- 23 Eylül 2023
- 3.440
- 21.328
-
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Kafası bozulunca işe gitmeyecek kadar rahat olmasının sebebi nedir? Çocuklarınız da varmış. Yalan söylemesini bir tarafa bıraktım sorumsuz bu adam.Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Ben olsam senin yerinde o günün kamera kayıtlarını bulmaya çalışırdım nereye gitti diye.. eğer söylememiş olsaydın eşine takibe alırdın veya patronu arardım ilk defa mı işe gelmedi diye sorgulardim..Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Aldatıyor gibi duruyor. Ne alaka kafası bozuk ve akşama kadar cafede oturacak. İşe gitmeyecek kadar bişey olamaz.Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
Yoksa da çaktırmadan zaman çizelgesini aktive edin. Ve gözlem yapınEşinizin telefonu Android mi ? Eğer öyleyse Google da bi özellik oluyor onda açık mı bilemem. Mesela bu ay ben nerelere gitmişim Google haritalarda görünür yer yer. Öyle bişey varsa bakın hemen o güne nerelere gitmiş
Fabrika maaşlarını biraz geciktirmişti sebep o diyor kızdığım için gitmedim işe gibisinden. Eve gelseydi kızmazdım tamam yaptığının yanlış olduğunu söylerdim ama öyle büyük kavga etmezdim yani
İlk defa işyerinin işçi bir gün işe gelmedi diye karısını aradığını görüyorum. Bir kere gelmedi diye eğer böyle toplantılara giren çıkan bir işi yoksa patron çalışanın karısını aramaz. Kocan büyük ihtimal başka günler işe gitmedi, patron artık seni aradı nerde bu diye.
Demek ki destek yerine tepki görecekti. Yalan söylemesi haklı demiyorum ama huzur bulduğu ortam ev değilse insan birazcık da aynayı kendine çevirecek. 1 hafta geçmiş adam özür dilemis siz 1 hafta sonra konuyu tekrar acmissiniz.Fabrika maaşlarını biraz geciktirmişti sebep o diyor kızdığım için gitmedim işe gibisinden. Eve gelseydi kızmazdım tamam yaptığının yanlış olduğunu söylerdim ama öyle büyük kavga etmezdim yani
Emin misin, parayı alıp karı kızla yemiş olmasın??
Bence bilerek aramışlar. İşyerine de farklı yalan söylemiş olabilir. Onu ortaya çıkarmak için böyle yapmış olabilirler. Sonuçta yetişkin çalışan her birey işi habersizce asamayacağını bilir.Bi haltlar yemiş ama patron göz yummamış. Ebeveyn gibi eşler aranmaz, sizi bilerek aramış.