- 17 Ocak 2019
- 226
- 132
- 36
- Konu Sahibi missbonnus1
Bu soruna açıklık getirecek tek kişi var o da esin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhalde, kendi babasının adı olsa anlıycamda …Bir insan neden torununa kocasının amcasının ismini vermek ister? Kocasından aferin almak icinmi
Kadın kocasına çok aşık demekkiHerhalde, kendi babasının adı olsa anlıycamda …
Hatta eltim oğluna kp adını verdi , ilk doğan erkek torun olduğu için , sonra kv banada dedi sende kp adını koy diye, dedim olur her doğan erkek çocuğa aynı adı verelim, bir eve 2 kişi yeter diye :)
Nasıl bir fantezi anlamadımki
Bütün nesillerde bütün evlerde yaşasın istiyor herhal:)Kadın kocasına çok aşık demekki
Evlat sizin evladınız. Ben bu konuda asla başkasının evladıma karışmasına müsade etmem. Hem benim annem ve babam hem eşimin annesi ve babası istedikleri isimleri çocuklarına koysalardı. Bence evladınız sizin gözünüzün ışığı olduğundan ve dünyada en değer verdiğiniz insan olacağı için kesinlikle seslenirken anne ve babanın istediği isimler olması taraftarı olan bir kadınımMerhaba kızlar. Eşimle üç yıldır evliyiz ve henüz çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Eşimin babası sürekli çocuk yapın diye baskı yapıyor ayrıca daha çocuk yapma gibi bir düşüncemiz yokken kendi kendine çocuğunuz olursa ismi … olacak diye isim seçmiş sürekli bana bunu söylüyor hatta koymazsanız evinize gelmem falan dedi bide vasiyet etmiş kayınvalideme. Kayınvalidem bana bunu söylediğinde çok sinirlendim ve dokuz ay karnında taşıyacak olan benim babam buna neden karışıyor o bu şekilde baskı yaptıkça bende çocuk falan yapmıycam dedim. Ben bu şekilde konuştuktan sonra kayınvalidem eşimin babası bu konuyu açtığımda ona kızıyor öyle vasiyet olmaz diyor. Eşimin babası bunuda bana eşim yanımda yokken söylüyor genellikle çok kafama taktım onunla görüşmek bile istemiyorum eşimede bunu söyledim babam karışamaz bizim çocuğumuzun ismine dedim ama sessiz kalıyo. Neden sessiz kaldığını da anlamadım arkadaşlarıma anlatıyorum daha ortada çocuk yok şimdiden bunun tartışmasına girmek istemiyordur diyolar ama ben bu tür sorunlar olacak diye çocuk yapmayı bile düşünmüyorum artık çok bunaldım ne yapmam lazım sizce?