- Konu Sahibi mellykelly
Hisleriniz doğrudur.
Zaten çabuk sinirlenmesi de bunu gösteriyor.
Aşk dolu evliliğe bakmayın,erkek erkektir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki yersiz. Eşiniz size kendi arkadaşı ile ilgili ithamda bulunsa ne hissedersiniz. Çok çok ayıp yani. Hala da karpuz kabuğu mu düşürdüm diyorsunuz. O kadınla da arkadaş olmayın bir zahmet. Samimiyetsizsiniz. Allah sizin gibi arkadaştan uzak etsinMerhabalar eşimle aynı kurumda çalışıyoruz. Çok hızlı ve aşk dolu bı evlilik surecimiz oldu. Tüm kurumda aşkından ne yapacağını şaşırmış adam diye bilinir. Neyse, benim bir arkadaşım var yine aynı kurumda hoşsohbet tatlı bir kız. Fakat değişik bir şekilde bana batmaya başladı. Eşimin aynı ortamda o kız da varken gerildigini hissettim. Konuşmuyor zaten mümkün oldukça. Fakat garip bı şekilde bunu seziyorum bilerek uzak duruyor gibi. Halbuki samimi arkadaşım kiz benim. Daha öncesinde onun gıyabında konusu geçince egoist birisi pek sevmiyorum onu falan demişti. Başka bir zamanda konusu gecince sen de onu hiç sevmiyorsun dimi diye sormuştu gülerek. Niye öyle dusundun deyince her halinden belli falan demişti. Onun konusu her açıldığında sert konuştuğumu falan düşünüyormuş. Bilmiyorum ben fark etmiyorum. Bugün artık çok sacmalamdim. Burada okuduklarım beni etkiledi sanırım. Bu kız mesai sonu merdivenden aşağı inerken eşimin kafasını çevirip bı kaç saniye baktığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu. Eve geldim konusunu açtım. Meraklı meraklı etrafına bakmasından hoslanmadigimi daha önce söylemiştim oradan actim konuyu. Sakin sakin dinlerken uzunca baktın deyince birden inanilmaz sinirlendi. Gözlerinden ateş çıktı. Sen beni neyle itham ediyorsun falan dedi. Bu konu oncesinde halbuki gayet normal diyalog kuruyorduk sikayetlerimi güzel güzel dinliyordu. Birden kızın ismi geçince ve baktığını soyledigimde çok ciddi ve sert tepki gösterdi. Oradan o kız değil de haska biri iniyor olsaydı böyle tepki gosterecek miydin bana sen dedi. Ne demek istiyorsun niye bunu soruyorsun deyince gozlerinden ateş çıktı resmen. Beni neyle itham ediyorsun, sakın falan dedi bana.Şimdi ben yersiz mi kıskançlık yapıyorum. Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu sokuyorum ne tavsiye edersiniz
Hayir kadın erkek fark etmiyor genel olarak merdivenden inene sağdan soldan gelene bakıyor. Kendisi de kabul etti meraklı biri zaten azaltmaya çalışıyor onu. İsteğim dümdüz normal insan gibi sağa sola takılmadan eve gitmesi. Bu bakış o kıza özel değildi yani daha öncede bunun tartışmasını yapmıştık fakat konu o kız olunca diğer tepkiler gibi değil daha sert tepki gösterdi baya sinirlendi. Neyle itham ediyorsun falan dedi. Aradan zaman geçsin başka bı kız üzerinden yine sorgulayacagim esimi bakma konusunda bakalım onda tepkisi nasıl olacak. Normal tepki verirse artık cidden iskillenecegimeşinizin bakma huyu var derken ne demek istediniz; kadınlara mı bakıyor? eğer öyleyse sizin esas derdiniz bu olmalı. bu kız olmaz başkası olur adamın gözü oraya buraya dönüyorsa
Mesela dün bu tartışma öncesinde baya ciddi bı tartışma da yaşadık. Benden kaynaklı benim hatali olduğum. Normalde biktirana kadar beni cezalandırmak adına samimiyet kurmaz hemen sıcak davranmaz bana. Fakat en son bu konuda da tartisinca sanki hiç tartışma yasamamisiz gibi birden bire sıcak ilgili alakalı davrandı bana bütün gün gece ve sabah bilmiyorum kuruntu mu bunlar hepİlk mesajınızı görünce işkillendim ama sonraki açıklamalarınızı görünce emin oldum. Eşiniz haz etmiyor kendisinden. Bence davranışlarının sebebi bu. Arkadaşlık kurmanızdan hoşlanmıyorsa vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Belki diğer erkek iş arkadaşlarından bu kadınla alakalı hoş olmayan şeyler duydu?
İşte doğru ben de sinirlenirim belki o siniri bundan ya. Bı de kızla oturup kalktık grupcak. Hatırlıyorum beşli oturmalarda falan kız karsimizdayken daha sevgiliydik paso bana sarilirdi operdi kızla gerektiğinde konuşurdu sürekli benimle ilgilenirdi. Bir yanım diyor ki gereksiz yapiyosun bunları diğer yanımda bazı şeylerden iskilleniyor negatife yoruyor ay hiç bilmiyorumTabiki yersiz. Eşiniz size kendi arkadaşı ile ilgili ithamda bulunsa ne hissedersiniz. Çok çok ayıp yani. Hala da karpuz kabuğu mu düşürdüm diyorsunuz. O kadınla da arkadaş olmayın bir zahmet. Samimiyetsizsiniz. Allah sizin gibi arkadaştan uzak etsin
Mesela takipte olup ne yapacağım. Bı şey sezsem yine dayanamam açarım konusunuBencede kesinlikle kadın hissettiyse durduk yere değildir. Alenen bir şdy yoktur tabi ama eşiniz içten içe beğeniyor hoşlanıyor olabilir anlattığınız tavırları bana öylr geldi. Çok sıkıp konuyu açmayın bence ama kesinlikle takipte olun
+1Hisleriniz doğrudur.
Gözünüz üzerinde olsun mesela haline hareketlerine aynı ortamdayken çok dikkat edin. Arkasından bakmasına nasıl şahit olduysanız hissederseniz görürsünüz sabırlı olun. Sürekli konuyu açarsanız yine kabul etmeyecektir durduk yere ilişkiden soğumasın. Kayda değer bir şey görürseniz zaten tepkinizi gösterip konuşursunuzMesela takipte olup ne yapacağım. Bı şey sezsem yine dayanamam açarım
Sessiz kalın kızı iyice başrol noktasi yapmayinMesela takipte olup ne yapacağım. Bı şey sezsem yine dayanamam açarım konusunu
Adam geçmişte hoşlanma yaşamış olabilir kızla benziyor tipimiz diyordunuz daha iyi versiyonu sizi seçmiş kızın günahı yokMesela dün bu tartışma öncesinde baya ciddi bı tartışma da yaşadık. Benden kaynaklı benim hatali olduğum. Normalde biktirana kadar beni cezalandırmak adına samimiyet kurmaz hemen sıcak davranmaz bana. Fakat en son bu konuda da tartisinca sanki hiç tartışma yasamamisiz gibi birden bire sıcak ilgili alakalı davrandı bana bütün gün gece ve sabah bilmiyorum kuruntu mu bunlar hep
Kızın karşısında bunları yapması daha işkillendirdi beniİşte doğru ben de sinirlenirim belki o siniri bundan ya. Bı de kızla oturup kalktık grupcak. Hatırlıyorum beşli oturmalarda falan kız karsimizdayken daha sevgiliydik paso bana sarilirdi operdi kızla gerektiğinde konuşurdu sürekli benimle ilgilenirdi. Bir yanım diyor ki gereksiz yapiyosun bunları diğer yanımda bazı şeylerden iskilleniyor negatife yoruyor ay hiç bilmiyorum
Normalde de öyle biri. O şekilde yazınca kıza özel gibi olmuş ama normalde de çok temas eden birisi. Demek istediğim kız varken de aynıydı halı tavriKızın karşısında bunları yapması daha işkillendirdi beni
Eşim çok defa nişan sürecinde vs kadın arkadaşlarımla aynı ortamda oldu. Çekingen birisiydi hepsine karşı çok fazla diyalog kurmaz etmez. Ya bilmiyorum boş yere mi üzerine geldim. Belki o kız değil de başka bı yakın arkadaşım üzerinden itham etsem ( dün gerçekten itham tarzında sordum, sanki böyle sinsice yakalamış gibi falan sordum) belki o kız üzerinden de yine sinirlenecek. Kendi arkadaşım sonuçta. Şu şekilde anlamam mümkün mü peki? İlerleyen süreçte başka bı arkadaşım üzerinden yapay bı kıskançlık yaratsam ithamvari konuşup tepkilerini kiyaslasam belki elime bı sey gecerGözünüz üzerinde olsun mesela haline hareketlerine aynı ortamdayken çok dikkat edin. Arkasından bakmasına nasıl şahit olduysanız hissederseniz görürsünüz sabırlı olun. Sürekli konuyu açarsanız yine kabul etmeyecektir durduk yere ilişkiden soğumasın. Kayda değer bir şey görürseniz zaten tepkinizi gösterip konuşursunuz
Üstelemeyin ve bu kadar önemsediğinizi de belli etmeyin. Şaha kalkıyor artları sonra.Evet işte pişmanlığım o oldu benim. Şu saatten sonra napabilirim onu düşünüyorum