Eşimin annemi araması

Sorduğunuz için yazıyorum eşim asla böyle bir şey yapmaz. Bu konuda son derece ketumdur hatta..

Ne o öyle öğretmene şikayet eden öğrenci gibi. Kendisi iletişim kuramıyor mu sizinle?

Seni cok iyi anliyorum. Aklı sıra aileni de yanina alacak. Onlarin seni haksiz bulsalar bile soylemeleri cok yanlış. Eşin sonucta el
Bire-bir ayni şeyleri yasadim benim esimde babami ariyordu ve babam evimize geliyordu
Ergen gibi..
Arama babami diyip elinden telefonu almaya calissam da nafile,ariyordu neymis benle bas edemiyormus. Bende en son onun annesini aradim hiçbirşey bırakmadım. Bir de utanmadan diyordu ki,aramicaksin annemi. Kendisi babami 3 kez falan aradi 1 senelik evlilikte bu meseleler icin
Annesine herseyi soyledim ve gercek yuzu çıktı ortaya oglunu tuttu.
Suanda gorusmuyorum. Yani ser gibi görünen seylerde hayır vardir:)
En son 4.ye babami aradi,zannetti ki babam ona destek olacak
Ben coook şaşırdım . Babam demis ki boşanın,madem annen de bosanmanizi istiyor 2 medeni insan gibi konusun.
Ooooooooooooohhhhhhhh
Babam da bana geliyorum seni aliyorum hazırlan dedi
Bende gittim valizimi aldım
Yalvardi gitme diye.. kurtarabiliriz diye
Ağladı. . Sigara icti (normalde icmez)
Beter olsun. Ogun bugundur kavga etmiyoruz
Yani babaminda sabrı taştı. Simdiye kadar hep yapiciydi daha da babami arayamaz. Ha sizin illa bu duruma gelmeniz mi lazim tabiki hayir esinin yaptigi yanlis benim esimde daha ergen demekki cocuk sikayet eder gibi babami arıyor

Gelişimini tamamlayamamış erkekler evlenince böyle oluyo. Evliliği evcilik sanıyolar, öğretmene de şikayet ediyolar. Kadının arayıp söylemesi gerekirken rol çalıyolar bi de. Kendi aranda halledersin sorununu, milleti rahatsız etmeye ne hakkı varsa. Bu erkek milleti fazla yüz bulunca ne yapacağını bilmiyo. Haddini bildirin. Sizde onun ailesini arayın, biraz da onlar rahatsız olsun.

Ailem zaten böyle söylese eşimin arayacak cesareti olmaz ama ailemde çok kabahatli . annem daha onla bir olup benim hatalarını söylüyor

O zaman ailene ciddi bir blöf yap.

"Bundan sonra sizi aradığında cesaret ve hakverdiğiniz ilk olayda boşanma davası açıp yanınıza geliyorum. Yuvamı el birliğiyle dağıtmak istiyorsanız aynen devam edin. Ya da 'bize anlatma aranızda halledin çocuk gibi davranma' deyin" de.. :KK66:

Emin ol kararlı durursan etkili olacaktır..

Benim de eşim yapmıştı 1-2 defa nişanlıyken ben de kıyameti kopardım şimdi yapmıyor öyle birşey

Bu arada benim babamda haksiz buldugunu söylüyordu esim o yüzden cok yüz aldı ve tırnağı uzadı. Utanmadan aradi,babamin da sabri taşmış olsa gerek ki boyle konustu onunla oooooooohhhhhhhhhhhh görsün ne olduğunu kendileri herseyi söyleme hakkını kendilerinde görüyorlar. Kendisinin annesi boşanın demis. Orada hersey normal,meşru. Benim babam söyleyince 180 derece dönüş. 10 dakika oncesinde kiyametler kopuyordu. Ne zannetti biliyon mu babam buraya gelecek ortamı yumusatacak beni haksiz bulacak hic sandığı gibi olmadi tam tersi geliyorum seni alcam o evde kalmayacaksin artik dedi babam
Peki baba dedim, hicte blof degil tekmeyi basacaktım kurtarabiliriz seni cok seviyorum ben sana evlenme teklifi ettim sen kabul ettin kimsenin ne dedigi umrumda degil,annem ya da bir baskasi diyor diye senden bosanacak degilim seni seviyorum neler neler odaya gidiyorum kapıyı kapıyorum ac lutfen diyor itiyor gitme diyor
Bi de dioki ara babani gelmesin
Ben de ben niye ariyacakmisim? Ben babami aramadim ki,sen aradın dedim
Babami aradi baba tamam gelmeyin duzelttik kusura bakmayin baba vs vs konuştu kapatti.
Benim annem aglamis orda. Kizkardesim babam arabaya binmisler aileme yasattiklarina bak terbiyesizin
Bu arada ailemle 1 aydir görüşmüyor ben annesiyle gorusmuyorum diye simdi annemlere gidicem gelicekmisin dedim seni almaya dönüşte geldiğimde gelirim otururum dedi. Annesine gidicekmis o da. Peki o zaman dedim. Haaaay reeeet !!!! Anladi herhalde kimin ne oldugu. Onun ailesi de ortada benim ailemde biz ona asla kotu bisey yapmadik ne ben ne ailem simdi bana karşı aşırı iyi. Masallah diyelim sen canını sıkma yani canını sen ben neler neler yaşadım

Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Eşim böyle birşey yapamaz!Ne demek annemi aramak hatta ağlatmak.

Eşiniz sizi velinize mi şikayet etmiş?
Kusura bakmayın lütfen ama gülmeden edemedim,çok komik bir durum.
Bizim anaokulundaki öğrencilerimiz yapıyor bunu.
Hiç böyle bir şey yaşamadım 25 yıllık evlilik hayatımda,kabul edilebilir bir durum değil benim için.

O zaman ailene ciddi bir blöf yap.

"Bundan sonra sizi aradığında cesaret ve hakverdiğiniz ilk olayda boşanma davası açıp yanınıza geliyorum. Yuvamı el birliğiyle dağıtmak istiyorsanız aynen devam edin. Ya da 'bize anlatma aranızda halledin çocuk gibi davranma' deyin" de.. :KK66:

Emin ol kararlı durursan etkili olacaktır..
Onu da denedim bu sefer annem siz kavga ediyorsunuz bizim Suçumuz ne bize niye kızıyorsun diye bağırarak sinir krizi geçirdi

aileni arayinca ne olacakmis ki cok sacma cocuk gibi kendi sorunlarini baskalarimi cozecek bunu mu bekliyor ? İkiniz arasindaki bazi seyleri tartismalari ikinizde unutabilirsiniz ama aile unutmaz bu sekilde ailende esinden soguyacak bence guzelce esinle konus yaptigi seyin yanlis oldugunu anlat baktin anlamiyor sende onun ailesini ara anlar belki

Eşimiz kaç yaşında, bu ne çocukça hareket.
Evde olan evde kalır, uyarın yapmaması için, ya da siz de onun ailesine arayıp anlatın.

Çocukça hareketler aile içinde halledilmesi gerekir çok yanlış eşinle bu durumu konuşmalısın

Sizin hatalarınız nedir bu arada?
Mesela annemi aradığı en son kavgamız bizim ben hamileyken taşınmamıza rağmen annesinin yardıma ihtiyacın var mı diye beni bir kere bile aramadığını söyledim kavga bundan çıktı annemi aramış annmde beni haksız bulmuş. Ama haklı yada haksız olmak bence bir şeyi değiştirmiyor annemi araması iki durumda da yanlış

Benim esimde ilk zamanlar hemen kavga arkasina arayıp baba o suçlu ben bişey yapmadım diye anlatıp babama kendini haklı çıkarmaya calisiyordu en son saydirdim sen bebekmisin ne arayıp huzurlarini kaciriyorsun dedim babamda bidaha aradiginda kızdı dahada aramadi
Tövbe eder yeni moda.Yazik adam da nasıl üzülmüştür.İyi olmuş kizdiği

Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Bu nasil bi terbiueslik anneyi aramakda nedir kimi kime sikayet ediyor acaba kac yasinda bu adam alti bezlensinde bari hakkini verir sizi koruyup kollayacagi yerde oturun konusun herevde olur tartisma hangimizin evi gul gulustanlik kimse dort dortluk degil bizim evde kavga olunca ben sakinlesene kdr susar olmadi ben bagirir cagiririm sakinlesmemi bekler zaten birimiz alttan almasak bu gemi yurumez cahilce davranip aileninde huzurunu kacirmasin ve oturup dusunsun ben ne ediyomda bu kadini delirtriyorum

Benim eşimde yapardı uzun yıllar evvel...annemin, babamın ve kizkardeslerim telefonundan eşimi engelledim ve bunu açık açık eşime söyledim...hala aileme ulaşamaz engellidir... Hatta geçen hafta babami başka bir konu icin aramış yine ulaşamayınca bana üzgün üzgün "demek hala engelliyim ha" dedi....

Tavsiyem budur, en temiz yol..

X