• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anlayışsızlığı

Siz çalışırken eve para getirirken sıkıntı yok aynı insanlarla topluca yemek olunca ortam bozuk.Erkekkkk olduğu yeni mi aklına gelmiş??? Böyle adamları koca diye alıp, namusunuza kadar laf söyletiyorsunuz.Yetmiyor paranızla besliyor sizi ezmesine izin veriyorsunuz.Eminim bu adamın ilk öküzlüğü değil sonda olmayacak....
Değil. Boşanmayı da düşündüm.cocugu sana vereceğimi mi saniyosun dedi.vasat bı ailesi var.cocugumu hiç ederler

Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
Eşinize katlanmanızın özel bir sebebi var mı ? Size küfür, hakaret eden, kendisiyle aynı fikirde olmadığınızda kavga çıkaran bu adama halen tüm maaşınızı veriyor musunuz ; maaşınıza sahip çıkıyor musunuz artık ?

Değil. Boşanmayı da düşündüm.cocugu sana vereceğimi mi saniyosun dedi.vasat bı ailesi var.cocugumu hiç ederler
Geçin bunları siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz, karısının maaşına göz koyan adam çocuğa bakar mı? Boşanmamak için bahane ,siz böyle asagilanmaya sömürülmeye köle gibi boynunuza pranga takılıp yaşamaya alışmışsınız......

Geçin bunları siz sadece kendinizi kandırıyorsunuz, karısının maaşına göz koyan adam çocuğa bakar mı? Boşanmamak için bahane ,siz böyle asagilanmaya sömürülmeye köle gibi boynunuza pranga takılıp yaşamaya alışmışsınız......
Dahiliyeden tiroidinize bı baktırın asabiyet yapiyo sizde.

Dahiliyeden tiroidinize bı baktırın asabiyet yapiyo sizde.
Ahh canım troidim var zaten ama asabiligim ondan değil ailenizin okusun ayakları üstünde dursun dediği kadınların ekonomik özgürlüğünü erkek eline teslim ettiklerini ,namuslarina kadar laf edecek haddi bulan kocalarına sustuklarini gördükçe cok üzülüyorum , öfkem ondan .....

Ayy azıcık silkelenin kendinize gelin gözünüzü seveyim. Maaşın tamamını adama veriyorsunuz ve bunu bile sorgulamıyorsunuz. Hayırdır o kim ki izin verecek size? Kölesi misiniz? O bir yere giderken sizden izin alıyor mu, izin vermeyince tamam deyip oturuyor mu totosunun üstüne mesela? Size söyleme gereksinimi bile duymuyordur öküz kocanız.
Maddi özgürlüğünüz varken neden bu kadar pasifsiniz eşinize karşı anlamıyorum. Gidin o yemeğe, maaşınızı vermeyi de kesin. Bakalım o ataerkil kafalı, padişah, erkek gibi erkek kocanız evinize bakabilecek mi tek maaşla? Güya aklınca erkeklik yapıyor ya evi gecindirirken de erkeklik yapsın. Ayy sinir olduk yahu!

Ahh canım troidim var zaten ama asabiligim ondan değil ailenizin okusun ayakları üstünde dursun dediği kadınların ekonomik özgürlüğünü erkek eline teslim ettiklerini ,namuslarina kadar laf edecek haddi bulan kocalarına sustuklarini gördükçe cok üzülüyorum , öfkem ondan .....
Ben susmuyorum kavgasını da verdim sinirime hakim olamiyorum zaten. O yüzden geldim buraya yazdım.ama yok olur mu illa üstüne üstüne gelirsiniz insanin

Back