Eşimin anne ve ablasını benden önde tutması

Acikcasi, adam basindan beri maganda tipiymis. Günlerce kaybolmalar, orada burada kalmalar. Balayina bile görümceden dolayi gidemediniz. Yani bastan hep sorun vardi ve sen görmemezlikten geldi. Bide cogu kadinda var olan "kurtarma sendromu" ve esinin bad boy kombinasyonu iste böyle sonuc verir.

Restini cek, mücadeleni ver ve baktin degisen birsey yok, bosan.

o zaman görümcenle eşini yalnız bırakmayacaksın. hattaaaaa, giderken eşine aaa dur marketten dondurma alalım ablam sever diyeceksin. pazardan çay süzgeci aldım, aynısından ablama da aldım diyeceksin. gözüne gözüne sokacaksın. bir çay süzgecini araba almış gibi anlatacaksın. yani sen de en az eşin kadar ablasını seven düşünen biri olarak görüneceksin. eşin senin ablasına karşı soğukluğun olmadığına, üzerine düşeni fazlasıyla yaptığına ikna olacak. ancak ondan sonra yavaş yavaş bir sıkıntı çıkarırlarsa eşine bir iki söylemeye başlayacaksın. biliyorum zor ama en akıllıcası bu. yoksa sen eşinin gözünde 'masum abla'sını sürekli suçlayan kadir bilmez gelin olursun.

benim büyük halam böyle çok bilmişti, hem babamı hem bütün sülaleyi parmağında oynatmaya bayılır, azarlar, dandun konuşurdu, şimdi annemi öle bite yazlığına çağırıyor. gidince de önüne yemekler seriyor. çünkü babam 30 yılda ablasını da karısını da anladı.

bu arada bunun çoluğu çocuğu kocası kaynanası yok mu?

Genel tavırları değerlendirmek zor da siz her ailenize gittiğinizde eşiniz neden gelsin

Sonuçta o her gittiğinde de siz gitmiyordunuz

Yapışık ikiz değilsiniz ki

Ben giderken çağırmadım o da annesine gitti vs vs

Bence ailecek içinize kapanın yani anne baba çocuk yaşayın biraz

Hazır anneniz de yok tüm Zamanınızı ailenize ayırın

Karşılıklı olarak önceliği benim annen senin annen konusundan uzaklaştırıp bizim ailemiz kavramında buluşturmalısınız siz eşiniz ve bebeğiniz

Örneğin evlilik yıldönümünü 5 aylık bebeğim olmadan düşünemem

Daha büyük olsa anlarım koşturmasın vs diye bırakmayı da şimdi her dakikayı birlikte geçirme zamanı

atalarımız bu konularla ilgili bir sürü ata sözleri bırakmış...
it iti ısırmaz....
iyilik yap, kötülük bul...iyilikten maraz doğar....gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…