Eşimin akrabası tarafından azarlandım..

Yok ben boyle bir olayi esime hic tasimazdim cunku ortalik karistirmak karakterimde yok ama o destegi sen alirsan bundan sonraki hayatina biraz olsun huzur katabilirsin belki.
Ortaklığı karıştırmak için tahrik etmek lazım ben insan gibi poğaça servis ederken laf söylenip rencide edilirken susmam mı lazımdı yani neyse sizinle daha fazla muhatap olmuyorum yoksa kalp kırılacak...

He ya. Ben KK kadınını cesur bilirdim. :KK53:
Herkes aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda. Niye yav?
Ben bir bal porsuğu olduğum için bir karış boyuma bakmam hedefe kilitlenirim bu tür durumlarda. Niye korkuyorsunuz yav?
Ben anlamadım valla.

Bundan birkaç yil önce tanidiğin oğlu, karisinin amcasi tarafindan bicaklanarak toprağa girdi.

Bazi insanlar iki carlamaya tirsmiyor malasef

(**karisinin dayisiymiş)

Eklentiler

• 1000088107.jpg
    1000088107.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 101
Sen bilmiyor olabilirsin de o dayısını biliyordur. Kocana kuruldum şuan. Ama kız halaya oğlan dayıya çeker derler. Kanıtı gibi adeta. İkiside kuru sıkı.
Ya valla ben keşke bugün hiç yaşanmamış olsa diyorum kendime de kızıyorum o adama da kızıyorum eşime de kızıyorum valla ben kavga seven birisi değilim normalde sevmem bu tarz şeyler

Olan olmuş boşver. Ben olsam kocamın canına okurdum ama sen yapma istersen.
Yok ben eşime kıyamam biraz kızarım ama uzatmam hele bu konuyu sadece kapatmak istiyorum en azından içimde ki korku gitti başka bir konu olsa 1 2 gün trip atarım da bu konu kapansın da yeter ki 🤦🏻‍♀️

Eş ailesi de mübarek İngiliz hanedan ailesi. Tutup da taht oyunları mı oynayacağım bunlarla ya? Pehh!:KK53:
Fiştekçi ilan ederlermiş. Etsinler, daha iyi. :KK53: İstemediğim insanlar uzak durur hiç değilse.
Konu sahibi taban tabana haksız değil. Elin herifi bana saydıracak, ben de korkumdan susacağım öyle mi? Püh benim kalıbıma o zaman. Herkesten bağımsız söylüyorum, kimse beni ezemez.
Saygı bekliyorsan saygı duyacaksın. Yeğeninin gencecik karısının dövmesinden sana ne? Bizde büyükler öyle gelinin her şeyine karışmaz. Biraz sınır olacak.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir aha böyle.

Canımın içi, sen bu saatten burada olayı irdeleyeceğine oturup evliliğini gözden geçirmeye başla çünkü belli ki sen bu hayat yapayalnızsın. Seni koruyan ve kollayan bir hayat arkadaşın yok
Yemin ederim az önce ne kadar savunmasız olduğumu fark ettim 🥺

Eşinizi siz doldurmuşsunuz, ona ses kaydı atmaya gerek yoktu. Sizi ilgilendirmez diyip kalkıp gitseydiniz. Özür dilemeyin iyice tepenize çıkar.

Bundan birkaç yil önce tanidiğin oğlu, karisinin amcasi tarafindan bicaklanarak toprağa girdi.

Bazi insanlar iki carlamaya tirsmiyor malasef

(**karisinin dayisiymiş)
Tamam, kötü bir örnek ama her laf yediğimizde aman bir şey olmasın diye yutacak mıyız yani?
Madem aile büyüğü, saygı bekliyor, o zaman ona göre davranacak. Beni bıçaklar diye korktuğum birine nasıl aile gözüyle bakayım.
Yav zaten durum buysa neden görüşülür, onu da anlamadım.

Eş ailesi de mübarek İngiliz hanedan ailesi. Tutup da taht oyunları mı oynayacağım bunlarla ya? Pehh!:KK53:
Fiştekçi ilan ederlermiş. Etsinler, daha iyi. :KK53: İstemediğim insanlar uzak durur hiç değilse.
Konu sahibi taban tabana haksız değil. Elin herifi bana saydıracak, ben de korkumdan susacağım öyle mi? Püh benim kalıbıma o zaman. Herkesten bağımsız söylüyorum, kimse beni ezemez.
Saygı bekliyorsan saygı duyacaksın. Yeğeninin gencecik karısının dövmesinden sana ne? Bizde büyükler öyle gelinin her şeyine karışmaz. Biraz sınır olacak.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir aha böyle.
Ya benim kayın validem olsun diğer akrabalar olsun sessiz sakin melek gibi insanlar hatta ben evlendiğim zaman eşimin ailesi ile 2 ay kaldım dövmeleri gördüler gülüp geçtik şakalaştık bu adam kime çekmiş anlamadım

Ortaklığı karıştırmak için tahrik etmek lazım ben insan gibi poğaça servis ederken laf söylenip rencide edilirken susmam mı lazımdı yani neyse sizinle daha fazla muhatap olmuyorum yoksa kalp kırılacak...

benim niyetim kalp kirmak degil. Sen bu adami gormemis olsan bile illa ki hakkinda bir seyler duymussundur. Ne isin var orada pogaca servisinde? Kayinvaliden bosver diyor yine rahat durmuyorsun. Kadin artik ortalik sakinlessin diye kapiyi yuzune kapatmis. Esin isteyim cik gel demis sen ses kaydi atmissin. Bir rahat dursan hicbiri olmayackti. Ben bir daha bu insanlarla ayni ortamda bulunmam derdin biterdi.

benim niyetim kalp kirmak degil. Sen bu adami gormemis olsan bile illa ki hakkinda bir seyler duymussundur. Ne isin var orada pogaca servisinde? Kayinvaliden bosver diyor yine rahat durmuyorsun. Kadin artik ortalik sakinlessin diye kapiyi yuzune kapatmis. Esin isteyim cik gel demis sen ses kaydi atmissin. Bir rahat dursan hicbiri olmayackti. Ben bir daha bu insanlarla ayni ortamda bulunmam derdin biterdi.
Adamla ilgili vallahi billahi sadece hapis yattığını duydum kalan her şeyi kavgadan sonra milletten duydum bilsem zaten o an tek kelime etmem etsem bile öyle demem o kadar canıma susamadım

Ya benim kayın validem olsun diğer akrabalar olsun sessiz sakin melek gibi insanlar hatta ben evlendiğim zaman eşimin ailesi ile 2 ay kaldım dövmeleri gördüler gülüp geçtik şakalaştık bu adam kime çekmiş anlamadım
Oraları geç artık, kime çektiyse çekti.
Bir daha herhangi bir yerde karşılaşmamaya bak derim.
Sen kuyruğu dik tutuyorsun, sonra tüm aile özür dile diyor, kocan gidip el öpüyor falan. Boşuna sinirlenip de kendini germene gerek yok.

az bile yapmışsınız, bu durumu yaşayan ben olsaydım ortalık daha beter karışırdı. öncelikle haddini bil benimle bu ses tonu ve cümlelerle konuşamazsın derdim . o zaten üstüme yürürdü. ardından polis çağırır şikayetçi olurdum. birlikte ifade vermeye gidilirdi. ve asla asla özür falan dilemem. şımardığıyla gitsin memleketine. az bile yapmışsınız.

X