Eşimin annesinin yaptığı şey (güncelleme)

eslemderler

Öncelik,samimiyet.
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
685
1.148
43
Selam kızlar.
Daha önce eşimin annesiyle yaşadığım tartışmayı anlatmıştım.Daha doğrusu tartışma değil,onun bana yaptığı saygısızlık ve hakareti paylaşmıştım.Döneli on gün oldu ve bu süre içerisinde iletişim kurmadık.
Eşime annesine karşı öfke duymamasını ve ona göstereceği ilgi ve alakadan rahatsız olmayacağımı söyledim.Nihayetinde annesi.

Geçen gün kayınpederimi aradım,halini hatırını sordum.Kapatmaya yakın,kaynananın sana selamı var dedi.Cevap vermeye kalmadan,kaynanam olacak şahıs kayınpederime bağırdı.Adam bi afalladı,sonra da Allah’a emanet ol kızım diyerek telefonu kapattı.Ne dediğini bilmiyorum inanın ama selamı var demesine tepki gösterdi.

Bir süre eşimin babasıyla iletişim kurmamayı düşünüyorum.Çünkü adam kalp hastası ve yapıcı olmak isterken,eşiyle huzursuzluk yaşayabilir.Bunu istemiyorum.
Yine de kabullenemiyorum kızlar.Beş yıl içerisinde kadına en ufak bir saygısızlık yapmadım.Beş gelini var ve ona anne diyen ilk ve tek gelini bendim.Maaşları yok diye eşimle maddi-manevi yardımcı olmaya çalıştık hep.Tabi ki bunların peşinde değilim asla ama en ufak bir şey yapmış olsam bu kadar ağrıma gitmezdi.

Niye kayınpederini aradın ki.
Adam da karısına ayar çeksin çenesini tuttursun çok iyiyse.
Bence senin aklın hala orda merak ediyorsun ilgi bekliyosun küs olmaya da hiç gönlün elvermiyor iyi olmak istiyosun ama karşında kötü biri varsa melek olsan farketmez.
Ben kayınpederimi arıcaksam bile işteyken ararım oda ayda yılda bir.
Seninki bile bile sürünmek başka bişey değil.
Bi olay yaşamışsın moralin bozulup üzülmüşsün durduğun yerde için kaynadığı için bi daha arayıp gene moralini bozdurmuşsun.
Evinde huzurlu huzurlu oturmak yerine😂

Selam kızlar.
Daha önce eşimin annesiyle yaşadığım tartışmayı anlatmıştım.Daha doğrusu tartışma değil,onun bana yaptığı saygısızlık ve hakareti paylaşmıştım.Döneli on gün oldu ve bu süre içerisinde iletişim kurmadık.
Eşime annesine karşı öfke duymamasını ve ona göstereceği ilgi ve alakadan rahatsız olmayacağımı söyledim.Nihayetinde annesi.

Geçen gün kayınpederimi aradım,halini hatırını sordum.Kapatmaya yakın,kaynananın sana selamı var dedi.Cevap vermeye kalmadan,kaynanam olacak şahıs kayınpederime bağırdı.Adam bi afalladı,sonra da Allah’a emanet ol kızım diyerek telefonu kapattı.Ne dediğini bilmiyorum inanın ama selamı var demesine tepki gösterdi.

Bir süre eşimin babasıyla iletişim kurmamayı düşünüyorum.Çünkü adam kalp hastası ve yapıcı olmak isterken,eşiyle huzursuzluk yaşayabilir.Bunu istemiyorum.
Yine de kabullenemiyorum kızlar.Beş yıl içerisinde kadına en ufak bir saygısızlık yapmadım.Beş gelini var ve ona anne diyen ilk ve tek gelini bendim.Maaşları yok diye eşimle maddi-manevi yardımcı olmaya çalıştık hep.Tabi ki bunların peşinde değilim asla ama en ufak bir şey yapmış olsam bu kadar ağrıma gitmezdi.
İyi olan kimsenin kıymeti bilinmez , mesafeli ol kafan rahat olsun...

Niye kayınpederini aradın ki.
Adam da karısına ayar çeksin çenesini tuttursun çok iyiyse.
Bence senin aklın hala orda merak ediyorsun ilgi bekliyosun küs olmaya da hiç gönlün elvermiyor iyi olmak istiyosun ama karşında kötü biri varsa melek olsan farketmez.
Ben kayınpederimi arıcaksam bile işteyken ararım oda ayda yılda bir.
Seninki bile bile sürünmek başka bişey değil.
Bi olay yaşamışsın moralin bozulup üzülmüşsün durduğun yerde için kaynadığı için bi daha arayıp gene moralini bozdurmuşsun.
Evinde huzurlu huzurlu oturmak yerine😂
Kayınpederimden gereken desteği almıştım.Kendisi çalışmıyor,75 yaşında.
Bence farklı yerden bakıyorsunuz konuya.

Kayınpederimden gereken desteği almıştım.Kendisi çalışmıyor,75 yaşında.
Bence farklı yerden bakıyorsunuz konuya.
Benim anlamadığım sen bayramdaki tartışmadan sonra eşinin bile mesafe koymasını istemiyor muydun kendin.
Yani bilmiyorum mesafe de koyulacak bi konu zaten de.
Sen tam tersi davranıyorsun kadın senle iletişimde bile olmak istemiyor ve pişman değil.
Sen hala gelinlerinin içinde bi ben anne demiştim diyosun.
Kayınpederin de seni çok seviyorsa o seni arasın.
Yok karı koca iletişimleri bilmem ne.
Kendi kendine aramışsın lafı da yemişsin kusura bakma

Back
X