Tamamen okuduklarıma,hislerime ve tecrübelerime dayanarak yorum yapmak istiyorum.
Henüz tam anlamı ile korkacak bir durum olmamakla beraber eşiniz bu kadından hoşlanmaya başladığını keşfetmiş, bunu kabul etmek istemediği için de sürekli kötülüyor onu, böylece soğuyacağını, sizi aldatmayıp, incimtmeyeceğini düşünüyor olaibilir. İlişkiniz çok hızlı bir şekilde evlillik yönünde ilerlemiş olması bende kırmızı bayrak açtırdı, ama ben şu anda aralarında bir şey olduğuna ihtimal vermesem de, eşiniz fena halde bu konuda kendisi ile savaşıyor. Açıkçası kısmen bu durumu takdir etsem de çok dirayetli biri gibi durmuyor. Hem eşinizin bana göre ayran gönüllü olması, hem de kızımızın çekici ve flörtöz olması biraz rahatsız edici.
Lakin uykularınızı kaçıracak bir şey henüz bence olmamış, ama yakın zamanda olma ihtimali yüksek ve ne yazık ki sizin buna engel ve ya müdahale etme şansınız yok.
Aralarında bir kıvılcım çakacak ise çakar, siz engel olamazsınız.
Lütfen siz olabildiğince özgüvenli olmaya çalışın, değerinizi bilin. Giderse gider kalırsa senindir klişedir ama bence doğru bir laf.