- 6 Temmuz 2023
- 5.546
- 20.827
-
- Konu Sahibi bikahvebikitap
ne alaka yani lisede misin de kaytarıyorsun maaşını geciktirdiği için trip mi atıyorsun e işe gitmediğin içinde maaşından kesilmeyecek mi bu nasıl bir kafa kahveyi başka bir dişinin yanında içip kafasını rahatlatıyor olması muhtemel siz bi gözlemleyin benceİşyeri maaşları biraz geciktirdi tek sorun oydu
gercekten ise cani sikilmis olabilir. bazen isyerinde kotu bir sey olunca, ben de bir kac gun esime anlatamiyorum canim cok sikildigi icin. sizi aldatmak vs icin bir sey yapsa, isyerinden izin alirdi bence. demek ki onlara da trip atmis bi sey demeden gitmemis...Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Ben de öyle düşündüm. Adam gözünü açmak için aramış bilgisi var demek ki gördü ya da adamı başkasıylaPatron senin kulağına su kaçırmak istemiş…
Eşim patron, elemanı 3 gün işe gelmedi haber vermeden. Dur bir karısını anasını arayayım demedi, 4. gün işe geldi kovuldu zaten.
Ben aldatma olduğunu düşünmüyorum. Eğer aldatsaydı sizin numaranızı verdiği için arayacaklarını tahmin edip öğrenmemeniz için izin alırdı.Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Ay evet bana da saçma geldi. Eşimin işyerinde herkeste numaram vardır. (Eski işyerimin eşimin işyeriyle ortaklığı vardı) eşim işe gitmesin-geç kalsın kimse beni aramaz. İşyerinde sürekli görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız bile aramaz. Garip.Bncede. Koca adamı neden arasınlar yoksa. Esım bır kere uyuyakaldı da noldu dıye bnı aramadılar onu aradılar. Gızlı saklı bırsey olmasa estwn de saklamaz. Sureklılıgı varsa patron kulaaga suyu kacırayım demş
Kendısını bıle 1 kere arıyorlarken bnı neden arasınlar ama dımı.Ay evet bana da saçma geldi. Eşimin işyerinde herkeste numaram vardır. (Eski işyerimin eşimin işyeriyle ortaklığı vardı) eşim işe gitmesin-geç kalsın kimse beni aramaz. İşyerinde sürekli görüştüğümüz yakın arkadaşlarımız bile aramaz. Garip.