gelir üstelik. Yukarıda anlattım yaşadığım durumu erkek torun meraklısı kp var bende de. Ne diyim tamam babacım kız olmayacak mi isteklerinin sonu gelmeyebilir bunu da düşünün derim.
Siz koyarım dediniz ama o yüzden şaşırdım. Istedigini de koyarım dediniz. Belki de hiç begenmeyeceğiniz bir isim. Ayrica sınır çizmedikçe başka isteklerin özellikle çocuk konusunda gelme ihtimali de yüksek.He desin geçsin koymasın.
Zaten konu sahibi hamile degil ve çocuk dusunmuyormus
Ben koyarım evet .Siz koyarım dediniz ama o yüzden şaşırdım. Istedigini de koyarım dediniz. Belki de hiç begenmeyeceğiniz bir isim. Ayrica sınır çizmedikçe başka isteklerin özellikle çocuk konusunda gelme ihtimali de yüksek.
Biraz eski kafalı tipler mi?Merhaba kızlar. Eşimle üç yıldır evliyiz ve henüz çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Eşimin babası sürekli çocuk yapın diye baskı yapıyor ayrıca daha çocuk yapma gibi bir düşüncemiz yokken kendi kendine çocuğunuz olursa ismi … olacak diye isim seçmiş sürekli bana bunu söylüyor hatta koymazsanız evinize gelmem falan dedi bide vasiyet etmiş kayınvalideme. Kayınvalidem bana bunu söylediğinde çok sinirlendim ve dokuz ay karnında taşıyacak olan benim babam buna neden karışıyor o bu şekilde baskı yaptıkça bende çocuk falan yapmıycam dedim. Ben bu şekilde konuştuktan sonra kayınvalidem eşimin babası bu konuyu açtığımda ona kızıyor öyle vasiyet olmaz diyor. Eşimin babası bunuda bana eşim yanımda yokken söylüyor genellikle çok kafama taktım onunla görüşmek bile istemiyorum eşimede bunu söyledim babam karışamaz bizim çocuğumuzun ismine dedim ama sessiz kalıyo. Neden sessiz kaldığını da anlamadım arkadaşlarıma anlatıyorum daha ortada çocuk yok şimdiden bunun tartışmasına girmek istemiyordur diyolar ama ben bu tür sorunlar olacak diye çocuk yapmayı bile düşünmüyorum artık çok bunaldım ne yapmam lazım sizce?
Bu adam sizin evden çıkmaz. Erkek torun olursa hele vay halinize. Çocuğun pipisi bile adamın ağzına malzeme olur. Yahu insana çocuk yapın demek ne kadar salakça.Merhaba kızlar. Eşimle üç yıldır evliyiz ve henüz çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Eşimin babası sürekli çocuk yapın diye baskı yapıyor ayrıca daha çocuk yapma gibi bir düşüncemiz yokken kendi kendine çocuğunuz olursa ismi … olacak diye isim seçmiş sürekli bana bunu söylüyor hatta koymazsanız evinize gelmem falan dedi bide vasiyet etmiş kayınvalideme. Kayınvalidem bana bunu söylediğinde çok sinirlendim ve dokuz ay karnında taşıyacak olan benim babam buna neden karışıyor o bu şekilde baskı yaptıkça bende çocuk falan yapmıycam dedim. Ben bu şekilde konuştuktan sonra kayınvalidem eşimin babası bu konuyu açtığımda ona kızıyor öyle vasiyet olmaz diyor. Eşimin babası bunuda bana eşim yanımda yokken söylüyor genellikle çok kafama taktım onunla görüşmek bile istemiyorum eşimede bunu söyledim babam karışamaz bizim çocuğumuzun ismine dedim ama sessiz kalıyo. Neden sessiz kaldığını da anlamadım arkadaşlarıma anlatıyorum daha ortada çocuk yok şimdiden bunun tartışmasına girmek istemiyordur diyolar ama ben bu tür sorunlar olacak diye çocuk yapmayı bile düşünmüyorum artık çok bunaldım ne yapmam lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?