Eşimin annemi araması

Onu da denedim bu sefer annem siz kavga ediyorsunuz bizim Suçumuz ne bize niye kızıyorsun diye bağırarak sinir krizi geçirdi
O zaman o konuştuğunda dinlemeye ektin anne deyin
Hadi eş kişisi ispiyoncu çocuk gibi sızlamıyor annen baban niye seni tutmuyor bari
Tamam siz anlaşamıyorsunuz ben kızımı almaya geliyorum dese eşin bir daha onları arayamazs

Aileme söylüyorum bizi aramayın kendi aranızda halledin diyin diyorum. Öyle söylenmezmiş ayıp olurmuş. Birde annem ve babam ona benim haksız olduğum yerleri de söyleyince annen baban bile seni haksız görüyor diyor. Annemlere söylüyorum haksız demeyin diye anlamıyorlar.
Eşin garip anne ve babanın daha da garip...
Sende eşinin ailesini ara batı hep senin ailen mi yuzgoz olacak annesine diyin benim bildiğim evde olan olay evde kalır dışarı yansıtılmaz oğlunuz t tersini yapiyyaben çok sıkıldım diyin onlar ne diyecek

Hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi.
Zaten eşiniz anne ve babanızdan yüz bulmasa her seferinde arayıp konuşabilir mi?
Babanız bir kelime laf etsin bakın bakalım bir daha arayabilir mi

Benim eşim de arar bazen ailemin objektif baktığını düşündüğü için ama en son annem beni haklı bulunca aramaktan vazgeçti sanırım bir daha aramadı

Sende onun annesini ara, sende onun annesini üz.
Oglunuzla konusun de birazda onlar ugrassin onlar uzulsun.
Bizde ole bisi yok tartisma warsa kendi aramizda cozeriz.
Ama benm basima bole.bisi gelseydi ayni sana soledigimi yapardim canim :)

Aile aranır mı ya...
Boşanma aşamasına gelindiyse ancak o zaman ilişkiyi toparlama niyetiyle aranır olsa olsa.
Aileniz de boşanacaklar diye düşünüyordur.
Ailenize söyleyin bir daha ararsa siz hep kavga ediyorsunuz sen de hep şikayet ediyorsun niyetin boşanmak mı hayırdır damat desinler. Eşiniz huyundan vazgeçmiyorsa böyle yapın.

Benim eşimde öyle. Annemi arayıp beni şikayet ediyor en son annem eşimi azarladı beni arama çocuk gibi yeter dedi bende cinnet geçirince son oldu.. seni çok iyi anlıyorum çok sinir bozucu bi durum

Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Heralde eşinizi haklı yada mantıklı bulan olmaz.! Ne saçma ya ben aile büyüklerinden kimsenin aranmasını doğru bulmuyorum!

Niye senin eşin çocuk mu velisine mi şikayet ediyor ? Benimki yapmaz öyle bişey , bende yapmam. Sorun varsa kendim çözerim, cok yanlış senin anneni üzmeye hakkı yok.

Benimki de aynısını yaptı bir kaç kez. Aramış anneme şikayet etmiş. Annem de bayağı garipsemiş bu durumu, açtı bana diyor seni bana şikayet etti, gülüşmüştük bayağı. Baktı anneme şikayet etmekle değişmiyor bir şey, bir daha annemi aramadı.

Yaşadığınız sorun ne bilmiyoruz tabi ama demekki esiniz aranizdaki sorunu kendisinin çözeceğine inanmıyor sorunun sizde olduğunu düşünüyo belki de sorun çözme yeteneği yok o yüzden başkalarının çözmesini bekliyo ama bu durum ilerde ailenizin size ya da eşinizle karsi cephe almasina neden olabilir. Bu durumu karşınıza alın kararlı bi şekilde konuşun ya da evlilik terapistlerine gidin . Eşinizin sözüne güvendiği bi arkadasiniz buna benzer bi durum kurgulayip sizinle hiç ilgisi yokmuş gibi bu durumun nelere yol açacağı hakkında konuşsun belki kendisine ayna tutar. Eğer karşılıklı mantiklm konuşamıyoruz diyorsanız mektup yazın bu da oldukça etkilidir

Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Evli değilim ama erkek arkadaşım dahi aramızda geçen tartışmayı gidip ailesine anlatsa çok sinirlenirim ki hiç sevmez böyle şeyleri. Iki yetişkin insansınız anlaşmazlıklarınızı birlikte halletmelisiniz evlilik kurumu bunun için var yapılacak şey ailenizin gayet net bir tavırla bu sizin özeliniz bizi karıştırman yanlış aranızda halledin diye uyarıda bulunması gerek sizinde uyarmanız gerek tabii..

Asla yapmaz yaparsa da sanirim is bosanmaya gider. Peki siz esinizle iyi oldugunuzda da arayip annecigim emegine saglik ne guzel karim car diyomuymus?

Her tartışmada oturup konusup halletmek yerine ailelere gidiliyorsa neden evlendiniz ki..? Onunla oturup bu konuyu sakince konuşun birlikte basacikabiliriz çözmeyecegimiz bir konu olursa danisalim diyin....:KK69:

Ne saçma birşey , küçük çocuğu annesine şikayet ediyor sanki. Kocaman evli barkli insanlarsiniz ayıp değil mi yani her sorunda anneyi aramak..
Eşim hiç böyle birşey yapmadı yapsa tepkim çok sert olurdu ve bir daha tekrarını yapmaması için sağlam bir konuşma yapardım. Ben nisanliyken eşimle konuştuğumuzda bak ileride sorunlarımız olur sen haklı ben haklı farketmez asla üçüncü kişilerin yanında bana uyarıda dahi bulunma. Sorunlarımızı baş başa iken çözeceğiz demiştim. Kaldı ki telefon açması beni çileden çıkarirdi sanirim

X