Katiliyorum ve arttiriyorum, o gorumce ve kaynanayi da bunun icin dava eder, rezil ederdim.
evet beni üzende buydu hep söyledim bi hatam olursa yüzüme söyleyin düzeltiyim die. oyle dedigimde bile bana kizar kizim sacmalama olur mu öyle sey bunu dile bile getirme derlerdi. o yüzden sok oldum asla beklemiyordum. hakkimda sadece kötü yorum yapsalardi yine bisey demezdim ama hic hos olmayan bi iftira atmislar.( o mesajlari yazan abla nin esinde gözüm oldugunu ve onlarin evliligine nazar degdirdigimi büyü yaptigmi) ki ben o adama abi diyerek konusuyordum sadece aile toplantilarinda görüyordum. ve bu arada bu konusmalar sirasinda ablasi ve esi ayrilma asamasinda esi de biraz ferahlamak icin farkli b i yere yolculuktaydi. buna ragmen kiskandigimi nazar büyü yaptigimi söylemisler :) ki asla büyüyle nazarla alakam yoktur 24 yasinda biriyim kendi hayatimi gelistirmeye calisiyorum
ailesine karsi ezik pasif ne denirse o iste off boyle olsun hic istemezdimSonra da tepki verememiş ezik ezik konuşmuş annesiyle. O sarsıcı durumlar sadece kendi aileleri için oluyor. Konu sahibiyle annesi böyle iftira atsaydı 10 kaplan gücünde savunurdu ailesini. Erkek savunuculuğuna konuyu yumuşatmaya gerek yok, bırakın da namusuna laf edilen kadın kıyameti kopartıp hesabını sorsun, gerekirse de gemileri yaksın. Sokaktaki insan söylese şok olmuyormuş hemen savunuyormuş karısını, yani savunma refleksi var beyefendinin.
kizlar bayilicam üzüntüden :)))) evet maleseffSenin kocan da sustu öyle mi? Böyle bir iftitayi yuttu. Ses cikarmadi? Ortaligi ayaga kaldirmadi? Niye senin kocan gav...... mi? Yutabiliyor mu böyle bir iftirayi? Helal olsun
evet üstteki yorumlara yazdim esimin enistesinde gözüm oldugunu o yüzden ayrildiklarini yazmislar adami toplasan 5 defa görmemisimdir. biten evliliklerine sebep ararlarken beni buldular suclayacak sanirim..
Ay evet o mesajı sonra gördüm. Namusuma halel getirecekse öyle adamı sadece cehennemin dibinde görmek isterim benSonra da tepki verememiş ezik ezik konuşmuş annesiyle. O sarsıcı durumlar sadece kendi aileleri için oluyor. Konu sahibiyle annesi böyle iftira atsaydı 10 kaplan gücünde savunurdu ailesini. Erkek savunuculuğuna konuyu yumuşatmaya gerek yok, bırakın da namusuna laf edilen kadın kıyameti kopartıp hesabını sorsun, gerekirse de gemileri yaksın. Sokaktaki insan söylese şok olmuyormuş hemen savunuyormuş karısını, yani savunma refleksi var beyefendinin.
Ablasıyla görüşmüyormuşbu arada esim hep daha pasif takildi. ne onlara tepki verdi ne beni savundu ne de onlarla konustu. suan annesiyle görüsüyor ama ablasiyla hic konusup görüsmüyoruz
kizlar bayilicam üzüntüden :)))) evet maleseff
Valla biri Bana namusuma iftira edecek, yansin o Zaman ne diyimAblasıyla görüşmüyormuş
Daha nolsun
Benzin döküp yaksın mı
evet cok haklisin yaE sende bu ailenin hala suratina bakip gidip gelerek cok iyi yapmissin. Farkindasin Dimi Sana ne demek istediklerinin?
Siz kendi yaptığınızı hiç söylememişsiniz ki. Siz ne yaptınız da bunlar sizin arkanızdan konuşup yüzünüze gülüyorlar? Biraz aleyhte etkilemek gibi olmuş sizin burada yazdıklarınız.
yurtdisinda yasiyoruz esim ben ailesi falanNerde yurt disindasin? Ne kadar daha sürecek bu denklik süreci. Iki Kat korun sen, hatta böyle bir adamla birlikte bile olma. Adamin suratina tükürsen Adam susacak rezil
evet cok haklisin yahata bende ki tekrar yüzlerine bakarak firsat verdim.. ozel günde olsa görüsmicem sanirim artik bu arada 2 defa gittim birinde kayinbabamin babasi öldügü icin bas sagligina birinde de diger görümcemin nisanina olayin onlarla alakasi yok diye ayip olmasin dedm sanirim fazla s@lagim
yok yok merak etme kendimi ezdirmiyorum keske böyle seylerle ugrasmak zorunda kalmasaydim hemde 2024 yilinda.. sanki nenelerimizin dedelerimizin köy zamaninda yasiyoruzGururla dik dur lütfen, kocanin ahlak ile ilgisi aZ olabilir ama sen bunu kendine yasatma
Ezik ezikten kasıt ne? Konu sahibi anlatsın yorum yapalım o zaman ne demiş eşi, ya da ne dememiş?Sonra da tepki verememiş ezik ezik konuşmuş annesiyle. O sarsıcı durumlar sadece kendi aileleri için oluyor. Konu sahibiyle annesi böyle iftira atsaydı 10 kaplan gücünde savunurdu ailesini. Erkek savunuculuğuna konuyu yumuşatmaya gerek yok, bırakın da namusuna laf edilen kadın kıyameti kopartıp hesabını sorsun, gerekirse de gemileri yaksın. Sokaktaki insan söylese şok olmuyormuş hemen savunuyormuş karısını, yani savunma refleksi var beyefendinin.