- 10 Nisan 2014
- 42.383
- 113.625
- 798
- Konu Sahibi eslemderler
-
Konu sahibi çok haklısın. Yapman gereken mesafe koymaya devam. Kavgaya vs gerek yok. Eşinle mutluluklar dilerimTiksindim,iğrendim.
Sonrasında hiç yüzüne bakmadım onun.
Arabaya binerken eşim ona bir şey söyledi ve yanıma gelip beni öptü annesi.
Gereksiz duyar kasıyor hanımefendi.İnsanları neden bu kadar zorbalıyorsun?Eski yazdıklarını bile hemen ortaya döküyorsun?Kadın derdini anlatmış. Yaşayan o. Senin hayatın da hiç sorun yok galiba. Hiç konu açmadığına göre bu kadar zaman.
Çok teşekkürlerKonu sahibi çok haklısın. Yapman gereken mesafe koymaya devam. Kavgaya vs gerek yok. Eşinle mutluluklar dilerim
Takılmadım ama söyleyiş tarzı,bakışları ve hareketleri çok iğrençti.benim boyum da 1.55 ben kendi kendime esprisine söylüyorum millete "bi bu kadar da yerin altında var ona göre" diye, takma sen de esprisini yaparsın böyle
Söyleyiş tarzı ve bakışları farklıydı.Bir anlık sinirle söylenmiş bir şey de değildi."bir onun kadar da yerde var" cok yaygin bir deyis aslinda. Hic duymadiysam 100 kere duymusumdur. kadin karadenizli mi?
buralarda cok soylenir "sen onun ufak tefek olduguna bakma, bir o kadar da yerde var" diye. hatta kurtlar vadisinde elif diye ufak tefek ama canavar gibi tuttugunu koparan bir karakter vardi ona da soylerlerdi. genelde bu tarz insanlara söylerler zaten kötülere degil de.
biraz gereksiz bir dram yaratmissiniz. keske madem bunca kavga cikti gitseydiniz, neden kalip bir de kadinin elini öptü kocaniz?
Şu an duygularınız bunlar . Bayram daha yeni bitti . Bu 1 ay da yaşadıklarınızı anlattınız. Üzülmüşsünüz paylaştınız. Bizler de haklı ya da haksızsınız , veyahut şöyle davranın artık vs demeliyiz . Şu an ki olay boyunuza vs hakaret . Geçmiş değil. Eşinize de helal olsun. Siz görüşmeyin mesafe koyun ama annesiyle ilişkisine de karışmayın.Gereksiz duyar kasıyor hanımefendi.
Size de geçmiş olsunAaaa bayramda sorun yaşayan tek kadın degilmişim :)
20 yıllık evliliğin ardından eş ailesiyle görüşmeme kararı aldım ben de.
Ciddi büyük saygısızlık ve kavga oldu.
Gerçi 20 yıl önce olsaydı daha iyiydi :)
Neyse bunda da vardır bir hayır diyorum.
Asla karışmam,buna hakkım yok.Şu an duygularınız bunlar . Bayram daha yeni bitti . Bu 1 ay da yaşadıklarınızı anlattınız. Üzülmüşsünüz paylaştınız. Bizler de haklı ya da haksızsınız , veyahut şöyle davranın artık vs demeliyiz . Şu an ki olay boyunuza vs hakaret . Geçmiş değil. Eşinize de helal olsun. Siz görüşmeyin mesafe koyun ama annesiyle ilişkisine de karışmayın.
çok saçma fiziksel olarak değiştiremeyeceğin bir şeyden vurmaya çalışması ciddiye alma o yüzden. dalgasını geç sen de, öyle öyle o anın ve sözün etkisi de geçecek güldükçeTakılmadım ama söyleyiş tarzı,bakışları ve hareketleri çok iğrençti.
Kendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir kusur değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorumçok saçma fiziksel olarak değiştiremeyeceğin bir şeyden vurması ciddiye alma o yüzden. dalgasını geç sen de, öyle öyle o anın ve sözün etkisi de geçecek güldükçe
Siz kayınvalidenize bir haksızlık yaptıysanız , oğlum şöyle bir şey geçti aramızda diye onu anlatsaydı ve konuşsaydınız. Yok boyu şu yok yetin altında da bu kadar var yok çok fena vs denmez. Bu düpedüz terbiyesizlik. Eşiniz de farkına varmış. Çok şanslısınızKendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir küsür değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorum
Diğer gelinlerinin önünde bu şekilde davranması uzaklaştırdı beni.
Kesinlikle öyle,hatta normal bir sohbette boyun kısa dese dahi alınmazdım ama benim ona ve kızlarına yaptığım asla bir şey yok.Siz kayınvalidenize bir haksızlık yaptıysanız , oğlum şöyle bir şey geçti aramızda diye onu anlatsaydı ve konuşsaydınız. Yok boyu şu yok yetin altında da bu kadar var yok çok fena vs denmez. Bu düpedüz terbiyesizlik. Eşiniz de farkına varmış. Çok şanslısınız
işte bazı durumlarda uzunlar bazı durumlarda biz şanslıyız. yerine göre :) ben de seviyorum minyon olmayı, bu işin estetiği olsa 10 cm.cik isterdim amaKendimi çok seviyorum ve kendimle barışık bir insanım.Boyumun kısa olması bir kusur değil,hatta çoğu zaman avantajlı olduğunu düşünüyorum
Diğer gelinlerinin önünde bu şekilde davranması uzaklaştırdı beni.
Artık ben de öyle diyeyimben kendime g*tten bacak diyorum baya baya öyle söyleyeyim beni kimse boyumdan üzemez düşmanım bile çünkü gülerimbi şeye yükselip söylenince kızdırmayın küçük enişteyi falan diyorum
Uzunlara da sırık , deve falan diyorlar. Yani hakaret etmek isteyen illa bir şey buluyorişte bazı durumlarda uzunlar bazı durumlarda biz şanslıyız. yerine göre :) ben de seviyorum minyon olmayı, bu işin estetiği olsa 10 cm.cik isterdim ama
kadının hareketi cidden saçmalık ötesi ergen gibi, o yüzden fiziksel olarak değiştiremeyeceğin dedim yoksa elbette kusur değilArtık ben de öyle diyeyim
Teşekkür ederim,harikasınkadının hareketi cidden saçmalık ötesi ergen gibi, o yüzden fiziksel olarak değiştiremeyeceğin dedim yoksa elbette kusur değil
boşver gül geç kafanı rahatlat :))
Ben seviyorum yaişte bazı durumlarda uzunlar bazı durumlarda biz şanslıyız. yerine göre :) ben de seviyorum minyon olmayı, bu işin estetiği olsa 10 cm.cik isterdim ama
İnsanın uzunu kısası ,zayıfı kilolusu ,okumuşu okumamışı, zengini fakiri ,çalışanı çalışmayanı,evlisi bekarı vs suçu değil yahu. Kötü insan var iyi insan var . Asıl konuşulması gereken bu.Ben seviyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?