- 29 Mayıs 2021
- 13.540
- 87.774
- 548
- 36
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Yani işte bu durumlarda istisnaları bırakıp çoğunluktan ortalama almak lazım. Siz istisna taraftasınız şanslısınız. Kendi paranı kazanmak kısmında tek kazanç parayı vermemek de değil zaten... kendin için kendi paramı kazanıyorum tatmini de istiyor insan bazen . Biraz da kariyer yapma , toplumda var olma rolleri vs.
Valla öyle sanıyorumTapunuz eşinizde mi?
Maalesef kızlarımız kendini bu duruma düşürdü, erkekler de haliyle maaş avına çıkıyor anaları ile beraber, kadınlarımız erkek meraklısı...Öyle haklısın ki. Arkadaşıma çalışırsan sana talip olcaz demiş bi kv. Oğulları para biriktirecek kadınlar da çalışıp mutfak masrafı ev ihtiyacı görecek.
Şimdilerde kadınların üstünde tüm yük. Hem çalışıp eve gelip ev temizleme çocuk bakma da hep kadının üstünde. Çalışan erkeklerin kafasi sanki tek onlar çalışıp yoruluyor gibi. Paşa yetiştirmiş anneleri bı bardak su görse oğullarının elinde yıkıyorlar ortalığı.
Yazacak çok şey var da. Çok akıllı zannediyor erkek anaları kendilerini. Yermiyim yemem.( Kül yutmazi düşünün burda)
Nasıl bir ortamınız var bilmiyorum ama sizden destek bekleyen bir hemcinsinize bu sözlerle yüklenmek size ne kazandıracakSiz çalışırken eve para getirirken sıkıntı yok aynı insanlarla topluca yemek olunca ortam bozuk.Erkekkkk olduğu yeni mi aklına gelmiş??? Böyle adamları koca diye alıp, namusunuza kadar laf söyletiyorsunuz.Yetmiyor paranızla besliyor sizi ezmesine izin veriyorsunuz.Eminim bu adamın ilk öküzlüğü değil sonda olmayacak....
Gerekeni yapmadığım sanılıyor ama bu forum çok değişmiş yıllardır burdayım. Direkt yargı modu açık..ben konuşmadım mi ne kavgalar verdim. Çok şükür dağ gibi kadınım hem çocuğuma hem evime bakarım ama yuva çat diye yikilmiyor isteNasıl bir ortamınız var bilmiyorum ama sizden destek bekleyen bir hemcinsinize bu sözlerle yüklenmek size ne kazandıracak
Hiç mi eşinizin ne dediğinin önemi yok sizde. Güdüm altına girmekten bahsetmiyorum.Ben hem çalışıp hem emir altına girmem. Ev hanımıyım. Eşim bana şu halde bile asla ka rı şa maz. Bitti. Nokta. Sizi anlamıyorum. Ben çalışsam asla ama asla bir erkeğin güdümüne girmem. Çok pasifçe çok ezikçe. Medeni bir durum değil. Sizin kafa yapınızı anlamıyorum. Erkekler çok çookkkk kıymetli değil. Aynı ölçüde değerliyiz. O sizden üstün değil. Sizi güdemez.
Eşinin zihniyeti kötü maalesef. Ama senin kazandığın o ortamdaki paraya tamah edip orada çalışmaya gönlü razıKızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
Bence bir anlık "Kendini bir şey zannetme" durumu sormasaydın bir şey demeyecekti sordunuz cevap buyurdu hepsi bu bunun dışında başka probleminiz var mı bilmem ama bunun için çok yükselmeye gerek yokGerekeni yapmadığım sanılıyor ama bu forum çok değişmiş yıllardır burdayım. Direkt yargı modu açık..ben konuşmadım mi ne kavgalar verdim. Çok şükür dağ gibi kadınım hem çocuğuma hem evime bakarım ama yuva çat diye yikilmiyor iste
ay o kadar haklısınız ki. şok oluyorum maaşının hepsini eşine verenleri görünce. kız parayı adama vercekseniz ne diye çalışıyorsunuz? bu ekonomik özgürlük olmuyor ki? bu modern kölelik oluyor. bir de çocuğu vermem boşanırsak falan demiş öyle adamı delik deşik ederim çocuğu alırım. devlet de anneden yana , bir de calisan mesleği olan anne her türlü çocuğu alır. nolur ezik olmayın ya bu parazit kocalarınıza karşıNe meraklısınız adamlara tüm maaşı vermeye sizi okutan aileniz istese bu kadar rahat her ay vermezsiniz koca olunca al yiğidim aslanım
İyi de bu örnek ben çalışan insan olarak az görüyorum diyorum. Şunu da inkar etmeyelim isterseniz. Çalışan kadınlar mı çalışmayan kadınlar mı daha çok ekonomik özgür ? Hani bu tartışmaya kapalı bir realite . Neyini kabul etmeyeceğiz? Çalışmayan kadınların evden çıkmasına bile karışan eşleri var örnekse eğer ? Çoğunluk ne istisna ne ?Yani çok istisna olduğumuda düşünmüyorum aslında. Çalısan tüm kadınlar keşke sizin gibi olsalar ama değiller maalesef. İstisna olacak kadarda az değiller. Bu örnekten yola çıkarsak en basitinden. Maaş kartı kocada, sabahtan akşama aynı ortamda oldukları insanlarla yemeğe çıkıp çıkamayacagına eşi karar veriyor. Ne alaka yani hangi mantıkla?
Siz çalışıyorsunuz ve gayette ayrılınca çocuğunuzu alırsınız. Adamla kavga etmeniz birşey değiştirme sonuçta o yemeğe gitmiyceksiniz ve adamın istediği olacak. Sonuç o kazandı. Evde trip de atsanız, kavga da etseniz sonuçta o kazandı. Şu adamlara bir patronun o olmadığını gösterin. Korksun.Değil. Boşanmayı da düşündüm.cocugu sana vereceğimi mi saniyosun dedi.vasat bı ailesi var.cocugumu hiç ederler
Arkadaşınız çalışıyor olsaydı kv öyle demezdi:) bambaşka biriyle evlenirdi.Öyle haklısın ki. Arkadaşıma çalışırsan sana talip olcaz demiş bi kv. Oğulları para biriktirecek kadınlar da çalışıp mutfak masrafı ev ihtiyacı görecek.
Şimdilerde kadınların üstünde tüm yük. Hem çalışıp eve gelip ev temizleme çocuk bakma da hep kadının üstünde. Çalışan erkeklerin kafasi sanki tek onlar çalışıp yoruluyor gibi. Paşa yetiştirmiş anneleri bı bardak su görse oğullarının elinde yıkıyorlar ortalığı.
Yazacak çok şey var da. Çok akıllı zannediyor erkek anaları kendilerini. Yermiyim yemem.( Kül yutmazi düşünün burda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?