• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anlayışsızlığı

Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
O yemeğe gidersin gitmezsin o kadar önemli değil ama bir daha asla maasini verme

Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Tüm maaşınızı adama veriyorsanız zaten bu konu yanında hiç kalır. Eşinize bu özgüveni veren sizsiniz kusura bakmayın ama asla değişmeyecek. Zaten neden şikayetçi oluyorsunuz eşinizden anlamadım maaşınızı verdiğiniz adam nefes almanıza kadar karışır.

Ben susmuyorum kavgasını da verdim sinirime hakim olamiyorum zaten. O yüzden geldim buraya yazdım.ama yok olur mu illa üstüne üstüne gelirsiniz insanin
Anlamadığınız ne biliyor musunuz? Susmuyor kavga ediyorsunuz ya adamın umrunda değil Sevse , değer verse kendini düzeltir .Adam heeee heeee konuş konuş yine ben bildiğimi yaparım diyor İsterseniz adamın önünde cinnet geçirin sizi kaale almıyor .Dediğini yapın, maaşı eline sayın gidin bir köşede bagirin adamın umrunda değil

Vallah bacim 2 secenegin var.
1. sormiyacaksin.. ben bu aksam bunu yapiyorum nokta.
2. sorunca hayir cevabi geliyorsa aksamini eşinle degerlendir. Emekli olan abiyi bidaha zaten görmiceksin
❤️❤️❤️❤️

Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya ben
kişi kendinden bilir işi

Gidersem de sürekli başıma kakar.
Yani gitmeyeceksiniz, yani kocanız ne derse o, yani kocanız karar verdi öyle oldu. Kocanız bir sabah utanıp ben iğrenç bir insan olayım demedi, hep size karşı böyleydi. Siz bütünü kabul edip evlendiniz , bir de kopmayacak bağ olarak çocuk yaptınız, şimdi onu bahane ediyorsunuz.
Ben avukatım , o çocuğun velayetini hiç bir mahkeme babaya vermez. O yüzden ay çocuğum vah çocuğum bahanesini bırakın. Siz o çocuğa zaten böyle bir baba bularak hayatta yapılacak en büyük kötülüğü yapmışsınız. Boşanmak ve babasından uzak tutmak yapacağınız en doğru hareket olur.
Şimdi siz kocanız izin vermediği ! İçin gitmeyeceksiniz, burda ne deseler boş. Ağlama duvarı yerine koymayın bu sayfayı.

E çalışmayı bırakın o halde madem öyle, kendinizi hiç yormayın

Ay varya ben bir ara çok üzülmüştüm çalışamadım diye. Şimdi bakıyorum da benim çalışmayan halim burda ki çoğu kadından daha özgür.
Evlenmeden anne bana para istese elli laf söylenir her ay koca eline maaşı sayıyorlar.

Yemek meselesine gelince. Eşin gitmeni istemeyebilir,rahatsız olduğu bir şey olabilir. Aynısı ters şekilde de olabilirdi. Ama konu konuşulur üzerine fikir alışverişi olur ortayol bulunur. Ne demek karar mı sorguluyorsun kimsin ki sen? Nasıl veriyorsunuz bu özgüveni bu kadar? Ulan madem ortamım kötü niye evin tüm geçimini sen sağlamıyorsun? Bay arkadaş

Kızlar ben iç Anadoluda küçük bi ilçede kamuda çalışıyorum. İşyerinde bi abi emekli olacak. O emekli olacak diye de yemek düzenlediler iş çıkışı .öğretmenevinde o da. Yenilecek dağılıcaz. Akşam eşime söyledim. Ben razı değilim girmeyeceksiniz sizin ortamınız bozuk dedi kesti atti..sonra konuşmaya calsitim akşama kadar gördüğüm yüzler bana mı güvenmiyorsun ne bu diye. Ukala ukala ben ne diyorsam o ya kararımi mi sorguluyosun diyo bana. İşyerinde bile yemek yemeyecekmişim onlarla. Kendimi kötü hissediyorum neyle itham ediliyorum ya
Bir hanzo ile evlisin , medeniyet beklemen hata ...

Ay başı tüm maaşımı alırken bişey yok
Akılsızlığına doyma arkadaşım olur mu, madem evlenince maaşınızı elin herifinin eline sayacaktınız neden o kadar emek verip atandınız ? İnsan anasından babasından utanır hiç değilse , köle hayatı yaşıyorsun resmen , böyle kadınlara böyle koca...

Back