- 23 Eylül 2023
- 3.440
- 21.328
- Konu Sahibi bikahvebikitap
Kızlar eşiniz sabah işe gitmek için evden çıksa akşam 5 gibi telefonunuz çalsa eşinizin patronu arasa eşiniz bugün işe gelmedi aradık ulaşamadık acil bir durum mu var dese ne yapardınız? Ve sonrasında patronuyla konuştuktan sonra eşimi aradım nerdesin diye hala işten cikicam şimdi dedi aşırı bozuldum. Sonra eşime durumu söyleyince hiç bişey olmamış gibi kafam bozuktu o yüzden işe gitmedim dedi eve gelsem yada sana söylesem kızcaktın bende kahvede oturdum dedi. Bu konu olalı 1 hafta oldu özür diledi falan affetmistim bugün yine konusu açıldı hatalı olduğunu söyleyeceğine bide ben nerden senin numaranı verdim işyerine dedi bende seninle konuşacak bişeyim yok zaten düşeceğin kadar düşmüşsün dedim aldı çocuklarla parka gitti şuan çok moralim bozuk aşırı gözümden düştü siz olsanız ne yaparsınız?
İlk defa işyerinin işçi bir gün işe gelmedi diye karısını aradığını görüyorum. Bir kere gelmedi diye eğer böyle toplantılara giren çıkan bir işi yoksa patron çalışanın karısını aramaz. Kocan büyük ihtimal başka günler işe gitmedi, patron artık seni aradı nerde bu diye.