- Konu Sahibi inciliboncuklu
Sizin hatalarınız nedir bu arada?Ailem zaten böyle söylese eşimin arayacak cesareti olmaz ama ailemde çok kabahatli . annem daha onla bir olup benim hatalarını söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin hatalarınız nedir bu arada?Ailem zaten böyle söylese eşimin arayacak cesareti olmaz ama ailemde çok kabahatli . annem daha onla bir olup benim hatalarını söylüyor
Ailem zaten böyle söylese eşimin arayacak cesareti olmaz ama ailemde çok kabahatli . annem daha onla bir olup benim hatalarını söylüyor
Eşim böyle birşey yapamaz!Ne demek annemi aramak hatta ağlatmak.Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Onu da denedim bu sefer annem siz kavga ediyorsunuz bizim Suçumuz ne bize niye kızıyorsun diye bağırarak sinir krizi geçirdiO zaman ailene ciddi bir blöf yap.
"Bundan sonra sizi aradığında cesaret ve hakverdiğiniz ilk olayda boşanma davası açıp yanınıza geliyorum. Yuvamı el birliğiyle dağıtmak istiyorsanız aynen devam edin. Ya da 'bize anlatma aranızda halledin çocuk gibi davranma' deyin" de..
Emin ol kararlı durursan etkili olacaktır..
Mesela annemi aradığı en son kavgamız bizim ben hamileyken taşınmamıza rağmen annesinin yardıma ihtiyacın var mı diye beni bir kere bile aramadığını söyledim kavga bundan çıktı annemi aramış annmde beni haksız bulmuş. Ama haklı yada haksız olmak bence bir şeyi değiştirmiyor annemi araması iki durumda da yanlışSizin hatalarınız nedir bu arada?
Tövbe eder yeni moda.Yazik adam da nasıl üzülmüştür.İyi olmuş kizdiğiBenim esimde ilk zamanlar hemen kavga arkasina arayıp baba o suçlu ben bişey yapmadım diye anlatıp babama kendini haklı çıkarmaya calisiyordu en son saydirdim sen bebekmisin ne arayıp huzurlarini kaciriyorsun dedim babamda bidaha aradiginda kızdı dahada aramadi
Bu nasil bi terbiueslik anneyi aramakda nedir kimi kime sikayet ediyor acaba kac yasinda bu adam alti bezlensinde bari hakkini verir sizi koruyup kollayacagi yerde oturun konusun herevde olur tartisma hangimizin evi gul gulustanlik kimse dort dortluk degil bizim evde kavga olunca ben sakinlesene kdr susar olmadi ben bagirir cagiririm sakinlesmemi bekler zaten birimiz alttan almasak bu gemi yurumez cahilce davranip aileninde huzurunu kacirmasin ve oturup dusunsun ben ne ediyomda bu kadini delirtriyorumKavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?
Benim eşimde yapardı uzun yıllar evvel...annemin, babamın ve kizkardeslerim telefonundan eşimi engelledim ve bunu açık açık eşime söyledim...hala aileme ulaşamaz engellidir... Hatta geçen hafta babami başka bir konu icin aramış yine ulaşamayınca bana üzgün üzgün "demek hala engelliyim ha" dedi....Kavga ettiğimizde eşim annemi arayıp olayı anlatıyor ve kızınızla konuşun diyormuş. Annemi aradığını duyduğumda haliyle kızıyorum ve olay iyice büyüyor. Annem de babama söylüyor ve biz kavga ettiğimiz için onlar da çok üzülüyor annem ağlıyor filan. Bende onlar üzüldüğü için eşime daha da çok kızıyorum. Olay iyice büyüyor. Sizin Eşiniz böyle bir şey yapıyor mu yada yapsa nasıl tepki verirsiniz?