anacığım 3 yıl önce 6 ay içinde ne olduğumuzu bile anlamadan karaciğer yetmezliğinden rahmetli oldu ..babacığımda aradan 2 ay geçmişti ki evde koltuğuna oturup çorabını giyecekken rahmetli oluyor..onlardan kalan evden 220 lira kira geliyor..eşim zaten 1600 maaş alıyo mesailerle 2000 e geliyo o da anca borç harç ,sitede oturuyoruz merkezi gaz aidat derken uçup gidiyo ..yani anlayacağınız maddi olarakta çok çok iyi değiliz..
bana destek olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim ..ama iyi ama kötü yönde eleştiri ve yorumlar geldi hepiniz yine de sağolun..
evet henüz bişey yok tabi arayan soran ..ben ise yattım dinlendim biraz ,kızdan pek fırsat olmadı ama yinede biraz olsun düşündüm ve yine çıkamadım tabi işin içinden..[/QUOTE
işte bu kötü ama,ya oturup aldanmaya devam edeceksin maddiyattı,ona olan aşkını,bebeğinizi düşünüp boşanmayacaksın ,ya da kendini yaşını geleceğini gururunu bebeğinin güvensiz bir ortamda büyümemesi gerektiğini,mutlaka bir iş bulacağını ve tazminatla eşinden belli miktar para alabileceğini,eşinin seni kah etmediğini,onun sana değer ve sevgiye dair bir duygudan yoksunluğunu,ona yıllarını vermeyeceğini düşünüp boşanacaksın artı ve eksileri bir kağida yaz bence eksiler çoğalacağina eminim ve tüm bu eksileri kabullenip devam etmek de hem bebeğin hem senin için tehlikeli olabilir.