Eşimin aklına karpuz kabuğu mu düşürdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim çok defa nişan sürecinde vs kadın arkadaşlarımla aynı ortamda oldu. Çekingen birisiydi hepsine karşı çok fazla diyalog kurmaz etmez. Ya bilmiyorum boş yere mi üzerine geldim. Belki o kız değil de başka bı yakın arkadaşım üzerinden itham etsem ( dün gerçekten itham tarzında sordum, sanki böyle sinsice yakalamış gibi falan sordum) belki o kız üzerinden de yine sinirlenecek. Kendi arkadaşım sonuçta. Şu şekilde anlamam mümkün mü peki? İlerleyen süreçte başka bı arkadaşım üzerinden yapay bı kıskançlık yaratsam ithamvari konuşup tepkilerini kiyaslasam belki elime bı sey gecer
Kapatın bu konuyu bence ortada hiç bisey yok adam konusmuyomus bile kızla. Kizi büyütursun kendini ozguvensiz gösterirsin.

Ya benim ilgimi çeken hep görüşmek istediğim, baktığım bir sürü insan oluyor. Aurası güzel oluyor enerjileri yüksek oluyor ama onlarla yatmak istemiyorum bu tarz insanlar hemcinsim de olduğu oluyor zaten. Yani ben çok uç düşünüyor olabilirim ama hoşuna bile gitse aralarında inkar edemeyeceği bir elektrik bile olsa eşiniz size sadıksa gerisi faso fiso değil midir? Önemli olan eşinize olan güveniniz değil mi? Varsayalım aklı çelinir diye korkuyorsunuz. Sizin bu tutumunuz mu engelleyecek aklının çelinmemesini? Ayrıca sizi seven biri bu elektriğe karşı gelemeyecekse kızla arasına mesafe koyar aynı eşinizin yaptığı gibi. Adam zaten elindem geleni fazlasıyla yapıyor. Niye itiraf ettirme peşindesiniz. İşler ikiniz için de daha zorlaşacakken gerek yok böyle bir çabaya bence. Sonra her durumdan anlam çıkarmaya başlayacaksınız şimdi olduğu gibi. Ama bana kalırsa eşinizin zaten böyle bir durumu yok bence direkt kadından hoşlanmıyor. Ben de şeyi anlamadım bir tarafta kadının tasvip etmediğiniz şeylerinddn bahsetmişsiniz ama eşiniz kötüleyince ona katılmıyor gibi yazmışsınız sanki buraya.

Ya benim ilgimi çeken hep görüşmek istediğim, baktığım bir sürü insan oluyor. Aurası güzel oluyor enerjileri yüksek oluyor ama onlarla yatmak istemiyorum bu tarz insanlar hemcinsim de olduğu oluyor zaten. Yani ben çok uç düşünüyor olabilirim ama hoşuna bile gitse aralarında inkar edemeyeceği bir elektrik bile olsa eşiniz size sadıksa gerisi faso fiso değil midir? Önemli olan eşinize olan güveniniz değil mi? Varsayalım aklı çelinir diye korkuyorsunuz. Sizin bu tutumunuz mu engelleyecek aklının çelinmemesini? Ayrıca sizi seven biri bu elektriğe karşı gelemeyecekse kızla arasına mesafe koyar aynı eşinizin yaptığı gibi. Adam zaten elindem geleni fazlasıyla yapıyor. Niye itiraf ettirme peşindesiniz. İşler ikiniz için de daha zorlaşacakken gerek yok böyle bir çabaya bence. Sonra her durumdan anlam çıkarmaya başlayacaksınız şimdi olduğu gibi. Ama bana kalırsa eşinizin zaten böyle bir durumu yok bence direkt kadından hoşlanmıyor. Ben de şeyi anlamadım bir tarafta kadının tasvip etmediğiniz şeylerinddn bahsetmişsiniz ama eşiniz kötüleyince ona katılmıyor gibi yazmışsınız sanki buraya.
Öyle mi bakmak lazım acaba olaya. Gerçekten Allah gostermesin zaten basit sezgiler ufak şeyler dışında hiç eşimden yana olumsuz bı hareketle eylemle karşılaşmadım. Kız da zaten aklı fikri bambaşka yerlerde biri ondan da sezmedim o tarz bir şey. Belki de sizin gibi düşünmek en mantıklısı

tepkiisi cok büyük hayatım.suçluluk psikoloji bu nerde görsem tanırım.ayrıca KADIN HİSSEDER.bir daha konuyu açma ona sessizce takipte ol

Bir de bu kız ilk göreve başladığında tanıdığım bir abi ve eşiyle yemek yerken kızla çok görünme bence bı anormal tepkileri falan demisleri neden deyince çok tövbe yarabbim eli kolu oynuyor bı isveli konuşuyor her erkekle falan demişti. O dönem çok ciddi tepki göstermiştim o abiye de eşine de belki ben her ne kadar tepki gostersem de kız ister istemez battı bana. Şuh kahkaha tabiri varya yemin ederim aynı öyle gülmesi etmesi. Eşimin karşısında da yapınca o grup oturmalarinda kafaya yazmisim kızı herhalde

Merhabalar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Çok hızlı ve aşk dolu bı evlilik surecimiz oldu. Tüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir. Neyse, benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı. Eşimin aynı ortamda o kız da varken gerildigini hissettim. Konuşmuyor zaten mümkün oldukça. Fakat garip bı şekilde bunu seziyorum bilerek uzak duruyor gibi. Halbuki samimi arkadaşım kiz benim. Daha öncesinde onun gıyabında konusu geçince egoist birisi pek sevmiyorum onu falan demişti. Başka bir zamanda konusu gecince sen de onu hiç sevmiyorsun dimi diye sormuştu gülerek. Niye öyle dusundun deyince her halinden belli falan demişti. Onun konusu her açıldığında sert konuştuğumu falan düşünüyormuş. Bilmiyorum ben fark etmiyorum. Bugün artık çok sacmalamdim. Burada okuduklarım beni etkiledi sanırım. Bu kız mesai sonu merdivenden aşağı inerken eşimin kafasını çevirip bı kaç saniye baktığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu. Eve geldim konusunu açtım. Meraklı meraklı etrafına bakmasından hoslanmadigimi daha önce söylemiştim oradan actim konuyu. Sakin sakin dinlerken uzunca baktın deyince birden inanilmaz sinirlendi. Gözlerinden ateş çıktı. Sen beni neyle itham ediyorsun falan dedi. Bu konu oncesinde halbuki gayet normal diyalog kuruyorduk sikayetlerimi güzel güzel dinliyordu. Birden kızın ismi geçince ve baktığını soyledigimde çok ciddi ve sert tepki gösterdi. Oradan o kız değil de haska biri iniyor olsaydı böyle tepki gosterecek miydin bana sen dedi. Ne demek istiyorsun niye bunu soruyorsun deyince gozlerinden ateş çıktı resmen. Beni neyle itham ediyorsun, sakın falan dedi bana.Şimdi ben yersiz mi kıskançlık yapıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum ne tavsiye edersiniz
Bu durum sizi rahatsız ettiyse vardır içten ince bir sebebi bazen karşımızdaki kadın hiçbir şey yapmasa bile bir şekilde rakip olarak görebiliriz kendimizi bu söylediğimi ilk başta anlamayabilirsiniz ama üstüne düşünün lütfen insan psikolojisi gereği gerçek olan bir şey bu bence bu kadar kendinizi strese sokacağınıza kadınla aranıza mesafe koyun Evinize girip çıkmasın mesela iş yerinde her molamızda onunla olmayın bir kere aklınıza düştü artık bu durum eşinize bunaltmadan ve hissettirmeden takipte kalın

Bir de bu kız ilk göreve başladığında tanıdığım bir abi ve eşiyle yemek yerken kızla çok görünme bence bı anormal tepkileri falan demisleri neden deyince çok tövbe yarabbim eli kolu oynuyor bı isveli konuşuyor her erkekle falan demişti. O dönem çok ciddi tepki göstermiştim o abiye de eşine de belki ben her ne kadar tepki gostersem de kız ister istemez battı bana. Şuh kahkaha tabiri varya yemin ederim aynı öyle gülmesi etmesi. Eşimin karşısında da yapınca o grup oturmalarinda kafaya yazmisim kızı herhalde
Kızı siz de haz etmiyorsanız hazır eşiniz mesafeliyken ben de pek haz etmiyorum deseydiniz keşke şimdi bu dediğinizden sırf tutum almış gibi duracaksınız eşinizin gözünde. Artık söylemişsiniz yapacak bir şey yok. Bir daha konusunu açmayın yeter bence. Kadın konusunda belki hoşlantı vardıe ama bu aldatma mıdır? Bence değildir. Duygulara da ket vuramayız ki insanız ama eşiniz sizi daha çok sevdiğini bilip mesafesini koymalı ki siz demeden yapmış. Daha fazla kurcalamayın bence. Ciddi boyutta bir aldatma illaki er ya da geç ortaya çıkar ama öyle niye baktın diye hesap sormakla bunu engelleyemezsiniz. Bazı şeyler karakter meselesi. Çok kıskanç kısıtlayıcı kişiler bile aldatılıyor. Çözüm değil yani. Eşiniz laubali tavırlarda olsa uyarsanız size hak verebilirdim ama bu durumda maalesef eşinizin gözünde tamamen haksız duruma düşmüşsünüz. Ama özür dilenecek bir konu da değil bence. Bir daha konusunu açmayın bitsin bence

Kafanızda kuruyorsunuz burayı okumayı da azaltın size iyi gelmemiş. Aynı yerdealoimak zordur böyle herşeye takılmamanız lazım eşinizin her hareketini takip etmemelisiniz.Hoşlanan erkek sopa gibi durmaz flörtleşir birkaç saniye bakabilir ne var bunda bende bakıyorum millete aşık mı oluyorum hepsine yani göz bu. Bende eşimle aynı yerde çalışıyorum çok samimi kadın arkadaşları da var böyle sıksam boşardı beni güvenmiyorsan güle güle diye eşinizin tepkisi normal geldi o yüzden. Modern bir evlilik yapmışsınız düşünce yapınız da öyle olsun kafanızda kurmayın, buradakilerin gazına da gelmeyin.

Burayı okumayı azaltın önce bir siz onu söyleyim kızdan niye nefret eder hâle geldiniz anlayamadım kesin suçu güzel bakımlı olmasıdır buna parmağımı basarım ayrıca baktı diye hemen aldatacak mı valla ben esmer uzun boylu biraz da fitse vallahi bakıyorum elimde değil buna engel olamıyorum çaktırmadan bakarım noldu şimdi kocamı aldattım mı sevmiyorum mu nedir yani öfff bakmaya bile adamı darlamayın bir şey dikkatini çekmiştir bakmıştır.

Evde size karşı tutumu değişir bir şeylerden şüphelenirsiniz he o zaman adama söv bağır durduk yerde adamı itham etmek ne demektir! Ben kocam alımlı bir kız geçtiğinde bir kez bakmasına bir şey demem benim bile ilgimi çekiyorken he iki kez üç kez bakar aynı kişiye he noluyor lan derim.

Ayy bu kadarcık konudan da bunu çıkardınız ya pes valla
İşte böyle şeyler etkiliyor beni sanırım. Çünkü ciddi manada ilişki yapılandırma surecindeyken onu arkadaşımdan hoşlandığı yönünde ciddi bir şekilde itham edince çok sinirlendi. İtham edilmeye sinirlendi sanırım. Sakın bir şey söyleme şuan çok yanlış yapıyorsun devamını getirme falan dedi. Sen eşini neyle itham ediyorsun vs vs.

İşte böyle şeyler etkiliyor beni sanırım. Çünkü ciddi manada ilişki yapılandırma surecindeyken onu arkadaşımdan hoşlandığı yönünde ciddi bir şekilde itham edince çok sinirlendi. İtham edilmeye sinirlendi sanırım. Sakın bir şey söyleme şuan çok yanlış yapıyorsun devamını getirme falan dedi. Sen eşini neyle itham ediyorsun vs vs.
Gerçekten saçmalamışsınız ayrıca geçerken baktı diye de bu farklı yerlere çekilmez sizi sevmiş aşık olmuş bir şeylerden şüphelenirseniz basın yaygarayı ama bu fazla gerçekten

Burayı okumayı azaltın önce bir siz onu söyleyim kızdan niye nefret eder hâle geldiniz anlayamadım kesin suçu güzel bakımlı olmasıdır buna parmağımı basarım ayrıca baktı diye hemen aldatacak mı valla ben esmer uzun boylu biraz da fitse vallahi bakıyorum elimde değil buna engel olamıyorum çaktırmadan bakarım noldu şimdi kocamı aldattım mı sevmiyorum mu nedir yani öfff bakmaya bile adamı darlamayın bir şey dikkatini çekmiştir bakmıştır.

Evde size karşı tutumu değişir bir şeylerden şüphelenirsiniz he o zaman adama söv bağır durduk yerde adamı itham etmek ne demektir! Ben kocam alımlı bir kız geçtiğinde bir kez bakmasına bir şey demem benim bile ilgimi çekiyorken he iki kez üç kez bakar aynı kişiye he noluyor lan derim.
Doğru söylüyorsunuz. içten içe itiraf edemesem de kendine rakip görüyorum galiba. İş konusu giyim kuşam güzellik vs. Çünkü o gelene kadar kurumda tektim ben djdjd şimdi benden bı tane daha türedi. Belki o batıyor bana. Son cümle içinde öyle bir kez iki kez bakıp geçme olarak görmüyorum üst üste bakma tabiki olmadı fakat üçümüz de aynı catida olunca yoldan geçen bir kız rahatlığı vermiyor durum bana maalesef:KK43:

Hataları neler peki?
Bizim ilişkimizle alakalı. Fevri tepkiler aşırı sinirli haller beni kıskanması baskı kurması vs bunları profesyonel yardım alarak aşma sürecine girdi. Konuyla ilgisi yok yani. Tam o surecteyken bir de bu sebeple suclamam belki daha da gerdi kendisini

Gerçekten saçmalamışsınız ayrıca geçerken baktı diye de bu farklı yerlere çekilmez sizi sevmiş aşık olmuş bir şeylerden şüphelenirseniz basın yaygarayı ama bu fazla gerçekten
O rahatlatıyor zaten beni. Öyle hemen evlenmeyi düşünmeyen bı adam hicbi zaman olmamış yaşımız daha ufak zaten. Gördüm aşık oldum aşık olduğum kadınla da evlenmek için her şeyi yaptım ve evlendim. Sevdiğim kadınla evlendin bu çok az kişiye nasip olur falan der hep

Kızı siz de haz etmiyorsanız hazır eşiniz mesafeliyken ben de pek haz etmiyorum deseydiniz keşke şimdi bu dediğinizden sırf tutum almış gibi duracaksınız eşinizin gözünde. Artık söylemişsiniz yapacak bir şey yok. Bir daha konusunu açmayın yeter bence. Kadın konusunda belki hoşlantı vardıe ama bu aldatma mıdır? Bence değildir. Duygulara da ket vuramayız ki insanız ama eşiniz sizi daha çok sevdiğini bilip mesafesini koymalı ki siz demeden yapmış. Daha fazla kurcalamayın bence. Ciddi boyutta bir aldatma illaki er ya da geç ortaya çıkar ama öyle niye baktın diye hesap sormakla bunu engelleyemezsiniz. Bazı şeyler karakter meselesi. Çok kıskanç kısıtlayıcı kişiler bile aldatılıyor. Çözüm değil yani. Eşiniz laubali tavırlarda olsa uyarsanız size hak verebilirdim ama bu durumda maalesef eşinizin gözünde tamamen haksız duruma düşmüşsünüz. Ama özür dilenecek bir konu da değil bence. Bir daha konusunu açmayın bitsin bence
Burada küçük bı arkadaş grubum var kızda o grubun içerisinde. Bekarken az gezmedik tozmadik. Evlendik ara ara yine toplanıyoruz. Bekar olduğu için genelde kızın evinde toplaniyoruz. Kızın bu rahat tavırlarını eşimle paylaşırken beni de zor durumda bırakıyor beni ziyarete geldiğinde peşinden erkek getiriyor vs dediğimde görüşmeyi azaltmami istemisti. Ertesi gün kız toplanmasına o kızın evine gittik. Gitmeme bir şey demedi fakat akşamına hem kızın arkasından bunları söylüyorsun hem evine gidiyorsun arkadaşlığına devam ediyorsun falan demişti. Onu da mesela kızın arkasından konuşmama sinirlendi şeklinde algilamistim ay bilmiyorum benim kafam çok karışık sanirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X