- Konu Sahibi sedef_80
valla sedefcim yazdıklarını okudum,ben diyorum ki acaba daha başka kadınlar da var mı seni aldattığı.afff yazık yaaaa gerçekten de zor insanın ne yapması ama üstünde durduğun şey beni kimle aldattı olayı haklısın merak ediyorsundur ama şu da var aldattı seni ötesi var mı hem seni hem de bebeğini aldattı bunun ötesi yk,kimle veya kemilerde olduğu da değil önemli olan,he sen arkadaşımın günahını mı aldım yoksa deyip araştırıyorsan o ayrı.ama gerçekten kaç defa kaç kadınla aldattığı belli değil ki bence başka kadınlar da çıkabilir işin içinden.yalancının mumu yatsıya kadar yanar çıkar kimle veya değil ortaya,senin soruun kocanla en başta.çok kötü yaaaa ama bence güven asla yerine gelmez ne olursa olsun içinde hep biryerlerde acaba olacak boşanmazsan eğer ve bu da sana ilişkinize kötü yansıyacak içinde hep bi güvensizlik olacak bu yüzden boşanman daha iyi yoksa tat tuz kalmayacak,hem kaç erkek böyle durumda son şansını iyi değerlendirebilmiş ki bu hayatta olan hep kadına olmuş,kadın susmuş çocuğum var demiş ve erkekler yüz bulmuş o bebek ikinizin sayesinde geldi bu dünyaya baba da düşünmeli anne kadar bebeği,pişmanım demek çok geç pişmanlık bir güveni asla yerine getirmez hatta ağzıyla kuş tutsa da gelmez o güven yerine,evliliğin temel direkleri kırılmıştır en ufacık bi depremde yıkılıverir zaten.iyi düşün çok iyi karar ver.kendi yaşını geleceğini dşün önce,sonra da bebeğinin nasıl bir ortamda yetişeceğini de düşün bebek ya ayrı anne babada fakat iyi bakım altında ya da güveni olmayan bir evlilikde büyüyecek.en başta bunları düşün,kimsenin kahrını çekmeye ve yalanını çekmeye mecbur değilsin kimseyi gözün yolda huzursuzluk içinde beklemek zorunda da değilsin bebeğin de böyle bir ortamda büyümek zorunda değil.